Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Dosta se govorilo o tome kakve nas devojke fizički privlače, od opštih tema pa do parcijalnih (grudi, nos...). :D

Ono što me interesuje je kakve osobine/ponašanje/sklop ličnosti na vas deluju erotski uzbudljivo (pretpostavimo da je fizički kriterijum zadovoljen), a kakve odbijajuće?
Korisnikov avatar
By Hys.
Prvo, obozavam tvoje teme:)
Drugo, ajd da probam da odgovorim. Pomenucu osobine samo koje mogu na prvu loptu da eventualno primetim-kad nekog upoznam. Osobine koje me dubinski privlace su plemenitost i intelekt, ali prvu ne mozemo odmah da vidimo.
Privlaci me humor, sigurnost u sebe, dzentlmenstvo, intelekt.
Kad kazem dzentlmenstvo, mislim na to da ce se ponuditi da me odbaci kuci, da ce me pitati da li mi je hladno, da li zelim nesto da popijem, mozda da li zelim da promenimo kafic ukoliko je zagusljivo...(da, lozim se na te old school butch tripove :sigh: ) Znaci, ove osobine su koje trazim kad tek nekog upoznam. Plemenitost koja mi je najbitnija, nju tek mogu da spoznam da li je osoba sustinski ima ili ne kasnije.
Inace, upoznala sam nekoliko devojaka sa ovog foruma koje poseduju sve ove osobine, ukljucujuci i to dzentlemnstvo :D
Shishmish recimo je bas dzentlmen dama :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Smeme ja da kazem :D ?

Kod devojke me jako privlaci zenstvenost, ali ona prirodna i spontana. To mi tako deluje slatko :love:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ovdje cu se totalno postaviti kao Peggi, i time cu steci puno pravo da odgovaram u estrogenu:giggle:
kad sam sa curom, volim da sam glavna. Privlace me tihe curice koje se ne isticu pretjerano, ali koje, kad dobiju priliku da ti stalozeno, mirno, tiho i nadasve njezno i nevino pricaju, obore te s nogu dubinom svoje misli i ljepotom svoje duse... valjda je to intelekt, kreativnost...
Also, da se vratim na ovo sto sam rekla - "glavna".. Nisam mislila nista lose, htjela sam reci da volim da dominiram, ali samo s vani. Dakle, da na prvu loptu ljudi nas dvije tako vide. A u sustini - ravnopravna sam s partnerkom....

cek, pogubila sam se malo:blush:

da pokusam da sumiram:

inteligentna, njezna, ne bas ekstrovertna (ali NIKAKO potpuno introvertna), kreativna dobrica.
Yeah, that's it. To bi bila moja savrsena:D
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Nanny Ogg
Prvo, obozavam tvoje teme:)
Lagala bih kad bih rekla da me ovakve izjave ne obraduju. :D Takođe, drago mi je i na drugim temama kad vidim da forumaši koje cenim pozitivno reaguju na moje teme. Eto, ovih dana sam zapazila pozitivan komentar Hleafdige kao i to što je Nedodirljiva napisala onoliki post i izjavila da joj se sviđa tema o L word teoretisanju. A to motiviše na dalje piskaranje. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
htela ja to i ovde da napisem, ali jos smisljam sta me to privlaci...
Korisnikov avatar
By Galateja
Evo i ja da odgovorim na svoju temu. I meni se sviđa to džentlvumenstvo o kom priča Nanny (s tom razlikom što ja ne volim buč, ali to je već neka druga tema. :D ). Kad me neko tako tretira osećam se sigurno, zaštićeno, prihvaćeno i dolazi automatski do povratne reakcije u vidu pozitivnih emocija. Ta reakcija je baš reakcije, a ne čin zahvalnosti.

Druga osobina je takva da je ambivalentno posmatram. Pre svega mi je privlačna erotski. I sad da me neko pita o njoj rekla bih sve najgore, ali kad bih se okrenula za protekle 24 godine postidela bih se koliko sam bila podređena baš toj osobini. Radi se o sledećem: jako me je privlačilo to ponašanje toplo-hladno, kad je neka devojka jedan dan džentlvumen, razgovorljiva, vidim da me prihvata, a onda se ponaša kao da se ne poznajemo, pa opet je pažljiva i tako u krug... Ne znam zašto me to pali, ali da je uticalo na mene-uticalo je.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Da ne bih puno teoretisala, tri osobine koje su presudne za mene su

Plemenitost, duhovitost, razum.....

E sada, je pitanje da li smo kompatibilne po tim pitanjima,
ili ne.. To jest da li ono sto ona podrazaumeva kao duhovito,
isto tako i ja osecam...

Taj mentalni sklad je takodje vrlo bitan element..

:friends:
Korisnikov avatar
By Zoe
Uvek mi se svidjalo kada neko ima neki "svoj svet" u koji ja nemam pristupa, ili bar trenutno nemam.
Takve osobe su me najjace privlacile, i najzesce palile.
Korisnikov avatar
By Skyen
emotivno stabilna, samopouzdana, neko sa kim se osecam da sam u stalnoj borbi za psihicku dominaciju, neko ko mi daje izazov, ko nije inferioran ili superioran, vec meni blizak i ravan. neko ko ima drugacija interesovanja i daje mi prostor da saznajem, ali smo opet i slicni po pogledu na svet i nekim bitnim zivotnim navikama.

ali najvaznije, dovoljno flexibilan i tolerantan

i za kraj, takvu jos ne upoznah, lol
Korisnikov avatar
By vremecuda
Ono sto je presudno kod mene je :inteligencija,svestranost,neogranicenost,duhovnost...
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Zoe
Uvek mi se svidjalo kada neko ima neki "svoj svet"
:up:

i takodje kada neko prihvata moj "svet", privatnost.
smisao za humor je obavezan, mala (dobro, malo veca) doza sarkazma, postovanje, neko rece i plemenitost, kreativnost....itd.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
postovanje mi je mnogo vazno...autenticnost...idealno i smisao za humor..

..dosadasnja iskustva pokazuju da je simptomaticno to da se lepim za ljude koji..kako da kazem..imaju neke uvrnute "greske" i sasvim normalno funkcionisu uz njih i zrelo ih inkorporiraju i svoj zivot....(greska u smislu kao kad dejvid bouvi ima jedno oko zeleno jedno plavo samo na psihickom nivou...koliko smisla ima ovaj opsi?!?!)

...uz sve to volim male doze foliraze...naizgled ekstroverte koji prave paradu oko sebe...volim malo teatra, prosto...
Korisnikov avatar
By Hys.
Izgleda sam ja jedina odgovorila U SLUCAJU DA DEVOJKU TEK UPOZNATE-mislim, kaze koje osobine vas privuku, pa sam shvatila - privuku na prvu loptu, a ono sto VOLIMO od osobina i sto trazimo nije vidljivo pri prvom privlacenju nekad.
Kao sto sam rekla meni je plemenitost sustinski bitna, ali to zaista ne mogu odmah da znam.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja se lepim za ljude koji imaju problem sa pokazivanjem emocija, emocionalno osakacene, obogaljene, ljude sa "greskom" ali ja te greske volim-ne volim "savrsene" i usminkane sklopove, nesto tu ne valje, nije u redu.......volim malo mracne, sklone depresiji osobe-osetljive, senzitivne, senzibilne, koji vide dalje i misle dublje, .....sa tim uvrnutim smislom za humor, drugacije od stereotipne vecine.....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jesi, jesi Nanny..odgovorila si jasno i na to
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige
jesi, jesi Nanny..odgovorila si jasno i na to
Ovo mi je zvucalo kao smirivanje ludaka "jeste, sve je uredu, mhm, samo polaaako"

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Enivej, meni se BAS flertuje ovijeh dana i iskreno se nadam da cu spaziti neku cicu sa kojom cu moci provesti sat vremena kvalitetnog flertovanja, a da bi to tako bilo, mora bit' dzentlmen...:novine:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahahahahahahah...pa nista, moraces na zurku!
Korisnikov avatar
By Hys.
Toga se i ja plasim :sigh:
Ali tu ne moze da bude BAS kvalitetno flertovanje, muzika je previse glasna :shrug:
Eto, ukoliko Galateji ne smeta, pitanje u oviru posta-koliko vam je bitno da na tu prvu loptu devojka ume da flertuje, da se igra? Da li vas mnogo odbije ukoliko ne ume?
Korisnikov avatar
By Zoe
Nista bez flertovanja, ali ako to iz preko potrebnog flerta preraste u neku igru macke i misa kojoj kraja nema, onda to ne volim.
Sto manje igara, sto vise sponatanosti.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nece me odbiti...jedino ako ne izazove nesporazum...mogla bih pomisliti da nije zainteresovana...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
A sta se desilo sa onom NewWave subotom?

Jel to odlozeno ili ?

Tamo nije toliko glasna muzika... :eu:
Korisnikov avatar
By Hys.
Uh, naravno nikako da krene u neku patologiju, mislim samo na zdravi flert :D
Inace, ovo sto ste pominjale-mene isto privlace osobe sa nekim "defektom" to jest, privlace me osobe koje negde imaju neke svoje mracnije strane, mozda neku tezu pricu iza sebe, imam kompleks majke tereze koja voli da vida i ozdravlja :roll: I da, definitivno volim likove koji su zatvoreniji od mene...mada, moram da priznam da je moja partnerka zaista usavrsila umetnost zatvorenosti uz neverovatnu socialnu adaptibilnost :wow:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by andjelat
A sta se desilo sa onom NewWave subotom?

Jel to odlozeno ili ?

Tamo nije toliko glasna muzika... :eu:
Desio se miting i odlozili smo :obesen:
Korisnikov avatar
By Zoe
Uh, naravno nikako da krene u neku patologiju, mislim samo na zdravi flert :D
Inace, ovo sto ste pominjale-mene isto privlace osobe sa nekim "defektom" to jest, privlace me osobe koje negde imaju neke svoje mracnije strane, mozda neku tezu pricu iza sebe, imam kompleks majke tereze koja voli da vida i ozdravlja :roll: I da, definitivno volim likove koji su zatvoreniji od mene...

Isto-mene privlace tudje sjebanosti.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm hm mene nekako uvek loze ribe koje su misticne..imaju neki svoj svet..inteligentne..sigurne u sebe,jer dosad naleah na one koje se plase i sebe i 2ih..neko ko se ne plasi da voli i ko je spreman da sebe stopostotno..i bude veran..privrzenost..normalna ljubomora..
Ali inteligencija na 1 mestu:neznam::hug:
Korisnikov avatar
By Galateja
imam kompleks majke tereze koja voli da vida i ozdravlja
Želiš reći da si mama-kvočka koja projektuje materinski instinkt na (potencijalne) partnere/partnerke? :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Nismo navele koje nas osobine odbijaju (i to je deo pitanja).

Mene strašno odbija kad je neko u ego tripu da ni ne obrati pažnju na mene i za tri sata razgovora mi ispriča SVE o sebi - od boje kake kad je bila mala do porodične i familijarne situacije. I to sve uz reči 'među nama rečeno', a prvi put komunicira sa mnom. Ja sam za gradiranje odnosa.
Drugo što ne volim je nezainteresovanost za životne sfere, kad je nekom sve svejedno.
Treće: ostrašćenost koja vodi ka diskriminaciji.
Četvrto: glumljenje originalnosti; ne volim kad osetim falš kod osobe, a taj falš je u svrsi da me impresionira.
Ove četiri stavke su kao tri strane lifta+ blindirana vrata i dovode me do klaustrofobije. :ledeni:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mislim da me najvise odbija arogantnost, umisljenost... i licemrje...
ok je da neko ima visoko misljenje o sebi, ali da to neprestalno demonstrira - e to vec ne podnosim

a u nekom 'erotskom' smislu najvise me odbija... hm, recimo da nikada ne bih bila sa osobom koju ne privlacim barem priblizno istim intenzitetom koliko ona mene....

i definitivno sam za ono sto je galateja rekla - gradiranje odnosa.
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Ja bih imao dosta toga da kažem o psihičkim osobinama muškaraca koji me privlače, ali bih promašio temu ..... :psiholog:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!