Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

u mom kraju ima jedan jako lep i dobar policajac.
jednom prilikom kada sam upao u neku frku(to nije bitno,a nema nikakve veze sa homoseksualnoscu),on je dosao na mesto da vidi o cemu se radi.tu sam ga prvi put video.gledao sam ja njega,i on mene,i to bas onako lepo.on mi je bas pomogao,mislim potrudio se.nije bilo nesto toliko bitno,ali on je bas bio prilicno raspolozen da mi pomogne.bas je dobar covek u svakom smislu.on mi je mnogo super,iako vecini vas bi on u stvari bio krs(jer nemate pojma)
ima spojene obrve,grubo lice,veliki nos,ima stomacic,izrazito seljacki akcenat.
ali on je meni toliko lep i super,da sam ga vise puta sanjao.
sanjao sam kako se volimo i mazimo.ja bih to zeleo da radim sa njim.nista seksualno.to nije neophodno
to se desilo letos,i od tada ga nisam zaboravio.
a veceras sam ga opet video na autobuskoj stanici.samo je prosao,a on mene nije ni primetio.verovatno me se ne bi ni setio da me je gledao pola sata.sada kada sam ga opet video,ne mogu da prestanem da mislim na njega.kada bi on makar malo mislio na mene.imao bi za sta da zivim
Korisnikov avatar
By mmiki
Sve kako i tako.... Ali u tome traziti razlog zivljenja?
Upoznaj nove ljude, izadji sa njima nekad i kad se najmanje budes nadao neko ce se dogoditi u tvom zivotu. E sad, sto je prakticno skoro nemoguce prici na ulici, pomiri se sa tim ili nadji neki nacin da mu pridjes. Mnogi gayevi su patili i patice jer im je uskracena sloboda da nekom otvoreno iskazu najfinija osecanja, ne dozvoli da to unistava tvoje dusevno zdravlje!
Korisnikov avatar
By Zoe
Nadji nacina da mu pridjes kada ga sledeci put sretnes.
Ne drami, ne obezvredjuj svoj zivot samo zato sto te on nije prepoznao i mozda i ne zna da postojis. To je glupo
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Zoe
Nadji nacina da mu pridjes kada ga sledeci put sretnes.
Ne drami, ne obezvredjuj svoj zivot samo zato sto te on nije prepoznao i mozda i ne zna da postojis. To je glupo
:up:

Sve je rekla ...

Ako ti se baš on sviđa, približi mu se .... Ako ne ide, upoznaj nove ljude sa osobinama koje su te privukle kod njega ...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Svima se desava da vide ili upoznaju nekoga za koga misle da su se odmah zaljubili...tako da ne moras da prestanes da mislis na njega ali ne smes ni da dozvolish da ti se sve vrti oko te jedne osobe :hvala:

Pogotovo zato sto bi po tvom postu rekao da si dosta mlad a takvo tinejdzersko zaljubljivanje u fazonu >secem vene, volim ga iako ga ni ne poznajem< smo svi iskusili i prosli u tvojim godinama.
Nadji sebi nekog decka mani se fantaziranja o nekakvom policajcu :snob:
Korisnikov avatar
By gorilica
Koliko ti sine imash godinica?
Po uvodnom postu, odnosno nachinu izrazavanja, ne bih rekao vishe od 11, 12.
Polako, strpi se. Kad malo vishe porastesh, na sve to cesh gledati drugachijim ochima.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by gorilica
Koliko ti sine imash godinica?
Po uvodnom postu, odnosno nachinu izrazavanja, ne bih rekao vishe od 11, 12.
Polako, strpi se. Kad malo vishe porastesh, na sve to cesh gledati drugachijim ochima.
Pa mlad jeste ali ne verujem da je bas toliko mlad...mozda se decko jednostavno tako izrazava, nisu svi elokventni i oralno obdareni kao mi Gorilice :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Lucky_thumble
on mi je bas pomogao,mislim potrudio se.nije bilo nesto toliko bitno,ali on je bas bio prilicno raspolozen da mi pomogne.bas je dobar covek u svakom smislu.
Ono što me plaši (jer se to verovatno dešava i drugoj deci i omladini) je što Laki misli da je čovek (bio, malo, kao) zaljubljen u njega jer mu je pomogao... a možda ga je Laki recimo podsećao na njegovog sina kod kuće... ili druga njegovog sina... ili jednostavno ima majčinski instinkt da pomaže deci i omladini (ili je u pitanju ustvari neki policijski psiholog za rad sa decom i omladinom ako je već pomogao Lakiju kada je bio u omladinskom problemu sa zakonom pa mu je to profesionalni način rada)...
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja smem da se opkladim da mu je punoletstvo josh uvek dalek san, Lakisha. :P
A da smo oralno obdareni (za ne upucene: chitaj jezichare), jesmo. :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by gorilica
Koliko ti sine imash godinica? Po uvodnom postu, odnosno nachinu izrazavanja, ne bih rekao vishe od 11, 12.
Pa mlad jeste ali ne verujem da je bas toliko mlad...
Mislim da bih ja napisao takav tekst i u prvom pa i drugom srednje. Tj. znam da sam tada zamišljao kako se nekome jadam o takvim stvarima (samo što mi dobra deca nismo imali problema sa zakonom) pomoću sličnih takvih rečenica
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by jukie
on mi je bas pomogao,mislim potrudio se.nije bilo nesto toliko bitno,ali on je bas bio prilicno raspolozen da mi pomogne.bas je dobar covek u svakom smislu.
Ono što me plaši (jer se to verovatno dešava i drugoj deci i omladini) je što Laki misli da je čovek (bio, malo, kao) zaljubljen u njega jer mu je pomogao... a možda ga je Laki recimo podsećao na njegovog sina kod kuće... ili druga njegovog sina... ili jednostavno ima majčinski instinkt da pomaže deci i omladini (ili je u pitanju ustvari neki policijski psiholog za rad sa decom i omladinom ako je već pomogao Lakiju kada je bio u omladinskom problemu sa zakonom pa mu je to profesionalni način rada)...

E, to je ono-pomogao mu je, a on se istopio........Sigurno mu je nedostajala majcinska ljubav. Ili ocinska..........:placko:
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
a ko je reko da ja hocu da se ubijem i da patim.ja sam samo ispricao nesto o cemu razmisljam.jednu ljubavnu pricu.
ja shvatam da je covek bio samo ljubazan i najverovatnije nista vise.uopste ne shvatam sta vi pricate.ovde je pola ograniceno.
ako mislite da je ovo sto sam ispricao smesno i glupo,vi ste onda na nivou deteta a ne ja.ja imam 19 godina
jel ima neko nesto ozbiljno da kaze.prijalo bi mi da cujem
Korisnikov avatar
By Zoe
Dobro de :potapsava: u jednom trenutku si se cinio kao bombas samoubica :osama: :smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
u mom kraju ima jedan jako lep i dobar policajac.
jednom prilikom kada sam upao u neku frku(to nije bitno,a nema nikakve veze sa homoseksualnoscu),on je dosao na mesto da vidi o cemu se radi.tu sam ga prvi put video.gledao sam ja njega,i on mene,i to bas onako lepo.on mi je bas pomogao,mislim potrudio se.nije bilo nesto toliko bitno,ali on je bas bio prilicno raspolozen da mi pomogne.bas je dobar covek u svakom smislu.on mi je mnogo super,iako vecini vas bi on u stvari bio krs(jer nemate pojma)
ima spojene obrve,grubo lice,veliki nos,ima stomacic,izrazito seljacki akcenat.
ali on je meni toliko lep i super,da sam ga vise puta sanjao.
sanjao sam kako se volimo i mazimo.ja bih to zeleo da radim sa njim.nista seksualno.to nije neophodno
to se desilo letos,i od tada ga nisam zaboravio.
a veceras sam ga opet video na autobuskoj stanici.samo je prosao,a on mene nije ni primetio.verovatno me se ne bi ni setio da me je gledao pola sata.sada kada sam ga opet video,ne mogu da prestanem da mislim na njega.kada bi on makar malo mislio na mene.imao bi za sta da zivim
Ax... ta ljubav -neeeeeeeeeee.....

LOVE STINK!!!!!
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
a ko je reko da ja hocu da se ubijem i da patim.ja sam samo ispricao nesto o cemu razmisljam.jednu ljubavnu pricu.
ja shvatam da je covek bio samo ljubazan i najverovatnije nista vise.uopste ne shvatam sta vi pricate.ovde je pola ograniceno.
ako mislite da je ovo sto sam ispricao smesno i glupo,vi ste onda na nivou deteta a ne ja.ja imam 19 godina
jel ima neko nesto ozbiljno da kaze.prijalo bi mi da cujem
Ja sam ti rekao sta sam imao na tu temu...znaci da se ovakva instant zaljubljivanja desavaju svima kad smo klinci i tu nema nista strasno dokle god to ne shvatis previse ozbiljno :kissing:

**** post editovan od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By spliff
what the fuck?
Korisnikov avatar
By greek_lover
:chestram: :hug:

Ajde Lucky, a sta se uzbudjujes oko najprostije internet komunikacije?
Podelio si misljenje sa gomilom ljudi, ta ista gomila je izrazila svoj stav i to je u sustini to. Nista vise i nista manje.

Da, dugujem i ja komentar na pricicu (da ne ispadne da se izvlacim :lol: ), elem, pricica jeste jako simpaticna i krajnje normalna za tvoje godine. Kao sto je simpaticna i tvoja potreba da to podelis sa drugima :sweet:
A svi smo mi imali potajnu uniformisanu ljubav u tim godinama ... ko kaze da nije, laze, garant! :tuc:

A Dirrty je krajnje simpaticno stvorenjce i uopste ne lici na ovo sa foruma (btw, ocekujem da me "simpaticno stvorenjce" napljuje sad u roku od max. 90 sec. hahaha :smeh: )
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
samo to sam cekao,i samo to mi je trebalo.jedan glas razuma
:bouncy:
Korisnikov avatar
By greek_lover
samo to sam cekao,i samo to mi je trebalo.jedan glas razuma
:bouncy:
I eto, glas razuma se oglasio :hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!