Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By slobodnjak
Ako wam treba HQ werzija 4 minutes...

mod. edit: uklonjen link
Korisnikov avatar
By Hton
Really good news from Amazon.com. We posted that ''Hard Candy" was #19 yesterday... and now it's already #8

This is indeed an incredible success, being only a pre-sale!

RUMOR:
Nothing is definitive or confirmed, but just a RUMOUR going round Live Nation. So keep it in mind!! But we think it's important to report what are the inside RUMOURS going round Live Nation right now:

Reports are coming in that Live Nation are putting the final touches to a sponsorship deal for Madonna's 2008/2009 world tour. An insider said "We are hoping to have tickets go sale for all locations around May 2nd with pre-sale tickets going on sale on the 1st". They also said the tour will be huge with Madonna going to loads of far-out places. Tickets are expected to be highly priced with front row sections being charged a premium. Nothing has been officially announced yet but a press release will be issued as soon as the sponsorship deal is completed.
Korisnikov avatar
By Hton
Francuske radio stanice (između njih i radio Europe 1) najavljuju da će Madonna nastupiti u teatru "Olympia" u Parizu, 6. maja 2008. godine, u okviru promo turneje za novi album, "Hard Candy"!
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna's "Hard Candy" album is already at #2 on Amazon's Bestsellers list !

PS: Ako sam nekog smorio sa ovim bas me briga, na ovo sam cekao i cekao i cekao... :minibounce::minibounce::minibounce: :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Bas je oduzila sa izdavanjem albuma.UZas.Sjecam se kad smo govorili kako je prerano ,a album tek izlazi krajem aprila.Grrrr :bic:
Korisnikov avatar
By Hton
Madonnin novi hit singl, "4 Minutes", postao je njen 60. Top10 hit u Ujedinjenom Kraljevstvu ove nedelje, kada je zahvaljujući ogromnoj prodaji na iTunes debitovao kao #7.

Takođe, i jedna zanimljivost... I "Hung Up" se odjednom vratio na Top20 u UK, kao 183.

Čestitamo, Madonna!!!
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by colonia_boy
nakon nekoliko slusanja moj komentar bi bio: Madge, opet si ga zasrala!
A kada ga je pre zasrala?
Korisnikov avatar
By ogi_ns
meni je pesma glupa, ali posle novog terora i kad ej budem cuo vec 198277 puta na sim mogucim i nemogucim mestima, morace da mi se svidi...

i expected so much more from whole team (M&JT&T) ali kao i pesma sa Brit, ovo je jednostavno SHIT
Korisnikov avatar
By Hton
Nepotvrdjen spisak pesama sa Timbalandovog novog albuma:

Shock Value 2 - Timbaland

ft Christina Aguilera & Gwen Stefani - Meltdown
ft Gwen Stefani - Music
ft Sean Paul & Keri Hilson - Press Down
ft Busta Rhymes & Dr. Dre - Click Clack
ft Justin Timberlake & Young Jeezy - This Girl
ft Keri Hilson - Why U Still Calling?
ft Nelly Furtado & Justin Timberlake - That's The Way
ft Usher & Trey Songz - Circle
ft Akon, T-Pain & Flo-Rida - What Can I Say
ft Rick Ross & Ludacris - Keep It Real
ft Ashley Tisdale - Get It, Got It
ft Chris Brown - Put It In Your Face

ft MADONNA - LA LA

ft Nicole Scherzinger - I Run
ft Hilary Duff - Tell Me
Korisnikov avatar
By Hton
DJ i remisker Bob Sinclar biće deo zvanične zabave povodom objavljivanja Madonninog singla "4 Minutes", koju će organizovati Warner. Kao što se i nagađalo, Sinclar je napravio odličan remiks pesme, napravivši od nje pravu dance himnu.
Pojaviće se na radiju Sirius Satellite, u emisiji Amrani Exchange Music Lounge, zajedno sa DJevima Tracyjem Youngom i Junkieom XLom, koji su takođe radili remixe
Korisnikov avatar
By Hton
CBS NEWS najavile su da će Madonna biti gost talk showa Ellen DeGeneres! Za sada nije poznat datum pojavljivanja, ali očigledno da je Ellen privolela Madonnu da se pojavi u njenoj emisiji puštajući novi singl "4 Minutes" u čak 2 svoje emisije!
Madonna je 2006. godine gostovala u ovoj emisiji, odmah nakon Grammy nagrada (na kojima je prva nastupala, sa bendom Gorillaz) i da je u toj emisiji najavila svoju "Confessions" turneju. Mozda nas i sada ocekuje iznenadjenje.
Korisnikov avatar
By Hton
'Hard Candy' on iTunes :

In Germany the Standard Edition is #2 and the Deluxe Edition is #3
In Canada the Standard Edition is #56 and the Deluxe Edition is #1
In Denmark the Deluxe Edition is #59 and the Standard Editon just enterd the top albums list !
In Spain the Standard Edition is #2 and the Deluxe Edition is #1
In Finland the Deluxe Edition is now #1
In France the Standard Edition is #4 and the Deluxe Edition is #3
In Ireland the Deluxe Edition is now #49
In Italy the Standard Edition is now #2 and the Deluxe Edition is #3
In the Netherlands the Standard Edition is now #3 and the Deluxe Edition is now #1
In New Zealand the Deluxe Edition is now #10 [It go's up and down every minute !]
In Norway the Deluxe Edition is now #12
In Austria the Standard Edition is #7 and the Deluxe Edition is #12
In Portugal the Deluxe Edition just got to #1
In Switzerland the Deluxe Edition is #12
In Sweden the Deluxe Edition is #6
In the United Kingdom the Standard Edition is #25 and the Deluxe Edition is #22 [But it go's up slowly]
In the USA is the Standard Edition #48 and the Deluxe Edition is #8
In Japan the Deluxe Edition stays at #60
Korisnikov avatar
By Hton
Verovatno najvažnija vest danas jeste da je Madonnin novi singl "4 Minutes" dostigao #1 na kanadskim top listama. Iznenađujuće je što je ovo prvi singl IKAD koji se popeo na ovu poziciju u prvoj nedelji!!! Još više iznenađuje što on uopšte nije ni izašao u Kanadi, te je za ovaj uspeh zaslužan samo airplay!:dance:
Korisnikov avatar
By Hton
Now in the Top 10 in 12 out of 22 countries on i Tunes!!!

USA #10
UK & Ireland # 5
Denmark #2
France #1
Australia #1
Canada #1
Finland #1
Norway #1
New Zealand #1
Swedenand #1
Netherlands #1

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by colonia_boy
nakon nekoliko slusanja moj komentar bi bio: Madge, opet si ga zasrala!
sasvim ochekivan komentar od nekoga chiji nick glasi colonia_boy

bolje se ti drzzi colonie, et-a i slichnih...
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Hton
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Slika

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Jos uvek nije potvrdjeno da li je ova slika fake ili prava, ali je trenutno okupirala paznju medija
Korisnikov avatar
By gorilica
Prelepa je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yay:
Korisnikov avatar
By V25
Moram priznati da mi ova cela "stvar" oko "Hard Candy-a" i "4 Minutes-a" vremenom deluje sve primamljivija. Naime, osoba poput Madonne koja je svoju karijeru 25 godina održavala u samom vrhu muzičke scene svakako sebi neće dozvoliti kiks ni sada. Pesma "4 Minutes" zvuči poprilično sveže, urbano i totalno je catchy. Istina je da ne može baš stati rame uz rame sa nekim njenim legendranim pesmama poput "Like a Prayer", "Holiday", "Like A Virgin", "Papa don't preach", "Secret" i "Frozen", ali je svakako klasik vremena u kom je nastala. Interesantno je to da koliko god taj zvuk bio iskorišćen u poslednje dve godine i u ovoj pesmi se oseća prisustvo originalnosti (kao i u većini njenih). To je zapravo taj savršeni spoj nečega što smo već čuli i dobro poznatog Madonnog pečata. Nadam se da će ostatak album biti još bolji i da će opravdati sva moja, moram priznati neskromna, očekivanja. Ni u kom slučaju, makar mi ubrzo i dosadila, ne mogu nazvati ovu pesmu promašajem niti bilo čim sličnim. Madonna je posebna umetnica i osoba koja je muzici dala veliki doprinos u svakom pogledu.
Korisnikov avatar
By gorilica
Evo i vece fotke, za one koji bi da je sachuvaju. :)

Slika
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Svidja mi se Junkie XL remix ali i dalje ne podnosim Timberlejka u originalnoj verziji
By ~ Le Saint X ~
Ja imam nekih 40ak remixa pesme
i samo mi original za sada prija
:)

mada, generalno ne slusam tu pesmu
Korisnikov avatar
By Hton
Spot za Madonnin novi singl, "4 Minutes", biće premijerno prikazan 4. APRILA !!!!! (04.04.2008.)
:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!