Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By superfly
Slika

Početkom aprila Televizija B92 pokreće novi, informativni kanal, koji će moći da se gleda na mrežama kablovske televizije, a planirano je da se program emituje i preko satelita.

Glavni urednik kanala "B92 info" je Igor Božić, dok je direktorka Informativnog programa Sanda Savić.

"'B92 info' će emitovati vesti 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Neprekidnim osvežavanjem informacija osiguraćemo da svi koji prate program u svakom trenutku budu istinski informisani. To znači da će gledaoci uvek moći da dobiju kvalitetne i pravovremene informacije iz zemlje i sveta, novosti sa sportskih terena, vremensku prognozu, teme koje su obeležile dan - svake sekunde sve informacije iz najrazličitijih segmenata života", rekla je Sanda Savić za "Blic".

Osim vesti, planirano je i da program sadrži i specijalizovane informacije iz oblasti ekonomije, spoljne politike, a svake večeri biće emitovan sportski pregled. Vikendom će taj kanal biti obogaćen specijalnim sportskim emisijama.

(MONDO)

:yay:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
oće li to biti hvatljivo van srbije, i ako oće, đe će?
By superfly
a đe ti je lokacija?

biće ga verovatno u paketu total tv.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
lokacija mi je bih federacija. :)
šta je total tv?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bice interesantno.
24h info kanal.
Mislim da je to prvi takav 24h kanal vesti ne samo u Srbiji nego u celom regionu.
Korisnikov avatar
By nEne
hmm.... blago razocarenje. ono sto sam ja uspeo da danas vidim jesu vesti u terminima nacionalne b92 i reprize van tih termina.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Nisam zadovoljan ovim kanalom...

pa ovo je bleda kopija B 92 ....

da su bil ipametni kao sto nisu, pa da su udruzili snage sa tv Pinkom i napravili pravu balkansku tv INFO stanicu, tj kanal... ovako je sve to ispalo tako smesno...
:jezik:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by ns.happy
ja u ns na kds-u ne mogu da ga nadjem :(
kako sam skapirao bice na svim kablovskim mrezama, samo treba vremena...
inace, kanal je fta...
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Istina da sada ovaj kanal nije nesto posebno, ali polako...

Tek su poceli! Svaka nova televizijska stanica mora da prelezi "decije bolesti".

Siguran sam da ce za nekoliko meseci, najvise godinu dana (ako opstanu na finansijskom planu) program biti stvarno kvalitetan. :yes:
Korisnikov avatar
By EnRage
Joj prvo trebaju srediti onaj tihi ton koji pucketa.
By superfly
Originally posted by EnRage
slazem se.
trebaju dosta poraditi oko tona. :kosa:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by *STATUS*
da su bil ipametni kao sto nisu, pa da su udruzili snage sa tv Pinkom i napravili pravu balkansku tv INFO stanicu, tj kanal... ovako je sve to ispalo tako smesno...
:jezik:
pinkov informativni kanal neslavno je propao, a nije ni poceo, jedva je zazivjela test slika :giggle:
doduse sve se bojim na sto bi to licilo (ako im je trebalo koliko vec godina da srede titrajuci logo, za sto je trebalo samo podesiti jedan uredjaj...) :sekirica:
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Originally posted by EnRage

A ja nisam primetio da ton pucketa... :wtf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!