Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ovo je jedan od problema koji muci vecinu ljudi, s tim sto je malo ko spreman da potvrdi da veza u kojoj se nalazi nije tako idealna kao sto izgleda....

ja konkretno imam problem... 8.marta sam se smuvao sa jednim deckom... sve se desilo spotnano, stajao je sa drugaricom u VIP-u i djuskao... pogledi su nam se sreli i ja sam mu prisao... poceli smo sa pricom, otisli do hodnika koji vodi do wc-a i tu poceli da se ljubimo... sve je delovalo tako carobno i u tom zanosu dok su mu ruke bile oko mog vrata prosuo je pivo izmedju nas i obojica smo bili mokri.... dao sam mu da obuce moj duks posto sam nosio dva i tu je sve pocelo... otisli smo zajedno sa mojom drugaricom (L_only sa foruma) i prespavali kod nje... ljubili smo se pre spavanja i kada smo se probudili.... sve je delovalo tako lepo, cinilo mi se da sanjam.....

poceli smo inenzivnije da se vidjamo i niko od nas nije pominjao SEKS .... sledeceg vikenda smo opet spavali celu noc i nista se nije desilo... nisam zeleo da insistiram posto mi je jako glupo da teram nekog na nesto sto i sam treba da zna... nisam zeleo nista da forsiram....

strast postoji, samo sto ne znam kako pokrenuti nesto i doci do tog konkretnog seksa...mazimo se, grlimo, drzimo za ruke... ali to nije dovoljno... njegov pogled ujutru kada ustanemo me ucini jako srecnim, milovanje po kosi... sve to ima car.... ALI....

eto i sinoc isto, spavali i nista od seksa.... on je totalno pasivan, a ja sa uni.... rekao sam mu da ako misli da sve ovo potraje, morace da pocne da bude uni i da razmislja u tom pravcu... drugarica me savetuje da nista ne forsiram a ja vrlo dobro znam da ako ovo bude potrajalo jos nedelju dana, da ce se taj NESKLAD izmedju emocija i nemanje seksa kod mene pretvoriti u hladnocu prema njemu i da ce to puci.....

jednom sam napravio gresku kada sam dozvolio da se seks desi posle mesec dana mazenja, ljubljenja, grljenja... i taj seks je bio ODVRATAN, cinilo mi se kao da kresem rodjenog brata koga znam ceo zivot...

sta savetujete?

kako resiti problem neskada izmedju emocija i strasti, tj seksa ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Savetujem ti da sledeci put od samog starta ides do kraja i onda nece biti nikakvog nesklada.
Centralni problem figurira u cinjenici da si sa tim tipom otisao do hodnika koji vodi u WC. To vas je ureklo. Trebalo je da idete do kraja hodnika i ne samo to, nego i da udjete u WC radi obljube. Tad bi se taj inicijalni sklad preneo i na buduce uskladjene odnose medju vama.
Ne valja ostajati na pola puta.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mislim da tu nije problem nesklad izmedju emocija i strasti nego to sto je tebi neobicno da neko sa kim si se tek upoznao ne zeli odmah da se kr*se sa tobom.
Ali to je nazalost tako kod vecine gay ljudi.
Postoje neki ljudi koji na sex gledaju malo drugacije i nemaju obicaj da ga upraznjavaju odmah istog momenta kada nekoga upoznaju nego tek posle nekog vremena kada utvrde da je ta osoba prava odnosno da je ta osoba neko sa kim bi mogao da podeli tu vrstu intime.
Znam da ovo za neke ovde zvuci neverovatno ali ima i takvih ljudi medju gejevima ( i nije me sramota da priznam da sam jedan od tih) :D

To je moja predpostavka o tvom problemu >nesklada< a mozda je i nesto drugo u pitanju :cvetduga:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Laky, vrlo dobro znam o cemu pricam....

posle mesec dana ja necu ni zeleti seks i sve te emocije ce se pretvoriti u jednu NULU bas iz razloga sto su one npr stigle do 100 a seks do 25... to je uporedni rast gde jedno poraste previse i onda jednostavno nestane.. jer ono sto je trebalo da ga prati mnogo, mnogo kasni.... i mozda ga nikada nece ni stici....

poznavajuci sebe, a tako bi verovatno i drugi ljudi... nacicu nekog drugog tipa sa kojim ce stvari funkcionisati drugacije... ili ce se pojaviti neko sa kim cu da pozelim seks a sa ovim tipom da imam sve ostalo....

:bj: :fuck:
Korisnikov avatar
By gorilica
Zbog toga ja, ukoliko nemam sa nekim sex josh na prvom ili drugom date-u i ne produbljujem kontakt.
Jbg, meni taj sex znachi, i ako tu nismo kompatibilni, dzabe emocije, postacu hladan.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
... i nije me sramota...
Da te nije sramota, to ti verujem.
Crvenis samo na suncu, bestido !
:spank: :lol:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by gorilica
Zbog toga ja, ukoliko nemam sa nekim sex josh na prvom ili drugom date-u i ne produbljujem kontakt.
Jbg, meni taj sex znachi, i ako tu nismo kompatibilni, dzabe emocije, postacu hladan.

SLAZEM SE U POTPUNOSTI !

:dance:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *STATUS*
Laky, vrlo dobro znam o cemu pricam....

posle mesec dana ja necu ni zeleti seks i sve te emocije ce se pretvoriti u jednu NULU bas iz razloga sto su one npr stigle do 100 a seks do 25... to je uporedni rast gde jedno poraste previse i onda jednostavno nestane.. jer ono sto je trebalo da ga prati mnogo, mnogo kasni.... i mozda ga nikada nece ni stici....

poznavajuci sebe, a tako bi verovatno i drugi ljudi... nacicu nekog drugog tipa sa kojim ce stvari funkcionisati drugacije... ili ce se pojaviti neko sa kim cu da pozelim seks a sa ovim tipom da imam sve ostalo....
Onda mu lepo objasni da ti u stvari ne trazis decka nego jebacha i da ti ne treba emotivna veza sa nekim nego samo da se kresesh i resen problem...bar sto se tebe tice.:crveni:
Korisnikov avatar
By gorilica
No, i Lakisha je upravu ( a ko je upravu, zna se shta dobija :P ). :)
Postoje i drugachiji ljudi, sa drugachijim pogledima i shvatanjima, na kraju i potrebama. Zbog toga mislim i da se ove dve vrste i ne trebaju meshati medjusobno, jer je ochigledno da je ne razumevanje izmedju njih veliko.
By Swanheart
:up:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Swanheart
:up:
Pa naravno cico da ti je lepo. Nisu ljudi na zapadu glupi, pa se odavno odrekli stega patrijarhalnosti i praktikuju sex josh na prvom date-u, ukoliko fluid proradi medju njima. Losh sex samo produbljuje nezadovoljstvo i vodi konachnom krahu veze, ili trazenju zadovoljstva van nje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Ti si uni... ali bez kurca u guzi ne mozes?

Ako tvrdis da postoje jake emocije, zasto se onda ne zrtvujes po pitanju toga, i sa njim budes iskljucivo aktivan?

Inace, mozda decko nije u toj fazi... znam taj osecaj.
Ali trebas otvoreno da popricas o tome sta zelis i da vidis da li se poklapate...
Korisnikov avatar
By decko
Ne bih da zvucim ni konzervativno, niti da ispadne da osudjem, ali meni npr. nikad nije bilo jasno kako nekom to moze da igra toliko presudnu ulogu nakon samo dva dejta.
Mislim, ok kapiram kad neko trazi kres semu ili one friend-with-benefit kombinacije pa je to osnova za taj odnos, ali kad je rec o vezi meni to deluje mnogo povrsno. Cak, kad vidim na drugom dejtu da neko misli samo o tome i salje samo takve signale, ja se ohladim totalno posto vec znam da ce se posle istog to brzo zavrsiti pa i da je sex ne znam koliko dobar.
Korisnikov avatar
By gorilica
@ dechko

Zbog toga ja i kazem da se nasha dva sveta ne trebaju meshati, izuzev po prijateljskoj osnovi.
Sex je sastavni deo veze, a veruj mi, sa njim se emocije mogu i te kako uskladiti. Sve moje velike ljubavi su krenule sexom, i veruj mi, i dan danas, kada se sretnem sa njima, ni meni ni njima nije sve jedno.
Korisnikov avatar
By decko
@ dechko

Zbog toga ja i kazem da se nasha dva sveta ne trebaju meshati, izuzev po prijateljskoj osnovi.
Sex je sastavni deo veze, a veruj mi, sa njim se emocije mogu i te kako uskladiti. Sve moje velike ljubavi su krenule sexom, i veruj mi, i dan danas, kada se sretnem sa njima, ni meni ni njima nije sve jedno.
Ne osporavam ja to :) Niti kazem da nije moguce da se iz dobrog sexa razvije dobra veza (realno, cak i mislim da su vece sanse za to nego da sa osobom za kojom odlepis i tipa posle mesec dana flerata etc. bude fenomenalan sex) samo, nekako mi je cudno da neko dize ruke od nekog samo zato sto nisu imali sex posle dva, tri dejta a sve ostalo je super ili idealno u nekoj meri.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by decko
Ne bih da zvucim ni konzervativno, niti da ispadne da osudjem, ali meni npr. nikad nije bilo jasno kako nekom to moze da igra toliko presudnu ulogu nakon samo dva dejta.
Mislim, ok kapiram kad neko trazi kres semu ili one friend-with-benefit kombinacije pa je to osnova za taj odnos, ali kad je rec o vezi meni to deluje mnogo povrsno. Cak, kad vidim na drugom dejtu da neko misli samo o tome i salje samo takve signale, ja se ohladim totalno posto vec znam da ce se posle istog to brzo zavrsiti pa i da je sex ne znam koliko dobar.
Ne zvucis konzervativno ja recimo imam isti stav...ali i zivotnu parolu zivi i pusti druge da zive, tako da svako ima razlicite stavove po tom pitanju.Mada smo u gay svetu mi kojima se ne vrti sve samo oko k*rca u manjini ocigledno :(

Meni se desavalo da se nadjem sa deckom na prvom dejtu koji me je nakon 10 sekundi odmah pitao sta volim u sexy :lood:
Ja sam na to pomislio samo: sta god da volim u sexy ti to sigurno neces osetiti na svojoj kozi :D

Lm meni je pored nekog emocijalnog vezivanja i sladje kada se to desi sa nekim sa kim sam se prethodno dobro upoznao jer tada to obicno bude extra jer sam prethodno utvrdio da je to osoba sa kojom to i zelim da uradim a ovi koji se sami nude na tacni cim se upoznas su mi skroz nezanimljivi :D
Poenta je po meni da tu osobu prethodno i zavedes na neki nacin pa makar to trajalo 2-3 nedelje ili vise ali i u tome bude draz i cini celu stvar zanimljivijom.
But hey..thats just me :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa u tome i jeste problem, shto nije idealno.
Osobama sa izrazenom potrebom za sexom jednostavno nedostatak istog shalje signal da tu neshto nije kako treba.
Korisnikov avatar
By decko
Pa u tome i jeste problem, shto nije idealno.
Osobama sa izrazenom potrebom za sexom jednostavno nedostatak istog shalje signal da tu neshto nije kako treba.
Pa dobro :) I to sto kazes, nisu svi isti, i verovatno u tom slucaju treba birati slicne sebi kako ne bi bilo zabune :)

:minibounce:
Korisnikov avatar
By gorilica
U prilog svojoj teoriji, naveshcu moje poznanstvo sa makedoncem sa pochetka godine.
Komunicirali smo preko Romea i messengera neko vreme, i onda se to ugasilo, jer ja to dozivljavam kao gubljenje vremena. Dechko je inache u Lakijevom fazonu, ako ne chak i extremniji, i kada mu neko i pomene sex prilikom razmene poruka, momentalno ga otkachi i stavi na blok listu. Sticajem okolnosti, o sexu medju nama prilikom prvih kontakata nije bilo rechi. Onda se on obreo u Nishu, sa velikim problemom, kontaktirao me, i ja sam mu ponudio da bude kod mene, dok se ne snadje. Dechko je super, ok fizichki i dusha od choveka. Bio je kod mene par nedelja, tokom kojih smo u par navrata imali sex, koji meni i nije bio toliko prijatan, pa sam ga izbegavao, dok je on totalno odlepio zamnom i tvrdio kako boljeg choveka od mene nije mogao da upozna. Meni je on bio super, ali losh sex me je jednostavno gushio i odbijao od njega, shto je on i osetio, i i te kako mu nije bilo svejedno.
LM, onda smo u par navrata imali raspravu oko toga, i otvoreno prichali o svemu. Rekao sam mu u chemu je problem, i njemu je bilo krivo, ali to su neke stvari na koje chovek ne moze da utiche.Bez obzira na sve, on je i dalje tvrdio kako mu je drago shto smo se sreli, i da se razlikujem od onih od kojih se trudi da se skloni i kako mu je neizmerno drago shto smo se sreli, ali na moje pitanje nije mogao da da odgovor: Shta bi se desilo da sam ga prilikom prvog kontakta startovao za sex, kao shto inache umem?
Meni to svakako ne bi nishta promenilo. Ponashao bih se i postupao identichno kako i jesam, ali, da li bi mi se on uopshte i javio kada se nashao sa svojim problemom u Nishu? Obojica smo znali odgovor, ali ga nismo rekli glasno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A cek, u koju grupu ja spadam? :nerd:

Ima perioda kada zahtevam (odnosno svesno navodim partnera) cak na prvom dejtu sex...
Opet ima perioda kada mi jednostavno nije do toga, i samo zelim da se mazim, i ni mrvicu vise od toga.

A i u jednom i drugom slucaju ne volim da me ljudi ispituju o sexu, jer nisam od osoba koja voli da melje o tome.
Ne pricam o tome, to radim!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Dirrty19g
:lol:

Ti si uni... ali bez kurca u guzi ne mozes?

Ako tvrdis da postoje jake emocije, zasto se onda ne zrtvujes po pitanju toga, i sa njim budes iskljucivo aktivan?

Inace, mozda decko nije u toj fazi... znam taj osecaj.
Ali trebas otvoreno da popricas o tome sta zelis i da vidis da li se poklapate...
poenta je u tome sto mi je dosta kompromisa... necu vise nikog i nista da trpim samo zato sto mi nedostatak necega nadomesti necim drugim...

sto se tice svega, imam 24 godine i sasvim dovoljno iskustva da bih znao sta je dobro ,a sta nije... kompromisi neretko znaju da se obiju o glavu pa posle ispadne kako su se zapravo oni drugi zrtvovali pa dodje do zamene teza ko je zrtva a ko krivac....

malo mi je muka i od tih "faza'... sve su to izgovori da se nesto ne uradi...

smatram da ce se ova veza okoncati ako za nedelju dana ne dodje do UNI seksa... koliko JA, toliko i ON treba da se zrtvuje i da se nadjemo na pola puta i napravimo taj UNI seks.....

od mazenja slaba vajda :)
:mazi:
By ~ Le Saint X ~
Kod mene stoje stvari ovako...

Ako mi se neko mnogo mnogo svidja - a to je kod mene uvek signal
I WANT HIM AS A BOYFRIEND
onda mi je sve ejdno da li imamo sex na prvom, drugom ili dvadesetom date-u
Naravno, voleo bih sto pre, ali mi ne smeta da cekam i mesec dana

Ako mi se neko samo svidja onako...
Pominjanje seksa odmah na prvom ili drugom dejtu bi me odbilo sigurno

ovo je , mozda, dupli standard, ali tako je...

et toq!
:snob:
By Ulix
Nije li osnovno pravilo, da ako nesto u vezi ne stima, pricas sa partnerom. Ne preko messengera ili chata ili foruma, ne da kukas okolo, neko da sednes sa njim i popricas o tome. Ako ne mozete da dodjete do zajednickog resenja, svako na svoju stranu. I mirna Backa.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Samo dva puta se stvarno zivi kad se RODIS i kad VOLIS*

*Ceca.R-brze moj zivote :D
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
I Status sta je bilo na kraju?
Jel momak odlucio da se preobrati u >aktivca< samo zbog tebe i tako spasao vasu vezu?
Ili si ti vec odavno nasao drugog i treceg i cetvrtog.....?
:zastava:
By ~ Le Saint X ~
Ali, LAki...
Anabela BAsalo uopste ne pominje nista od toga u svojoj najnovijoj knjizi!

Status je dobro rekao sto se tice Drtija, ali ipak, potvrde za to nema u knjizi!

Nisi dobro citao!

:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by *deni*
Savetujem ti da sledeci put od samog starta ides do kraja i onda nece biti nikakvog nesklada.
Centralni problem figurira u cinjenici da si sa tim tipom otisao do hodnika koji vodi u WC. To vas je ureklo. Trebalo je da idete do kraja hodnika i ne samo to, nego i da udjete u WC radi obljube. Tad bi se taj inicijalni sklad preneo i na buduce uskladjene odnose medju vama.
Ne valja ostajati na pola puta.
:vatroslava:
:smeh: Pocinjem da obozavam denija! :blush:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by Lakiboy_ns
Mislim da tu nije problem nesklad izmedju emocija i strasti nego to sto je tebi neobicno da neko sa kim si se tek upoznao ne zeli odmah da se kr*se sa tobom.
Ali to je nazalost tako kod vecine gay ljudi.
Postoje neki ljudi koji na sex gledaju malo drugacije i nemaju obicaj da ga upraznjavaju odmah istog momenta kada nekoga upoznaju nego tek posle nekog vremena kada utvrde da je ta osoba prava odnosno da je ta osoba neko sa kim bi mogao da podeli tu vrstu intime.
Znam da ovo za neke ovde zvuci neverovatno ali ima i takvih ljudi medju gejevima ( i nije me sramota da priznam da sam jedan od tih) :D

To je moja predpostavka o tvom problemu >nesklada< a mozda je i nesto drugo u pitanju :cvetduga:
Tako lepo rečeno i tako se 100% slažem sa ovim.

Ovi "jebači" i nesposobni za emotivnu vezu (koja će podrazumevati ČAK i neupražnjavanje sex-a neko vreme) su mi uvek bili odbojni i njih "eliminišem" već pri prvom upoznavanju...

A tek kada ONI počnu da pričaju o emotivnoj vezi, pa to je tako :sweet:
Korisnikov avatar
By gorilica
ForeverYoung, koji je tvoj problem? Ko te to tako povredio pa si pun mrznje?
Niko tvoju grupaciju nije omalovazavao, pa bi bilo lepo da i ti to ne chinish. A to shto su tebi sexualnost i emocije nespojivi, je tvoja stvar.
Ako neshto ne razumesh, onda se i ne proseravaj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!