Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mihailo
sta je ovde za nagraditi sem price? :confuse:
Korisnikov avatar
By ns.happy
u svakoj fotografiji je uhvacena emocija, toliko jaka, da i obicnom posmatracu ne moze a da ne krene suza...
Korisnikov avatar
By mihailo
Pa to i kazem.Potpuno si u pravu za emociju koju ova slika nosi.Ali tehnicki,a mislio sam da se to ocenjuje kad je u pitanju fotografija,ona i nema neku posebnu vrednost da bi bila nagradjena.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa... tu vec nisam strucan, verovatno ispunjava neke norme... treba da kaze one of the people svoj sud... on je koliko sam upoznat jedini profesionalni fotograf na forumu...
Korisnikov avatar
By ns.happy
a jel? izvinjavam se sto nisam zavirivao u onu temu ''leksikon'' :P
pls, nemoj da offiramo temu...
Korisnikov avatar
By mihailo
ok,izvinjavam se autoru teme.

sec sec sec :luda:
By Simor
Meni je bilo isuviše bolno da gledam ostale fotografije. Video sam da dete ima neki oblik karcinoma i da se on i njegova majka nalaze u borbi da tu bolest pobede. Nadam se da ona dva prsta koje dete drži označavaju upravo to - konačnu pobedu. Držim mu/im palčeve.
Korisnikov avatar
By ns.happy
umro je, na slikama se vidi kako majcin bol raste, i na kraju dok ide pored kovcega na njenom licu kao da se vidi mir... jako potresno...
By Simor
Fuck! Tužno! Drago mi je da nisam pogledao ostatak fotografija.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
:alikako:
Auh.
Jeste potresno, ali ima mnogo boljih fotografija.
Npr, Kevin Carter - Pulitzer 1994 .. E, to je strashno.
Korisnikov avatar
By ns.happy
@ simor a zasto mislis da ti je bolje da ih ne pogledas do kraja? nije li zivot jeben, i ne ceka li nas sve na kraju sanduk? i tuga je deo zivota...
a konkretno na ovim slikama ja vidim mnogo ljubavi i borbe... ne i tugu, bar ne u onom prizemnom smislu da vidimo majku kako place, njena tuga se vidi samo u pogledu, ali se ljubav oseti u svakom kadru... cak i na onim kad se svadjaju...

moon hunter, imas li link?
By Simor
U pravu si. Posle tvog prethodnog posta, ipak sam ih pogledao sve. I slažem se - ljubav je u svakom kadru.
Korisnikov avatar
By ns.happy
:placko: e jebi ga! inace, znam za ovu fotografiju, mislim da je i stampana u nekoj od onih tacheen knjiga (ili kako se vec pise)
Korisnikov avatar
By XerYuS
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:

ja necu vise da dolazim na ovu temu....
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
taschen.. nebitno to.
taj isti fotograf je izvrshio samoubistvo tri meseca nakon toga.
i wonder why.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Moon_Hunter
taschen.. nebitno to.
taj isti fotograf je izvrshio samoubistvo tri meseca nakon toga.
i wonder why.
citao sam to... inace, jedna studija je pokazala kako je oko 40% fotoreportera koji su boravili u bosni za vreme ratova, izvrsilo samoubistvo... :duh: ne mogu da se setim gde sam to nasao, ali bio je neki sajt tipa cnn i sl.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Pa, da... Ti ljudi jednostavno nisu navikli na surovost.. Balkan, uopshte istochna Evropa, Afrika.. To je stvarno neshto najgore shto moze da ti se desi u zivotu.
Strashno.

:cut:
Korisnikov avatar
By Hys.
zaista, ljubav se vidi u svakom kadru.
rasplakoh se.
Korisnikov avatar
By Doxar
:placko:
Ovo je stvarno pretesko bilo pogledati.

Ali, meni je, ipak, bizarno praviti umetnicke fotografije u ovakvoj situaciji, u terminalnom stadijumu bolesti.
I njegovim najblizima, kad budu gledali ove slike, sigurno ce prva asocijacija biti kako se jadnicak mucio i jedva prezivljavao sve to :(
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zbog ovakvih stvari fotografija prestaje da bude forma umetnosti. Vec hobi poput treniranja goluba pismonosha ili sakupljanja markica.
Ma koliko neki momenat zrachi emocijom, estetika je zaboravljena kao i kompozicija koje nema.

:jbg:
Korisnikov avatar
By Sunce
Fotografije su dobre i jako potresne. Rasplakoh se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!