Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Sad sam malo bacio oko na snimak Schiavone vs Henin...

Henin je sigurno izgubila zbog bekhenda koji je Schiavone odlicno sluzio tokom meca. Nisam video skoro da je Henin bila napadnuta takvim bekhendom. Zato je i Mauresmo bila jedna od najvecih teniserki proslih godina.
Naravno pricam o jednorucnom bekhendu kojim se sluze samo Henin, Mauresmo i Schaivone iz gornjeg dela wta liste.
Korisnikov avatar
By mmiki
Hmmm ovo sto sam malo pre rekao me je navelo da se malo razmislim..... Samo njih 3 se sluze jednorucnim bekhendom a sve 3 su muskarace. hehehehe
Mora da uzimaju neke hormone... :misli:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena me je toliko iznervirala da nemam reci. Ceo dan sam u blagoj depresiji. Pa ako, neka igra sve turnira, nadam se da ce prikupljati polako poencice. Umesto da se usredsredi na mec, brblja i smeje se. :sigh:
Originally posted by Paris
masha je masha, ali ni dementijeva nije loshe piche :blush:
Vala da znas da nije lose. :tetka:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sunce
Jelena me je toliko iznervirala da nemam reci. Ceo dan sam u blagoj depresiji. Pa ako, neka igra sve turnira, nadam se da ce prikupljati polako poencice. Umesto da se usredsredi na mec, brblja i smeje se. :sigh:
onda to ne bi bila nasha jeca :)
Korisnikov avatar
By Dina
Jao a meni bas bila draga sto je bila takva :)

Dobro, nama je svima mec i pobeda u glavi... ali ona ima tek 23 god, mlada je, ako se sada ne smeje i ne sali kada ce? ;)

Inace navijala sam za Francesku Skiavone i u mecu sa Justine i sa Dementijevom. Nazalost ova druga je prosla, mada nameravam da navijam za nju protiv Kuznjecove.

Kada je finale? Ne vidim ga danas u programu...
Korisnikov avatar
By Lunja
U 16h po nasem je finale.

Lindsey u Memfisu stigla do finala. :love:
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Lunjo :kiss:

Nije mi jasno kako ne pise u programu... ja mislila da je sutra, sreca da sam tvoj odgovor videla pre :)
Korisnikov avatar
By Marvin
A ako se ne varam nije sutra zato što je njima drugi dan vikenda danas.

U Zagrebu je isto sada finale... ali kod njih je zbog rukometaša... :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne njima verovati.
Nikako.
Čak ni onom online rasporedu na Krstarici.

Use i u svoje kljuse :yes:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Pa ova mala i ne viche tako strashno:)
Nisam ni mogao da otvorim video. Mozda da mi prepricas koliko je dramaticno vikanje...?
Jedino mi je nejasno zasto nju odbacuju, pored Venus i MaShe koje jedna drugoj samo obaraju rekorde u glasnoci.

Da li je neko primetio da je Dementieva pobedila u finalu tacno po mom prorocanstvu, haaaa? :smug:

:gatara:

Poklonite se krunisanoj kraljici! :tetka:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
Use i u svoje kljuse :yes:
Tacno tako! :maji:
Jedino efikasno resenje je da na svakih 15 min prosetas po kljucnim kanalima.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ili platiš nekome da to radi u tvoje ime. :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Ta-na-na-naaaaaaaaaa! :love: :love: :love:

Slika

Lindsey strikes again! Osvojila je turnir u Memfisu i u singlu i u dublu. :hail:
Da li je neko sumnjao u njen uspeh? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Lunja
Zreb za Dubai:

Roger Federer (1) v Andy Murray
Rainer Schuettler (WC) v Fernando Verdasco
Stanislas Wawrinka v Qualifier
Mohammad Ghareeb (WC) v Nikolay Davydenko (5)

David Ferrer (4) v Tommy Haas
Jarkko Nieminen v Olivier Rochus
Janko Tipsarevic v Feliciano Lopez
Gael Monfils v Tomas Berdych (8)

Richard Gasquet (7) v Dmitry Tursunov
Qualifier v Igor Andreev
Mikhail Youzhny v Fabrice Santoro
Marin Cilic v Novak Djokovic (3)

Andy Roddick (6) v Juan-Carlos Ferrero
Qualifier v Paul-Henri Mathieu
Nader Mahmood (WC) v Qualifier
Philipp Kohlschreiber v Rafael Nadal (2)

8 iz najboljih 10 ucestvuje na turniru. :wow:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lunja
Da li je neko primetio da je Dementieva pobedila u finalu tacno po mom prorocanstvu, haaaa? :smug:
Jeste, primetili smo :mirnatetko:

Hajde sad da nastavimo igru.

Dokle će dogurati Tipsarević?
Da čujem...
Korisnikov avatar
By IriS
iju, Endi Marej izbacio Fedexa u prvom kolu :shok:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jupi jaaa jeeeeeeej
Jupi jaaa jooooooo

Neka smo dočekali da Federer i Enanka ispadaju u prvim kolima :yay:
Korisnikov avatar
By Doxar
"Ne mogu reći da sam naročito impresioniran njegovom igrom. Puno sam promašivao, forhend je 'leteo' na sve strane i on je samo uzeo ponuđeno. Čini mi se da nije naročito promenio igru od našeg prvog meča u Bangkoku. Šteta, tako neće moći da napreduje," rekao je Federer, "Nije da sam razočaran njegovom igrom, ali nemoguće je napredovati ukoliko stojite ukopani daleko od osnovne linije i samo čekate greške protivnika. sada mu je uspelo, drugi put neće. Treba napadati, biti aktivan, tražiti poen... ja tako doživljavam tenis, možda grešim..
Ako, neka si mu, vala, odbrusio. Osilile se te junose, misli da svako moze da te pobedi. Na sta to lici?
Vazna je dobronamerna kritika i savet oponentu koga je samo ludacka sreca spasila totalnog kraha. Ispravno, valjda ce biti dostojniji protivnik sledeci put.

@Lunjka: Bravo za prediction. Nisam ni sumnjao u tvoje teniske vradzbine :D
Ko zna zna ;)
Korisnikov avatar
By Doxar
Bravo Nole! Prilicno laganih 6:4, 6:3, a malko sam se pribojavao tog prvog meca.
Ne mogu da verujem da ovako jak turnir ne prenosi ni jedna tv :protest:
Valjda ce se neko naknadno ukljuciti, barem u Novakove meceve.
Korisnikov avatar
By Lunja
I dok Jeca trazi stalnog trenera (link)...

BTW: Jankovic is now playing a tournament in Bangalore. It’s her first ever visit to India, and because Europeans are not used to Indian water, Jankovic has been washing her teeth and face with Evian water only. Fancy!
:lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hoce li neko da putuje sa Jelenom?

"Last year, almost the whole year, I was number two in the race and number three in the rankings," Jankovic said.

"So I was very close, and the player who was in front of me was Justine Henin.

"She was the better one, I beat everybody else last year except her," she said in an interview at the Bangalore Open, where she is top seed.

"(But) this year is a new year, and everything starts from the beginning, from zero."

The powerful Serbian beat American multiple grand slam winner Serena Williams in the Australian Open quarter-finals before falling to Russia's Maria Sharapova.

Jankovic wants to play fewer tournaments in 2008 to prepare herself better for a first grand slam victory and also wants to find a good travelling coach.

"These are the best years of my career coming up. I just turned 23, I am more mature and I've some experience on the tour.

"The last year was a great year for me, I finished number three in the world. Hopefully this year I can have a better year.

"I think my time will come sooner or later, I think I have the potential to do that," she said.

"Being three times in the semi-finals, I hope to add new things to my game, keep improving and hopefully I'll do it," said the Serb, who also reached the last four at the 2006 U.S. Open.

Jankovic played 97 singles matches last year, but the busy schedule took its toll on her fitness, leading to injury-related retirements at tournaments.

"I'll try and do that (cut down matches) this year," she said. "Last year was a good learning experience. I never played that much in my entire career. And I won so many matches. This I don't think I can keep up so much."

Jankovic said she was struggling to find a suitable coach.

"I was in a trial period with a coach," she said. "I am still looking for a good coach because I believe that will really help me achieve my full potential.

"All the good coaches are already taken or the ones who are not, maybe they don't want to travel," she said. "It's very, very difficult."

Reuters
Korisnikov avatar
By Marvin
Jelte drugari...

Kome/čemu je rođendan za 10 dana?
Hm?
Da čujem?

:cheer:
By High Maintenance
1. Federer , R. 6330
2. Nadal , R. 5930
3. Djokovic , N. 5010
4. Ferrer , D. 2695
5. Davydenko , N. 2640
6. Roddick , A. 2140
7. Nalbandian , D. 2050
8. Gasquet , R. 1885
9. Blake , J. 1710
10.Berdych , T. 1685

Nole i Nadal se polako priblizavaju poziciji No.1
Sledece nedelje ce biti josh blizi,kada Fed izgubi poene iz Dubaija :D
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!