Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Moja veza jos uvek traje...... ah....
Ali znam da mi je posle godinu ipo dana sa drugom devojkom, bilo jako tesko.... trebalo mi bas vremena da se prebacim u taj film, da sam solo, da nemam kome da se pravdam, cak sam se i neko vreme osecala da je varam, iako nismo bile vise zajedno... mnogo zajebano
Korisnikov avatar
By anchez
Posle duge veze
sve su kraće obmane,
uvek ima posle,
a ima i pre.... :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Huh, pa ja sam vec 6 godina konstantno u vezi :) Doduse sa razlicitim osobama, ali boze moj :) Salu na stranu, svaka nova veza mi krene jako prirodno i normalno i uvek imam utisak ko da poznajem osobu sto godina. Evo, posle 2 godine veze, sad sam u vezi od 4 meseca a tako je prirodno krenula i razvija se da mi se cini kao da sam mnogo duze sa tom osobom.
Korisnikov avatar
By ljiki
posle duge veze sam se osecala ko pustena sa lanca , ko kad dovedes dete u luna park prvi put.....

a ono bi sve od jednom........

:andjela:

mada opet to prodje i ti budes pono9vo usamljen...:angel:
Korisnikov avatar
By dungoll
posle duge veze duga pauza.

malo preduga. razbibrige i pokusaje izmedju nikako ne mogu da racunam. :) standardi porasli. :teg:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by ljiki
posle duge veze sam se osecala ko pustena sa lanca , ko kad dovedes dete u luna park prvi put.....

a ono bi sve od jednom........
Ista prica... :klap:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by m..
Ako se ispostavi da nismo kompatibilne, onda ni nemamo sta da radimo jedna s drugom, ma kolko to savrseno bilo na trenutke. Prosto nemam nameru da budem nesrecna sa nekim, jos manje zelim da neko bude nesrecan samnom. Sve ostalo je ego trip. Meni je bilo dovoljno da mi neko jednom potpuno unisti samopouzdanje da ne dozvolim da se to ikad vise desi, i sasvim dovoljno da mi neko jednom slomi srce da naucim da to hendlujem i znam da ce proci kroz neko vreme. Ostalo su sve neki iracionalni strahovi i tripovi, a to nije nesto s cime moze da se razgovara, pregovara i slicno.
Anyway, radije sam svoja i solo i sa slomljenim srcem ili cime god, nego s nekim s kim nisam svoja.
Mislim da je ovde sve receno sto sam mislila da kazem i da je sustina
problema. Ako nesto neide, ne treba forsirati, obe strane gube zivce i energiju, jer kao sto je m... rekla nisu kompatibilne. Znam da je bolno...
Ali cemu to sve vodi...

"Ego" trip, ako je on iznad veze i osecanja, cemu onda sve...? To nije ljubav... To je takmicenje. A nismo svi u tom fazonu. . .
Korisnikov avatar
By leobg
Evo skoro godinu dana od raskida te moje fatalne veze, mogu da kazem samo da ne verujem da cu pronaci vise takvog decka. Iskreno, mislim da necu ulaziti vise u tzv brak, necu ziveti vise sa deckom u istom stanu, jednostavno, boli mnogo kad pukne. Evo cak i posle godinu dana, oseca se ta neka praznina. Cak imam u planu vec duzi vremenski period da se odselim, jer je on jos uvek prisutan gde god da se okrenem.
Korisnikov avatar
By Modesty
ovisi koliko smo voljeli tu osobu i da li je do prekida došlo zato što smo se mi ohladili...u slučaju da se ohladila druga strana,vrlo je bolan i dugotrajan oporavak.....u svakoj sledećoj osobi tražimo nju ili njega a to ne vodi ničemu.jednostavno tad tebamo dati sebi vremena i biti strpljivi sa sobom...jednom mora proći.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Nakon najduzhe i najbolje veze koju sam imao upao sam u totalnu depresiju i skoro dve godine bio totalno nezainteresovan za sve...Drushtvo,upoznavanja,vezivanje, sex pogotovo...

Imao sam utisak da je nastala rupa koju nikad niko nece ispuniti i nisam hteo ni da se potrudim da chinim neshto po tom pitanju... Onda sam pokushao sex kombinaciju s jednim likom i pokajao se zbog toga, ali pozitivna stvar koja je iz toga proizashla je da sam se trgao i ukapirao da ne smem da dozvolim sebi da nastavim tako...
Korisnikov avatar
By Modesty
ja sam trenutno skoro pa u sličnoj situaciji...kad sam bila sa njom,nisam imala nijedan nik ninakavoj stranici,ona je bila ljubomorna i to joj je smetalo i onda kad sam ostala sama,bila sam totalno pogubljena i nisam imala želju da se družim,da razgovaram a kamo li da nekog zavodim ili da budem zavedena....pod pritiskom prijateljica sa se ovdje registrirala i sada se daleko bolje osječam......vrijeme mi je ispunjenije,uviđam da postoje i druge zanimljive žene,da se i drugima dešava što i meni i neosječam više toliko tu prazninu niti sam više usamljena.......imam vas i hvala vam na prihvatanju.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Supervixen
:mazi: @allex37

Volim ja i tebe i tvoje tamne cvike :)
Imam srećo i sliku bez cvika,čak i same usne;)
Korisnikov avatar
By Dzi
Ko da slusa vesti kada je vec ocigledno
necemo se sresti, drugo mi je sve svejedno
posle duge veze k'o da vreme stalo je
a uvek ima posle, tesim se

Posledice srece hoce nazad da te vrate
ne zna srce gde si, zelje te u stopu prate
posle duge veze sve su krace obmane
uvek ima posle, a ima i pre

Ref.
U oktobru bice u novembru
u novembru bice u decembru
bice bolje sto me vise loze
meni gore biti ne moze

U oktobru bice u novembru
u novembru bice u decembru
bice bolje sto me vise loze
srce mi bez tebe ne moze

Posle duge veze hrabrost mi je slaba strana
koraci u mestu, precice do starih dana
ne pale se svetla tamo gde je vecni mrak
te iskre u oku nisu znak

Nemam druga posla nego drugoj da se pustim
tamo gde si posla, tamo bih da dusu spustim
posle duge veze sve cu krace obmane
uvek ima posle, a ima i pre
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!