Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Da, i ja verujem da moze, vidim ljude koji su nasli....

Ej, odoh ja na chat!!! :putnik:

:lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Sutekh
joj shit,
podseti me..

moram i ja da odem da mi ne prsne username :(
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ja sam bila s devojkom godinu i po dana, a upoznale smo se preko krstarice. Nisam mislila da cu tamo ikoga normalnog ikad da upoznam, ali eto. Raskinule smo jer sam je ja uvek nekako vise gledala kao prijatelja nego devojku, jbg. I sad mi je najbolji prijatelj :D Obe smo u novim vezama, a njena devojka treba da se porodi :) pa cu biti i kuma :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Zoe
Na muskom kanalu se Boga mi, samo kresanje zavrsava....(teme je i postavljena za demanti), a na zenskom tako nije, tj., ne izgleda da jeste, ili je samo licemerniji?
Muski kanal se zove Mesara. S razlogom. :D

Ja sam jednom o gledanju neke Beovizije, iz dokonosti otisla u Mesaru, i imala tri komada pecena da dodju. Jednom sam objasnila da sam zensko. Bedak.
Korisnikov avatar
By m..
Anyways, preferiram da ljude upoznajem uzivo. Sve sto je zapocelo na netu se zavrsilo dizasterom manjih ili vecih razmera.
Na chatu nisam bila bar 2 godine, a i onomad sam bivala cisto rekreativno u par navrata, i uglavnom komunicirala sa dve forumasice s koima se inace druzim i onim trandzom sto uvek pita sta da radi sa pubicnim dlakama, lmao, znate o kome pricam.

Na myspace muvanja u principu ne odgovaram, a bilo je svacega, od tipova koji mi nude threesome i stranaca koji bi da se 'zabave' u Beogradu do random zena koje su mi slale telefone i ma bilo ej svacega, verovatno sam sama kriva kad sam okacila onolike slike i napisala da sam swinger :D
U svakom slucaju, lakse mi je da nekog smuvam uzivo, lakse mi je da nekog procenim uzivo, ovo preko neta, ljudi su nekako previse dvodimenzionalni da bi me uopste zainteresovali za vise od kafe.
Stvarno, na netu sam zapocinjala kontakte samo u onim fazama psoel nekih suludih raskida kad mi je samopouzdanje bilo na -100, i dok sam bila mlada i neiskusna (doduse nisam ni sad stara i mudra, ali jesam dovoljno da batalim te sheme).
Ne znam, sto se mene tice, nema leba od neta, net je samo da se ubije visak vremena i zabavi.
Korisnikov avatar
By Galateja
Mislim da ne treba biti isključiv prema četu, u smislu: vrh-dno.
Svoju devojku sa kojom sam skoro 2 i po godine sam upoznala na forumu iz čega su usledili razgovori na četu, onda dopisivanje mejlovima, pa upoznavanje, zatim neko vreme druženje, potom veza, pa ozbiljnija veza, pa zajednički život. Sa ovimj želim reći da čet treba da bude stepenik u zbližavanju. Kad smo nas dve kuckale na četu nismo sigurno tad kuckale ni o vezi, a kamoli ne o zajedničkom životu. Čet treba da bude sredstvo koje pruža temelj za poznanstvo i kad se kao takav shvati nećemo se ljutiti na isti.

Ono što meni smeta (a tiče se četa) je što naiđem na neku vrstu diskriminacije kada kažem da sam u vezi. Sagovornica se odma oladi ili na pristojan način se završi komunikacija. Dobijala sam čak i pitanja 'šta ćeš na četu kad si u vezi?' kao da čovek pored veze ne želi da stekne drugarice, prijatelje...
Korisnikov avatar
By 18.novembar
Gay-serbia chat -> veza od 3 godine (over)... Chat moze da bude sasvim ok, iako ga ja sada ne smatram dobrim mestom za upoznavanje ok ljudi...

Predrasude? :) o, da... :andjelak:
Korisnikov avatar
By Hys.
ja sam na chatu upoznala osobu sa kojom sam bila u divnoj vezi, a sada u divnom prijateljstvu.
Pitanje licne procene pomesane sa srecom su bitne, aj tink.
Ah da, upoznala sam i neke skroz kul likove na chatu :up: .
A i muza :D
Al' ne na gay serbia :giggle:

ps-podrazumeva se da svuda ima kretena...kao i kul ljudi
Korisnikov avatar
By Shadow
Originally posted by Angel83
Yup! I to je bila veza od god i po dana...
:yes:
Korisnikov avatar
By Blady
I jedno i drugo.. ali slabo idem....:mini:
By Çâðê_DUP
nije mi se desilo i ne verujem da je moguce.

ja zaista ne volim chat. mislim da je sve to fake, nema tu niceg konkretnog, samo neka verbalna onanija (cak ni kreativna, da je bar kreativno ludilo u pitanju), obicno se iza kriju neke dokone domacice, udate zene, muskarci robinje, kojekakvi likovi..nisam u zivotu videla devojku koja je lepa i pametna i na chatu, a da nema neki debeli razlog za to (dal je luda, sjebana, u gipsu..) jedino mogu da razumem ako je neko u malom gradu, pa nema drugu opciju nego da caska tako grdna i nada se..pa onda pravac na oglase, pa na mob chat... dok sam zivela u Beogradu nisam nijednom otisla na chat. ali NIJEDNOM. izlazila sam, pokusavala nekog da nadjem in vivo. :shrug:
Korisnikov avatar
By .L O S T
vec tolikoooooo godina u vezi sa deckom..... koga upoznah preko chata.... mada smo se i pre sretali ali nismo ni pricali ni nista drugo....
By J...
Moguca je. Sve zavisi od motiva zbog kojih neko dolazi na chat i da li su isti kao tvoji. Treba imati i srece, uostalom kao i u real life.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!