Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Baldy
Originally posted by erkondisn
konacno sam uspio i ovo pogledati. preporucujem :yes:

Slika
Takođe.
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Mozda u prvih deset minuta deluje kao da je copycat filma "Wrong turn" ali posle pola sata dobija sasvim drugu i jako zanimljiviju pricu. Svideo mi se.
Korisnikov avatar
By nEne
hmm... i moj poslednji film je Charleston za Ognjenku.
Korisnikov avatar
By Baldy
Originally posted by decko

Mozda u prvih deset minuta deluje kao da je copycat filma "Wrong turn" ali posle pola sata dobija sasvim drugu i jako zanimljiviju pricu. Svideo mi se.
E, bas mi je drago!:kokice:
Korisnikov avatar
By V25
"Bordertown" sa Jennifer Lopez. Za divno čudo, film je solidan i ima jako zanimljivu priču.
Korisnikov avatar
By Tot
Akira Kurosawa - Ran
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pogledala Carlston za Ognjenku, grozan je. Ali sam nabavila
Slika

Ingmar Bergman....
Ocekujem da budem zapanjena...
By rent_guy
Originally posted by Beogradjanin18
"Bordertown" sa Jennifer Lopez. Za divno čudo, film je solidan i ima jako zanimljivu priču.
Sto "za divno cudo"? Meni su njeni filmovi uglavnom okej. A "Bordertown" je bas, bas dobar. :)

Ja sad pogledao najnoviji Lindzin film. :love: I bas mi se dopao, ako volite trilere/horore sa malo erotike. ;)

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Bergmanov film "Licem u lice" (Ansikte mot ansikte). Odlican film, fenomenalna Liv Ulman. Svima preporucujem!

Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"Loverboy"

Uhvatio malo vise od pola na TV-u

uuuuzasno bizaran film...Ali treba gledati jer je zaista realan.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

O, sveta kravo, kako je ovo bio dosadan film.
Od starta je jasno sta se desava, ali ipak ima ambicioznih momenata... Dobar kasting... Glumci su lepi i to bi bilo to...
Sad hocu preporuku za neki zaista dobar horor...
Korisnikov avatar
By IriS
Slika

American Gangster - odličan film! 10/10

Slika

Eastern Promises - odličan! 9/10

(za dečake: Viggo ima jednu scenu u kojoj se potpuno nag tuče u sauni :B )

Slika

No Country For Old Man - interesantan film, odlična gluma Javiera Bardema... ali meni ne leže filmovi vezani za Texas, zato ocena 8/10
Korisnikov avatar
By Baldy
Originally posted by kiss addict

Slika

Eastern Promises - odličan! 9/10

(za dečake: Viggo ima jednu scenu u kojoj se potpuno nag tuče u sauni :B )
Jedna scena? ;) Scena traje preko 6 minuta! :bale:
ko zna? mozda dobije i Oskara...
Korisnikov avatar
By V25
"Ulzhan" - smehotresno!
By Ulix
Sweeney Todd - ocekivao sam i bolje. Lepo izgleda, odlicna je gluma, pevanje jezivo, muzika dosadna, prica odlicna, bezvezno napisana, sve u svemu - ne moze se reci da je gubljenje vremena, ali ima boljih nacina na koje mogu provesti 2h.
Korisnikov avatar
By IriS
pi, a baš mi sad taj film bio na repertoaru... ništa, pogledaću neki drugi, pa Sweenyja posle toga :B
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Sunce
Bergmanov film "Licem u lice" (Ansikte mot ansikte). Odlican film, fenomenalna Liv Ulman. Svima preporucujem!

Slika
licem u lice je 'koncentrat' bergmana, stvarno izuzetan film
drago mi je da si ga konačno odgledao :)
Korisnikov avatar
By Sunce
"Noćna straža" (Nightwatching)

Scenario i režija: Peter Greenaway

Film je kompleksan, rekao bih i inteligentan. Sa jedne strane je film, sa druge strane pozoriste, i to nije slucajno imajuci u vidu da je slika "Nocna straza" na neki nacin pozoriste od slike. Glumac Martin Freeman je fenomenalno odigrao ulogu Rembranta. Naravno, fotografija i muzika, kostim su odlicni.

Slika

http://www.nightwatchingthefilm.com/
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Sunce
"Noćna straža" (Nightwatching)

Scenario i režija: Peter Greenaway

Film je kompleksan, rekao bih i inteligentan. Sa jedne strane je film, sa druge strane pozoriste, i to nije slucajno imajuci u vidu da je slika "Nocna straza" na neki nacin pozoriste od slike. Glumac Martin Freeman je fenomenalno odigrao ulogu Rembranta. Naravno, fotografija i muzika, kostim su odlicni.

Slika

http://www.nightwatchingthefilm.com/
Mi smo izašli sa pola filma, jer nam je bio dosadan. Nisam se našao u ovoj "Trierovanoj" Rembrantovoj biografiji. Sa druge strane odgledao sam još dva filma a to su "There will be Blood" koji je odličan i "No country for old Men" koji je remek-delo!!! Braća Coen me uvek ostave bez daha!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
I mene je film pomalo "smorio" (sto ne volim tu rec) ali sam valjda shvatio zasto je tako uradjen. Film je refleksija slike i sve sto ima slika, ima i film. Takodje, film mu dodje i kao dobar dokument - svedocenje o slikaru i vremenu u kom je slika nastajala. Mene je interesovao kraj i cekao sam trenutke nekakve katarze u filmu. To se i desilo u momentu kada je jedan od organizatora/posetioca izlozbe pricao o Rembrantovoj slici. Vise mi je smetala nekakva nepovezanost, ispresecanost scena, takodje i prenaglaseni dramski elementi u filmu. To sam opravdao slikom - na njoj je dosta likova - glumaca, svaki sa svojom pricom; tu su da poziraju za sliku a uhvaceni su u nejedinstvu, raskoraku, u pozorisnoj galami. U jednoj sceni Rembrant dobija primedbu: "Ovo sto ste naslikali i nije slika." Ne bih izasao sa ovog filma, valjda zbog Rembranta koga volim. Izdrzao sam, mada mi je bio u momentima naporan.

trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=RahQdmKFSak
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by MinaHarker

Sad hocu preporuku za neki zaista dobar horor...
An American Haunting
''

Shto se Sweenija tiche, u potpunosti se slazem sa Ulixom.
Korisnikov avatar
By gorilica
A za sve ljubitelje dobre, tople porodichne drame, predlazem da odgledaju sledeci klip i rentiraju film.

''

:rotflmao: :pucaodsmeha: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By V25
"Lust, Caution" - nije Lee-ev najbolji, ali je lep.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!