Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By deckonja
danas je 3. dan kako ne pusim i zbog toga molim forumase koji su bivsi pusci da me posavetuju. naime, sada vec kriziram,a mislio sam da su najgori prvi i drugi dan. seca li se iko kada prestaje kriza?i sta da radim do tada?pomaze li sex, mentol bombonice, zelena salata, odlazak u crkvu, filmovi meg ryan... %)?
hvala
By Swanheart
gledanje filmova, sex pa odlazak u crkvu :lol:
a onda zapalis cigaretu :smeh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hehehe, dakle, treci dan je najgori kada je u pitanju BILO KAKVA kriza-to sam primetila.
Nemoj misliti na pusenje, jedi nesto slatko.

Kupi one nikotinske zvake, bombone, flastere.
Korisnikov avatar
By Rei
sve je to samo stvar volje.

nemam lichno iskustvo, ali evo recimo iskustvo mog caleta. 20 godina je pushio, poslednjih deset godina po dve kutije dnevno. Onda je jednog dana samo prestao. Gotovo. Odluchio chovek da vishe nece da pushi i tachka. I nije nikada vishe zapalio od onda. Niti se ikada zhalio na kriziranje, spominjao zhelje da ponovo pushi i sl.
Korisnikov avatar
By Zoe
To se isto i meni desilo, nikakva kriza, nista. Samo sam prestala. Just like that! :hvala:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by deckonja
filmovi meg ryan... %)?
:lol: Ovo me je bas slatko nasmejalo..heheh.... :)

ae drzim fige :)
Korisnikov avatar
By colorado
Kreni na plivanje.
Pij cajeve kad ti se pusi.
Radi vezbe disanja... (simuliraj pusenje. napravis usta kao kad bi pusio cigaretu, pa polako udises i izdises)
Korisnikov avatar
By Zibro
razmisljaj o tome koliko DOBRA ces uciniti samom sebi ako ne budes pusio
Razmisljaj o smradu koji oceca druga osoba kada poljubi pusaca
razmisljaj o smradu garderobe na dim
razmisljaj o tome da od svih stvari koje mozes uciniti za sebe i svoje zdravlje apsolutno najveca jeste prestanak pusenja .
Ako prestanes da pusis uradio si vise za svoje zdravlje i izgled nego da momentalno pocnes da jedes samo zdravu hranu i da pocnes da vezbas svaki dan
razmisljaj o tome da je pusenje uzrok oboljevanja broj 1 koji se moze spreciti . :rentgen:

Razmisljaj o boljem nacinu da potrosis novac
i nadasve
razmisljaj o tome da ce bolje da ti se dize ako ne budes pusio

NE ODUSTAJ NIKAKO !!!

cak i ako ti se desi da zapalis , nema veze jbg ljudi smo slabi smo , to ne znaci da treba da odustanes od ideje ostavljanja pusenja , sutra je novi dan i od sutra OPET POKUSAJ

veruj u sebe , samo je do tebe , dokazi sebi da imas volje , ISTRAJ !!! :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
Korisnikov avatar
By Kiborg
pomaze li sex
Pomaže, dok ti je kurac u ustima, cigare su ti poslednje na pameti :)
mentol bombonice,
Pomaže, ali možeš da se ugojiš ako kreneš da preteruješ :D
odlazak u crkvu
zelena salata
Čik je nađi sad. A i ako je nađeš, nekako je bljutava bre. Ali može.

Da, ako kreneš bez para i bez paklice cigareta u džepu, tako odeš tamo i preseiš krizu pa se vratiš kući. Ovako deluje i odlazak na bilo koje drugo mesto :D

filmovi meg ryan
To ne preporučujem. Propušićeš od muke.
hvala
Nema na čemu.
Korisnikov avatar
By Herald
......Nastavlja se AKCIJA PROTIV PUŠENJA sa besplatnom distribucijom homeopatskog leka onima koji žele da ostave duvan.......

ABC zdravlja

MILICA STOJANOVIĆ

Slika

Rođena u Beogradu 1927. godine, gde je završila srednju školu. Živi u Francuskoj od 1954. godine. Studirala je prirodnu medicinu i diplomirala na HEILPEAKTIKER FACHSCHULE u Minhenu.

U Francuskoj je imala svoju privatnu praksu i uporedo držala predavanja svojim pacijentima o zdravom načinu života i prirodnoj ishrani sve do penzije. Knjiga ABC zdravlja je sinteza njenog rada i iskustva u ovom domenu.

Nedavno je izišla iz štampe i druga knjiga ABC zdravlja – Predavanja, sa predavanjima koje je Milica Stojanovic držala u Beogradu u Klubu ABC zdravlja
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by colorado
Pij cajeve kad ti se pusi.
To sam i ja čuo da pali. A kupi neki slatki privezak za ključeve koji ćeš mantati po prstima kada kriziraš (nešto gumeno sa trepljicama) pa će ti biti lakše. Kažu da i to pomaže. Na sreću, nemam iskustva sa tim :D
Korisnikov avatar
By deckonja
hvala na savetima. protice i cetvrti dan. sasvim dobro ga podnosim.doduse, pojeo sam u poslednja 2 dana 500 gr eurokrema (poredo redovnih obroka) :( ((( i pogledao sam "sedmi pecat" ingmara bergmana :( ((( ispasce da je u pravu bila moja drugarica kada je rekla STO OSTAVLJAS PUSENJE SADA KAD SI MLAD I ZDRAV. OSTAVICES GA KADA TI OTKRIJU NEKI RAK POSLE CETRDESETE.STO ME GLEDAS TAKO? KAO TI JEDINI NA OVOJ PLANETI NECES IMATI RAK ZA DESET GODINA ? %))))
Korisnikov avatar
By Rei
opali shamar drugarici.

em je zasluzhila, em ti treba malo da izbacish iz sebe negativne energije. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
e da imam drugaricu koja je prestala da puši JUST LIKE THAT ali se sad nešto navukla na Bibliju, STRAŠNO. :opatica:
Korisnikov avatar
By deckonja
uh, sinoc sam uz vino popusio par cigareta. danas osecam mesavinu grize savesti i dubokog ocaja (posledica nesipavanosti vise nego cinjenice da sam ponovo zapalio).idemo ispocetka...ovo je prvi dan kako ne pusim...
Korisnikov avatar
By Zibro
nema veze , desilo se jbg , to ne znaci da treba da odustanes , samo napred:teg:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Swanheart
gledanje filmova, sex pa odlazak u crkvu :lol:
a onda zapalis cigaretu :smeh:
hahahahaha :up:

on: neko za dodatni savet..:ccn:
Korisnikov avatar
By ROYAL
STO ME GLEDAS TAKO? KAO TI JEDINI NA OVOJ PLANETI NECES IMATI RAK ZA DESET GODINA ? %))))
Pozdravi drugaricu, kraljica je, imam i ja jednu sa sličnom teorijom :D i obožavam je, da ne spominjem da su skroz u pravu...
Korisnikov avatar
By Allkey
Ne mogu to da povežem logički, ali svaki put kada ja pokušam da ostavim cigare, razbolim se k'o budala.

I wtf onda?
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Azdaja2
on: neko za dodatni savet.. :ccn:
Uzmes sumece tablete magnezijuma i eventualno beviplex da malo nahranis nerve, ako ti je potrebno. Puno, puno voca, ne druzis se pusacima neko vreme (jednostavno mora tako) i eto.
Bice sve ok. :mazi:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by LordOfSex
Uzmes sumece tablete magnezijuma i eventualno beviplex da malo nahranis nerve, ako ti je potrebno. Puno, puno voca, ne druzis se pusacima neko vreme (jednostavno mora tako) i eto.
e onda moram izbaciti cimere naplje :D :lol: a ,i plasim se da bevplex goji :S
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by LordOfSex
e onda moram izbaciti cimere napolje :D :lol: a ,i plasim se da bevplex goji :S
Cimere posaljes kod nas. :D

Beviplex otvara apetit ali pijes nedelju dana dok ne prodje kriza, nije to strasno.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Evo malo moralne podrske

Vaš organizam nakon poslednje cigarete

>> Vec 20 minuta po prestanku pusenja stabilizuje se krvni pritisak i srcani ritam.
Pusenjem cigareta u sebe uvlacite nikotin koji brzo prodire u telo preko pluca , a zatim krvlju stigne u mozak od cega vas obuzme osecaj prijatnosti i opustenosti. Sa svakim uvucenim dimom , novopridosli nikotin momentalno povisuje krvni pritisak i ubrzava kucanje srca. Stoga, kad prestanete sa pusenjem , osecaj umora sto ga ta pojacana aktivnost izaziva lagano ce nestajati.

>> Nakon 8 sati prepolovljuju se kolicine nikotina i ugljenmonoksida u krvi.
Ugljenmonoksid nalazi se u duvanskom dimu, a vrlo je otrovan gas koji remeti snadbevanje telesnih tkiva kiseonikom (mozak, srce…), i tako pospesuje nastanak bolesti kardiovaskularnog sistema (angine pectoris, infarkt…). Kad ga se oslobodite, njegovo mesto ponovo zauzima kiseonik, pa se budite odmorniji, ten vam je bolji i imate utisak da lakse disete.

>> Nakon 24 casa u vasem telu nema vise ugljenmonoksida ni u tragovima.
Zaostaju samo opasne materije koje nadrazuju tkiva( katran i dr.), a koje se koncentrisu u zadnjoj trecini cigarete blizu filtera. One se prilepe uz zid bronha (dusnica), menjaju njihovu sluzokozu i paralisuci funkciju trepljastih celija koje imaju zadatak da izbacuju strane materije iz pluca. Dovoljno je prekinuti pusenje na samo jedan dan da bi se pluca delimicno procistila i pocela izbacivati nagomilane otrovne materije.

>> Nakon 48 sati telo se u potpunosti oslobodilo nikotina.
Bivsim pusacima se ponovo vraca izgubljen osecaj mirisa i ukusa, stoga mogu poboljsati svoju ishranu. Pusaci su skloni nezdravoj slanoj i masnoj hrani, jer receptori (celije koje primaju osecaje) u nosu i na jeziku bivaju tokom vremena izmenjeni zbog dejstva duvana, nedostatka kiseonika i toksicnog dejstva ugljenmonoksida.

>> Nakon 72 casa bivsi pusac lakse dise.
Organi su mnogo bolje snadbeveni kiseonikom, a dusnice (bronhi) koje su ranije bile stegnute i suzene pod uticajem natalozenog katrana, pocinju se opustati i siriti pa otuda i navala nove energije. Osobe koje su prestale pusiti osecaju i gubitak do tada prisutne tezine u nogama kao rezultat poboljsane cirkulacije.

>> Nakon 2 do 12 nedelja ten se prolepsa.
Do toga dolazi zbog bolje cirkulacije, jer i celije koze dobijaju vise kiseonika cime su bolje ishranjene i lakse se regenerisu.

>> Nakon 3 do 9 meseci nestaje pusacki kasalj i disajni kapacitet se poveca u proseku za 10%.
Zahvaljujuci tom poboljsanju smanjuje se ucestalost infekcija disajnih puteva (bronhitis, pneumonije…), i glas koji je to tada bio promukao, jer glasne zice bivaju ostecene dejstvom duvanskog dima, postaje jasniji.

>> Nakon 1 godine gotovo nestaje opasnost od prskanja krvih sudova u mozgu koja dovodi do mozdanog udara.

>> Nakon 5 godina prestaje opasnost od infarkta srca za dva puta, a nakon 10 godina opasnost od raka pluca je prepolovljena.

dr Maja Malović
Korisnikov avatar
By Dzi
:lol: ovo za cimere vazi :djavo:
e ja sam izmedju
>> Nakon 24 casa u vasem telu nema vise ugljenmonoksida ni u tragovima.
Zaostaju samo opasne materije koje nadrazuju tkiva( katran i dr.), a koje se koncentrisu u zadnjoj trecini cigarete blizu filtera. One se prilepe uz zid bronha (dusnica), menjaju njihovu sluzokozu i paralisuci funkciju trepljastih celija koje imaju zadatak da izbacuju strane materije iz pluca. Dovoljno je prekinuti pusenje na samo jedan dan da bi se pluca delimicno procistila i pocela izbacivati nagomilane otrovne materije.
i
Nakon 48 sati telo se u potpunosti oslobodilo nikotina.
Bivsim pusacima se ponovo vraca izgubljen osecaj mirisa i ukusa, stoga mogu poboljsati svoju ishranu. Pusaci su skloni nezdravoj slanoj i masnoj hrani, jer receptori (celije koje primaju osecaje) u nosu i na jeziku bivaju tokom vremena izmenjeni zbog dejstva duvana, nedostatka kiseonika i toksicnog dejstva ugljenmonoksida.

Ali nista vise ne osecam ni nogice ni krilca ni nosic nitaaaa :lol: , samo imam tako neku vishak enerdzi da dodje mi da nekog izmlatim-izboxujem :die: :die: :die:
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Galadriel
jedino da me neko hipnotiše pa da ostavim :sigh: :piski: :hekla:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ako imas sex, zaboravi odmah :lol:

meditacija.. bez nervoze.. samo polako ali sigurno smanjujes..

ja sam smanjila sa skoro 3 kutije dnevno na jednu.. i to za samo mesec dana..

tacno 20 svakog dana, a ranije bez 50 nista..

nadam se da cu uspeti da smanjujem postepeno i vise..
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja nikad i nisam pusila vise od pola kutije dnevno :nazdravlje:
By Kragi

danas je 3. dan kako ne pusim i zbog toga molim forumase koji su bivsi pusci da me posavetuju. naime, sada vec kriziram,a mislio sam da su najgori prvi i drugi dan. seca li se iko kada prestaje kriza?i sta da radim do tada?pomaze li sex, mentol bombonice, zelena salata, odlazak u crkvu, filmovi meg ryan... %)?
hvala
Ja glasam za odlazak u crkvu.
Crna reka je zakon bato!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Galadriel

ja nikad i nisam pusila vise od pola kutije dnevno :nazdravlje:
:hail:

ja kad bih dosla na pola kutije..

meni je tata nudio 1000 evra ako ne budem pusila uopste godinu dana..

naravno da sam 3 dana nakon opklade zapalila..

mrzim kad sam pod pritiskom :drama:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!