Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Zoe
...........koja sam ja budala! :doh:

Nije mi gorela leva, nego desna strana....... :vatroslava:

Nikako, obicnu presu jedino koristim, i to retko.
imaš neko švarckofovo govance da kupiš, košta kao kajgana svetog petra i prska se na kosu pre presovanja ... pa ne izgori ... pretraži na netu ... dok presuješ ono isparava i ima jako fin miris :D
Korisnikov avatar
By Zoe
E, super, bas cu da vidim.......
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm, otisla sam na njihov sajt, ali ne nadjoh, Kiwi :(
Korisnikov avatar
By Zoe
Jao Kiwi, divan si, hvala ti mnogo :kiss:

Samo se pitam da li toga kod nas ima........:(
By Swanheart
a taman sam planirala sutra da kupim to sranjce jer danas nisam stigla da odem do prodavnice :lol: ( ozbiljna sam ne salim se )

hvala Zoe na postavljenoj temi
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahh, nema na cemu........kamo lepe srece da je stvarKa dobra, a nije, pa nemoj bacati pare
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Lakiboy_ns
OMG zoe igorela ti kosa.... :shok: isuse boze dragi :vatroslava:

@ Kiwi-OMG ja taj beli Nivea after shave balsam koristim otkako je izasao u prodaju nekih 5-6 godina i zaista je fabulozan :D

@Mr.Ja- OMG jel ti to insinuirash da sam ja f*cking draq queen? :panker:
Ti si rekao, ne ja. :saint:
Korisnikov avatar
By monroefan
Originally posted by Lakiboy_nsHvala bogu sto sam musko pa samo operem svoju kratku kosu sa Keune Cristal Ice shamponom i to je to....ja se cak ni ne cesljam samo rukom predjem kroz kosu ujutru i pocesljan sam :D
zashto sve generalizovati na zene?...pa nije ni svim mushkarcima zanimljivo da imaju jednolichne,kratko oshishane frizure kao dotichni sa avatara... ;)
nego,da se vratim na temu...imam malo duzu kosu koja bi bila savrsheno ravna,da nema shishki koje se odmah posle pranja izuvijaju u shestice... :lol: ...uvek sam zudeo da imam skroz ravnu kosu... :(
taj "proizvod" sam probao i uvek se iznova zachudim koliko lazu u reklamama...a opet se nadam da ce bar neka biti istinita... :D ...josh onaj znak sa precrtanom presom?!...eeeej...pa lepo da uzme chovek i da ih tuzi... :lol:
dakle,ne preporuchujem...shto bi rekla Rushka Jakic-NE,NIKAKO!...:D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Zoe

Samo se pitam da li toga kod nas ima........ :(
ne znam, zaista :D Ali čim ga ima u frizerajskim salonima, verovatno ga ima (ne verujem da ga ovi uvoze samo za svoje potrebe)

Uostalom, kupi preko neta, ionako imaš karticu :D
By Swanheart
Originally posted by Zoe
Ahh, nema na cemu........kamo lepe srece da je stvarKa dobra, a nije, pa nemoj bacati pare

dakle, pravac frizer i shishanje opet na kratko, jer cu da poludim ovako, ne secam se kad mi je ovako bila duga kosa, jos bi bilo dobro da je normalna kosa a ne da se lokna cim malo poraste :doh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Kiwi
Originally posted by Zoe

Samo se pitam da li toga kod nas ima........ :(
ne znam, zaista :D Ali čim ga ima u frizerajskim salonima, verovatno ga ima (ne verujem da ga ovi uvoze samo za svoje potrebe)

Uostalom, kupi preko neta, ionako imaš karticu :D

E, pa nemam, nije jos izradjena :( Ko zna koliko im treba, moram ih sad nazvati da pitam....
A i vidis, svi kazu da se ne moze tako njome kupovati......sranje.....
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Zoe

dakle, pravac frizer i shishanje opet na kratko, jer cu da poludim ovako, ne secam se kad mi je ovako bila duga kosa, jos bi bilo dobro da je normalna kosa a ne da se lokna cim malo poraste :doh:

Preko zime je najbolje da pustis, pa da vidis kako ce da izgleda, pa ako ne valja taman se pred leto sisas kako hoces........zima je idealna za experimentisanje jer je kosa ionako ili pod kapom, ili pod kisobranom, ili jednostavno ljudi toliko gledaju pred sebe i zure, da ti niko u kosu ne zagleda :D

A leti.....leti je druga prica..........:D
Korisnikov avatar
By Deksi
Jedino sto pored pegle moze da stvarno ispravi kosu su hair relaxer-i....mada isto toliko su stetni kao pegla....opet su to kiseline koje isprave kosu na neki period od 5,6 meseci....sad ljudi pricaju razlicite price....ima vrlo zadovoljnih i onih ocajnih kojima je pola kose opalo potpuno od toga...
Korisnikov avatar
By Zoe
Meni to ne treba, zaista prirodno je ravna i prava.....i peglino ostecenje mi je puno :)
Korisnikov avatar
By Deksi
To je super...najvise problema u principu imaju oni koji nisu otisli u ekstreme sa kosom....mislim na osobe koje nemaju ni potpuno ravnu ni kovrdzavu kosu.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahh, a tvoja kosa je :love:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Zoe
Hvala :kiss:
Mada pakao za odrzavanje
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Deksi
Originally posted by Zoe
Hvala :kiss:
Mada pakao za odrzavanje

Mogu samo da zamislim..... :nope: svejedno, nemoj da se sisas :D

Sta joj radis? Sta stavljas? Kako susis?
Korisnikov avatar
By Deksi
Perem niveom nekom za kovrdzavu kosu,jednom u dva dana ili cak ponekad jednom dnevno....susim prirodno da mi se ne sjebe od fena i isusi dodatno od toplog vazduha....
Ima periode kad je stvarno preterano suva pa onda stavljam kao ulje neko za ostecenu i suvu kosu par dana i ponovo je super....
Cesljanje...retko,skoro nikad....prosle godine na prolece i leto mi je dosta opadala kosa stvarno pa sam zbog toga dvaput mesecno morao...sada ne,evo od decembra nisam cesljao kosu uopste...dovoljno mi je to sto je perem svaki ili skoro svaki dan pa sve dlake koje ne treba vise da budu na glavi nisu :)
A i rasturio bih kovrdze cesljanjem....
Pakovanje sam jednom stavio samo letos kad mi je stvarno bila nesto suva i bzvz...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne bi trebao da je peres svaki dan, to ce je sjebati i dodatno isusiti.,.......Ja sam svoju isto tako prala svaki dan, jer mi je bila lepsa, i osecala sam se ja cistije kada mi je i kosa cista, ali sada vise ne.....2-3 puta nedeljno, kazu da je i to mnogo.......
Korisnikov avatar
By Deksi
Znam ali meni vec posle 2,3 dana nepranja kosa bude sranje od spavanja,diranja kose od strane drugih ljudi i mene samog raspadne se skroz i ne lici ni na sta....
Kazem ti perem tako cesto dok se ne isusi i izgubi kvalitet pa onda pauza neka i stavljanje sranja da se povrati u normalu...i sve ponovo u krug
Korisnikov avatar
By Euro31
ma nema nista do lepote sa teskim hemikalijama. za cist i nov izgled teske i kancerogene hemikalije sa vama.
*Sva sranja u kutiji*
By Tresh-grl
Meni su krajevi otisli u kurac od peglanja,sprzeni totalno mada ne vidi se jer mi lepo izgleda kosa...ali zato na dodir=slama! :piski:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Tresh-grl
ali zato na dodir=slama!
Umuti dva jaja, dodaj kashiku meda, malo maslinovog ulja i omekshivacha za rublje...sve to pomeshash i ostavish nekih 5minuta na kosi. Isperi i moli boga da te nisam slagao.
By Tresh-grl
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Originally posted by Tresh-grl
ali zato na dodir=slama!
Umuti dva jaja, dodaj kashiku meda, malo maslinovog ulja i omekshivacha za rublje...sve to pomeshash i ostavish nekih 5minuta na kosi. Isperi i moli boga da te nisam slagao.
:molise:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja sam dugo muku muchila sa ispravljanjem kose, ali nikad nije htela da stoji kako se meni svidja.... a svemu je tome kriv oblik i tip keratina koji nasledjujemo...
Jednostavno, moj je takav da je kosa dosta gusta, teska, ali i blago talasasta. Jednostavno sam se pomirila sa cinjenicom da mi kosa nikad nece biti potpuno uredna i ravna kao ogledalo, pa sam je i sisala na stepenasto. Onda i ako pramenovi lete, nema veze.
Sada je samo perem, povremeno stavim pakovanje, susim fenom (jer mi treba 100 godina za susenje na sobnoj t) i izbegavam da je cesto cesljam. A cetke ne volim ni da vidim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!