Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Jako mi se gleda! Obožavam Deppa i Burtona! Pička će mi biti zapušena sve dok ne odgledam film!
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by colonia_boy
Jos jedno fenomenalno ostvarenje Tim Burtona sa Johnny Deppom u glavnoj ulozi.
:cheer: :cheer: :cheer:
By polarlicht4.1
Ja već videh link na jednom blogu ali ne znam kakvog je kvaliteta. Ne bi trebalo da je loš jer sam već odatle skinuo gomilu filmova. Samo ovaj nikako da stigne na red... :sigh:
By rent_guy
Oooh, can't wait!

Iako me nekada Burton toliko zgrozi, da...
Korisnikov avatar
By Hton
Ovaj film je fantastican-obavezno pogledajte! Videcete najromanticniju smrt na filmu ikad :giljotina: :sweet:

Naravno Dzoni Dep je fantastican kao i u svakom filmu, Helen udarena kao i obicno, a Alan ostaje najsexy starac.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Gledao sam...

Uzas!

Ocekivao sam vise a nisam nista ocekivao...ko razume shvatice.

Should have stayed a brodway show.
Korisnikov avatar
By V25
Meni se film jako dopao. Scenario je sjajno urađen, a Johny Depp i Helena Bonham Carter su jako dobar glumački par.
Korisnikov avatar
By Myself
Dzoni Dep stvarno peva u filmu. :klap:
Nabavila sam filmcic, ali ga nisam pogledala.
Korisnikov avatar
By Hton
Apsolutno je fantastican i pravi shut u dupe malogradjanskim snobovima:peva:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Predvidljiv. Pesmice su smor, uopshte chitav film je teshko smaranje.
Korisnikov avatar
By Skyen
Kakvo razocarenje!!!!
Tupave reci, uzasan glas Helene, dugo i bespotrebno pevanje, a mogao je biti jako dobar film.

Ovako je zivi shit
Korisnikov avatar
By Paki
Volim Depa. Ne volim mjuzikle (izuzetak je Mulen Ruž).
Ovo drugo je valjda uticalo na loš opšti utisak...
Korisnikov avatar
By starky
Meni je film SAVRSEN...Tim Burton,Depp,Helena...mjuzikl...sta vise...savrseno...i soundtrack mi je extra...
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by starky
Meni je film SAVRSEN...Tim Burton,Depp,Helena...mjuzikl...sta vise...savrseno...i soundtrack mi je extra...
potpuno se slazem, i ne znam sta bi mogla da mu bude ARGUMENTOVANA zamerka. Film je mracan(snimao Burton-to se i ocekuje),a i sama prica je mracna i odudara od standardnog glamuroznog brodvejskog mjuzikla-shamar snobovima koji se predju da odu i pogledaju nesto kako bi posle mogli da se hvale time. Depp ima fantastican glas i jos jednom je neverovatno izneo ulogu. Helen nonstop peva i trci -njena uloga je najsimpaticnija i najteza(u 10sec treba da otpeva svoj deo, napravi 5pita i ubije 7 buba, a da sve to izgleda spontano i prirodno)
A Alana ne treba ni komentarisati-on i kada samo prica opcini te svojim glasom.
Korisnikov avatar
By Skyen
evo jedne zamerke koja nije argumentovana

ja obozavam mracne filmove, pogotovo iz viktorijanskog perioda. i jako volim bartona. zato sam i razocarana. ispao je mlak, dosadan (mislim na pevacke deonice), tj naterao me je da premotavam film kako bih mogla da ga odgledam. da nije barton, verovatno bih davno odustala.

- u 10 sec treba da otvorara usta dok...mislim hajde da ne preterujemo, nije bas zaista pevala za to vreme. mada iskreno, bolje da nije ona pevala.

meni su licno reci jako lose u 90 posto pevackih deonica. da ne kazem potcenjivajuce. kritika se odnosi i na kompozotora, da ne ispadne da je sve na bartonu.
ali eto, to je bio moj dozivljaj, nothing more and more of less
Korisnikov avatar
By Paki
Iste, ali potpuno iste neargumentovane impresije... :)
Korisnikov avatar
By Hton
Text i muzika nisu njegovi-oni su usvojeni iz originalnog mjuzikla-sve ostalo je Burtonov doprinos!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!