Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by mmikiOriginally posted by polarlicht4.1
Nijedan od ponuđenih odgovora.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by XanaX
opcije su fakat super sročene...
di ćeš ti stavit' neku od protestantskih crkvi (barem pod "tom" odrednicom - "protestantske crkve"), al' 'ajmo puf - budizam!
to valjda računaš na filozofski orijentirani dio foruma? btw. budizam je isto "rascjepkan" kao i kršćanstvo, niti islam nije previše jedinstven (čak ni na Balkanu), a "Hare Krishna" s ulica su, u stvari, oblik hinduizma...
varijacije na temu "nisam religiozan" su posebno čudo...
uglavnom, opcije izgledaju kao inkvizicijski test za agnostike... "Zaokruži!" - "ali, ne mogu... nije to viša sila, a nisu niti samo znanstvene činjenice... ja, znate, zapravo sumnjam..."
dakle, fakat se nemrem naći niti u jednoj od opcija... podrijetlo - ništa, ima ih od triju ovdje ponuđenih opcija + jedne neponuđene...
kad sam razuman - antiteist
kad sam nerazuman, sklupčan u krevetu, mrmljam "Pater noster, qui es in cellis..." ili koju drugu..., uglavnom, monoteističku...
Originally posted by GuzaKoMeduzaTi nisi odavle?:kasalj:
Zbog cega se ovde svi prave pametni ? Glasaj i reci koje si veroispovesti ili cuti, ne pametuj.
Originally posted by GalatejaMene samo muči ova definicija smrti kao prijelaza "organske materije" u "neorgansku materiju"...
Verujem.
Ako bih smrt kontala SAMO kao prelazak organske materije u neorgansku odavno bi me pojela depresija. Tako da je za mene vera lekovitog karaktera. Znate ono kad nešto krene loše i nemoćna si bilo šta da učiniš i onda se ponadam da daće Bog. Ili ako je nešto dobro uzdam se da tako i ostane. Kao što reče Kant, čini mi se, da Boga nema trebalo bi ga izmisliti.
Glasala za opciju br. 1. I nemojte molim vas sad da me smarate sa SPC , pogledom biblije na homoseksualnost i sl. Hvala.![]()
Originally posted by ZoeMislim da su neke stvari iznad intelekta. Ne znam, jako mi je teško da diskutujem o ovome, kao da hodam po minskom polju. Kad čovek prođe lični pakao i shvati da su ljudi ti koji okreću glavu, da se zvezde na isti način smeše sa postera, da si kao jedinka nemoćna bilo šta da delaš, da ti priroda daruje samo vetar i kišu, ostaje jedino da kažeš sebi proći će, daj mi Bože snage za dalje. I ne, to nije sujeverje već više vera da Bog (ne čikica sa bradom, već šire shvaćen) neće dati da krah bude konačan.
Intelekt mi ne dopusta da verujem u Boga kao takvog, ali mi isto tako govori da je vazno verovati, u bilo sta, u bilo koga, u sebe najbolje (moje misljenje), u coveka samog, u prirodu.
Depresija je prateci element spoznaje da nema nista sem ovog i ovakvog zivota, da posle smrti necemo ni bolje ni duze ziveti, haha, cak i zvuci presmesno!Depresija dolazi kao posledica nemoći. Sve te otpevane pesme, napravljeni filmovi, opljačkane banke, završeni fakulteti, rođena deca, delanje čovekovo je težnja da dobijemo moć, bilo da je ona usmerena ka samoaktuelizaciji, finansijama ili čemu god. Vera je jedna od tih težnji da svoju minijaturnost podignemo na viši nivo. A to koliko smo mali vidimo u situaciji kad smo npr. bolesni, kad nam bližnji umiru...![]()
Ovima koji veruju u Boga je zivot laksi, lepsi i veseliji jer imaju te svoje "putokaze" a sa putokazima je logicno da je lakse.........Mnogo teze je sam traziti pravi put i ici njime. Zato smo mi, koji ne verujemo, hrabri. (najblaze receno).Može tako, ali i obrnuto: vama koji ne verujete je sve dozvoljeno. Veća sloboda, veće polje zadovoljstva. Dakle, nevera-hedonizam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!