Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By jackare
Ja imam nesto duzu verziju 4 minutes, tacnije, ceo leak sa francuskog radija. Ova verzija sa YouTube je editovana, uvodni instrumental je prilicno "isecen" zbog glasa DJ-a koji najavljuje stvar... LM, obe "isurele" verzije su krace od odriginala, koji traje tacno (gle cuda) 4 minuta. Snimak je LQ i muzika previse nadjacava vokale... Mislim da treba sacekati HQ snimak, pa da sudimo. Po ovome sto sam cuo, pesma je vrlo zarazna i siguran sam da ce biti hitcina. Ocigledno je da je ovaj malo vise "urban" sound radjen sa ciljem da M povrati svoje pozicije na americkom radiju, koje je izgubila sa American Life albumom. Prethodni CD COADF je bio previse disco za americko trziste, a ono predstavlja 40% ukupnog globalnog muzickog trzista, tako da je sve ovo vrlo razumljivo. Ako je suditi po vecini dosadasnjih kritika, album je jedan od njenih najboljih ikada i svi mu predvidjaju ogroman uspeh. Cak i oni kriticari koji je nisu posteno pohvalili jos od Ray of Light. Ne sumnjam da tetka zna sta radi. Dajmo joj samo malo vremena, navucicemo se svi na ovaj "novi" pravac posle nekog vremena.
By jackare
Pa stavio sam znake navoda... Relativno je nov za Madonnu, ali je istina da je to sada dominantan zvuk i da Madonna, ovaj put, ne stvara trend, nego ga prati. Sa druge strane, verujem da ovo nece biti tipican Timbaland/Timberlake/Pharrel album, sto su sva trojica potvrdili. Oni su malo vukli na svoju stranu, Madonna malo na svoju i dosli su do zvuka koji miri ono sto je Madonna do sada radila i ono sto oni inace rade. Bar su to njihove reci. Za sada imamo jedan LQ leak, jedan demo (Candy Store) i jos jedan demo koji ni malo ne lici na finalnu album verziju (Beat Goes On). Give It To Me ne racunam, jer se iz onih par leak-ova ne moze puno zakljuciti. Znaci, mislim da je najbolje da sacekamo 28.4. i damo krajnji sud.
Korisnikov avatar
By Hton
Warner Music Australia je objavio zvaničnu press informaciju o Madonninom novom albumu "Hard Candy". Uz objavu je išao i spisak pesama na izdanju. Malo se rezlikuje od onog koji smo prvo dobili. "Candy Store" je ponovo "Candy Shop"!

1. Candy Shop*
2. 4 Minutes*
3. Give It 2 Me*
4. Heartbeat
5. Miles Away
6. She’s Not Me
7. Incredible
8. Beat Goes On
9. Dance Tonight
10. Spanish Lessons
11. Devil Wouldn’t Recognize You*
12. Voices
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ha ha... ODLICNO! Iggy & The Stooges veceras sviraju BURNING UP i RAY OF LIGHT za Madonnu na njenoj indukciji u Rock and Roll Hall of Fame!!!
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by jacob::stanwik
4 minutes.
meni vec dosadila

''
i meni...
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by jacob::stanwik
Ha ha... ODLICNO! Iggy & The Stooges veceras sviraju BURNING UP i RAY OF LIGHT za Madonnu na njenoj indukciji u Rock and Roll Hall of Fame!!!
slusaj live na:

http://www.bestbuy.com/halloffame
Korisnikov avatar
By Hton
Amazon.com je postavio stranicu za digitalni download novog singla koji će biti dostupan od 24. marta sa njihovog sajta.

Warner Music NL (Netherland) objavio je sledeći newsletter:
Prvi singl, "4 Minutes" moći ćete da dowloadujete na svoje mobilne telefone od ovog četvrtka, a od 25. marta možete i da skinete singl!

Pesma će biti premijerno puštena u ponedeljak, 17. marta u 6 ujutru, na Evers Staatu, na radiju 538.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Hton
Amazon.com je postavio stranicu za digitalni download novog singla koji će biti dostupan od 24. marta sa njihovog sajta.
Taman da proslavimo godishnjicu od pochetka bombardovanja, i Koshtunicin rodjendan, a ja da dobijem poklon dan nakon mog rodjendana. :lol:
By superfly
:mazi:

Madona ipak ne dolazi u Budvu?
Petak, 14. mart 2008. 12:12

Kraljica pop muzike, 49-godišnja Madona ovog leta, izgleda, ipak, neće pevati u Crnoj Gori. Tačnije, neće doći na čuvenu plažu "Jaz" kod Budve, koja je prošle godine ugostila veterane roka The Rolling Stones.

"Večernje novosti" prenose stav menadžera i prvog čoveka Madonine evropske turneje, Džona Gidinsa iz sgencije "Solo", da ona neće doći u Budvu.

"Ona NE dolazi u Budvu", poslao je u četvrtak mejl Gidins redakciji "Večernjih novosti"........................

mtsmondo dot kom
By jackare
Originally posted by superfly
:mazi:

Madona ipak ne dolazi u Budvu?
Petak, 14. mart 2008. 12:12

Kraljica pop muzike, 49-godišnja Madona ovog leta, izgleda, ipak, neće pevati u Crnoj Gori. Tačnije, neće doći na čuvenu plažu "Jaz" kod Budve, koja je prošle godine ugostila veterane roka The Rolling Stones.

"Večernje novosti" prenose stav menadžera i prvog čoveka Madonine evropske turneje, Džona Gidinsa iz sgencije "Solo", da ona neće doći u Budvu.

"Ona NE dolazi u Budvu", poslao je u četvrtak mejl Gidins redakciji "Večernjih novosti"........................

mtsmondo dot kom
Oooops! Gde su sad svi oni koji govorise kako mi, koji smo govorili da se ovaj film nece gledati, od ljubomore hocemo iz koze da iskocimo? Bilo je tako ocekivano. Iskreno, voleo bih da je sve bilo istina, ali je presmesna i sama pomisao da zvezda njenog kalibra odrzi koncert bilo gde na ovim prostorima, kada se zna da u mnogo vaznijim i vecim zemljama jos nikada nije bila. Ako karta za bilo koji Madonnin koncert kosta i do 250 evra, ako bruto prihod od jednog njenog koncerta iznosi i do 20 miliona $ (Horsens, Danska), gde se tu onda uklapa prica o Budvi i honoraru od 5 miliona evra?!
Samo me zanima kako ce sad ovaj blam da objasne oni CG zvanicnici koji su ovo vec potvrdili?!
Korisnikov avatar
By Hton
evo kako ce izgledati omot
Korisnikov avatar
By Hton
Izvinjavam se sto nisam uspeo da postavim sliku, u svakom slucaju svuda je mozete naci-cak i na vikipediji
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna je izjavila da bi želela da održi seriju manjih, 'intimnijih' koncerata u zgradama opere.
Pop zvezda dodala je da je toko cele svoje karijere morala da nastupa na stadionima i u arenama najčešće iz finansijskih razloga.
"Uvek sam želela da odrađujem manje koncerte. Moj san je da nastupam u zgradama opere, ali ko još zarađuje u njima? Moji nastupi su često vrlo komplikovani, i ne prelaze veličinu scene. Uvek sam želela da radim velike nastupe, ali u manjim objektima, što, izgleda, nije moguće."
Pevačica, koja će sledećeg meseca izdati svoj jedanaesti studijski album, dodaje: "Jednostavno volim teatre i njihovu magiju. Možete da čujete ljude kako dišu, da vidite sav njihov znoj, da vidite njihov rad. A, sa druge strane, može da vas zavara ta iluzija o reflektorima i o tome da sve ide uživo i nanovo. Svaka nova publika menja nastup, a to volim više od svega."
Korisnikov avatar
By Hton
Poljska je objavila informaciju da ce madonina nova turneja biti 2009,kada ce i posetiti poljsku
Korisnikov avatar
By V25
I procurela je prava verzija pesme!!!! Jako mi se sviDŽa!!!
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna is going to be doing the promo tour at the beggining of April, after the first single - "4 Minutes" - comes out at the end of this month. The promo tour is to take place in Los Angeles, New York and London. She is in the studio rehearsing her vocals, just setting all the vocal arangements. Madonna said she was wanting to do like five songs.

As for her world tour, Madonna said she wanted to do the tour at the beggining of November 2008. She wanted to do it at a different time of year. And she wants it to kick off in Australia. Madonna is already casting for the tour, but she says she is going to use most of her dancers from the Confessions Tour because they have that hip hop dance style already.
Korisnikov avatar
By nEne
poslusajte i Miles Away...

''
Korisnikov avatar
By Hton
''4 Minutes" is only available as pre-order on UK 7digital.com, but it is already the Best Selling Track!

4 minutes on charts

iTunes :
Sweden - #9
Denmark - #2
Norway - #27
Ireland - not in top 120 (just released)
UK - #64 (just released)

7Digital :
Europe - #1
Korisnikov avatar
By Hton
iTunes:
Sweden - #3
Denmark - #1
Norway - #1
Ireland - just entered the top #15. The song is going up with the minute!
UK - #5 - #3 on the Poplist.
Korisnikov avatar
By Hton
izgleda ce premijera spota biti 7 aprila-dokle vise:cupakosu:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Pa to je bolje nego krajem aprila.
Korisnikov avatar
By gorilica
A evo kako su se ameri sreli sa 4 minutes! :)

''
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!