Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Emisija "Žikina Šarenica" je poznata po gledanosti, promovisanju srpskog načina života i srpskog življa ali i skandalima.

Prvi skandal se desio polovinom 2006te kada je Žika svom prijatelju poverio informaciju da bez znanja RTSa i Tijanića pregovara sa Pinkom o prelasku na tu televiziju. Kada je lajavi prijatelj objavio informaciju, Tijanić je obavio niz razgovora sa Žikom i emisija je ostala tu gde jeste.

Jedno vreme je emisija bila bez skandala, a onda se početkom ove godine pojavila priča da Žika otvoreno favorizuje radikale i Nikolića u svojim emsijama u okviru kampanje , jer je ocenjeno da je većina njegovih gledalaca radikalno orijentisana.

A sada se priča o tome da vredne nagrade koje dodeljuje u svojim emisijama deli svojim prijateljima i poznanicima, jer već duže vreme niko ne objavljuje kontakt telefon za tu emisiju.

Dakle, da li neko zna da je neko dobio neku nagradu sa Žikine Šarenice?

Da li neko možda ima kontakt telefon? Nema ga na sajtu RTSa
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Xe xe... Taj Zika je bash lik.... Gledao sam jednu ili 2 njegove emisije... Seljober :) .
PS. nikada nisam chuo da je iko iz moje okoline dobio ishta a mnogi prate emisiju...
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ne gledam televiziju...pogotovo ne Bastilju.......
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Marvin
Kriste :qqlele:

Dokle više Kiwi?
Dok se vlast ne filtrira.
Korisnikov avatar
By bigirl
Znam samo da je karate klub mog bivšeg očuha (oh bože) imao svojih "5 minuta" u Šarenici, lomili su motke i tako to... E sad... Baš ću da ga pitam kad ga budem videla kako su našli Žiku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!