Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By dennyboy
E, pa da vam se javim opet nakon poduzeg vremena:

08.02.2008. sam bio na operaciji grudi.
posto mi je 04.02.2008. Savo Perovic rekao da za njegovu operaciju treba da se pripremam jos bar 3 meseca, odlucio sam da u medjuvremenu odradim operaciju grudi i tako...

vec pre dva dana sam bio skroz ok, juce su mi izvadili drenove tako da sada se samo previjam, do 15. dana kada ce mi vaditi konce.

ja sam zadovoljan onim kako to sve izgleda, mada ima jos dosta otoka kojio se spusta na dole, prema stomaku, ali to je sve normalno i jedva cekam da i to prodje pa da se uvucem u majce pripijene uz sebe.

bitno je da sada os uvek ne smem da pomeram ruke osim u laktovima, tako da mi nije bas lako da vam ovo pisem, i ludacki me nervira sto smem samo na ledjima da lezim, i takodje sto me ovo uvijanje, tj stezanje sada nnervira jos gore negpo nekada...

ali, sta cu, sada bar znam koliko jos dana moram to tako da radim pa cu izdrzati i to.

to je bilo ukratko za sada od mene, javicu vam se kasnije kada budem mogao jos da pisem. ljubim vas sve i jos jednom se svima zahvaljujem na podrsci.:B
Korisnikov avatar
By Momo
Svaka cast dennyboy :sunce:

citao sam na nekoj temi da imas zakazanu operaciju pocetkom februara pa sam sve vreme razmisljao o tome

ja se bas plasim lekara i bilo kakvih intervencija ali mi se cini da kad se covek jednom odluci na taj korak tu vise nema mesta za strah i pesimizam
ako se sve lepo odlezi i ako se postuju saveti lekara onda nema nikakvih razloga za brigu

zelim ti brz oporavak :hug:
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
svaka cast majstore!!!!

a koju si tacno radio, double incision...ili onu drugu?
i kolko love je doslo, ako nije tajna?
Korisnikov avatar
By Andre87
Cestitam :klap: I mene zanima cena.Koliko ja znam raspon je od 1500-2500 evra.
Korisnikov avatar
By Paki
Čestitam!
I alal ti za snagu koju izvlačiš da bi sa nama podelio najnovije promene u svom životu! :shake:
Originally posted by uoQUEERen
ja sam skupio 900 :rock:

:smeh:
Ti treba neki auto da mi kupiš, ako se ja dobro sećam :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
[/quote]
Ti treba neki auto da mi kupiš, ako se ja dobro sećam :evilgiggle:
[/quote]

pa sad je malo ono gusto pre tranzicije i to, kad to obavim cu na fakultet u finsku, tamo cu da zaradim puno para, budem poznat, postanem model, rock zvezda, i mister na izboru guza i tako to, onda dolaze auti, mopedi i ostalo na red ;) ne brini se, sve je pod kontrolom, stizem na vreme ;) :smeh:
Korisnikov avatar
By EYA
moja podrska i veliko divljenje za svu hrabrost :kiss:
By Mudolog
Nisam u toku sa denijevom situacijom, jel planiras da nastavis kao lezbejka ili kao heteroseksualka?

Kruze neke price kako ne prihvataju da na operacionom stolu "proizvode" homoseksualce, vec samo heteroseksualce, pa me zato zanima...

Inache moja velika podrshka. :) :) :)

I ja sam se razmishljao o tom potezu, a i danas mi prodje misao...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa, evo da vam kazem ja, posto on bas i nije u stanju
da kucka, kao sto je reako..

Izgleda fenomenalno, vrlo je cio i veseo,
i da nekazem pun vrcavih sala....

Sve se odvija fantasticno i ova 2008 godina ce biti
bas specijalna za mnoge od nas...

:nevergiveup:
Korisnikov avatar
By Zoe
Svaka cast, cestitam od srca :klap:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
i ja čestitam... samo što ja piljim i gledam u ogledalo kada će i koliko da mi narastu grudi... kao tinajdžerka...
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by andjelat
Pa, evo da vam kazem ja, posto on bas i nije u stanju
da kucka, kao sto je reako..

Izgleda fenomenalno, vrlo je cio i veseo,
i da nekazem pun vrcavih sala....

Sve se odvija fantasticno i ova 2008 godina ce biti
bas specijalna za mnoge od nas...

:nevergiveup:

Samo hrabro!
Veoma me radujete.
Nemojte, cure, da se mnogo proqrvate; samo malo.
:ledeni: :dedamraz: hladno je.
:opacupa: :opacupa: :opacupa:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Boze Luba, pa nismo mi tako promiskuitetne :D

.. ne stvarno i decaci i devojcice koje znam,
su stvarno divne, ozbiljne i vredne osobe....

Trudimo se da spasemo sebe, i da izvucemo
od zivota maksimum..

Biti srecan i ziveti srecno su dve veoma
razlicite stvari!
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by andjelat
Boze Luba, pa nismo mi tako promiskuitetne :D

Prvo, nisam boginja, daleko od toga. Zato: Boze, Luba,...

Znas ono: Sto je babi milo...
Ja sam sada u toj fazi/dobu da zalim za svim (skoro) propustenim prilikama, a ni ja nisam bila bas fuckable. Za transice uglavnom vazi bas da jesu. Jao, da sam samo mladja... opa-cupa...

.. ne stvarno i decaci i devojcice koje znam,
su stvarno divne, ozbiljne i vredne osobe....

To je ok, ali bas i nema veze sa keksom.

Trudimo se da spasemo sebe, i da izvucemo
od zivota maksimum..

XEXEXEXEXEXE..... a ono sto sam ja rekla ne spada u to, zar?

Biti srecan i ziveti srecno su dve veoma
razlicite stvari!

E, ovo ces da mi potanko objasnis. Najbolje na u2u.
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
Originally posted by Luba
Jao, da sam samo mladja... opa-cupa...
zasto mladja? pa znas sta kazu, "stara koka, dobra supa" ;)
By dennyboy
e, pa da sada potanko napisem

izvadjeni su mi konci, otok jos nije potpuno spao ali je na dobrom putu. osecam se fenomenalno, rane su super, a sve ce se srediti za 6 meseci. do tada izgled grudi se stalno menja.

a kako sam video kod ljudi koje poznajem, menja se i sledecih 6 godina (drugar koji je operisan pre 6 godina, sada mnogo bolje izgleda nego pre godinu dana kada sam mu video grudi).

inace, ocigledno je da se medicina menja svakoga dana i ono sto je pre par godina radjeno nije ni deseti deo ovoga sto se sada radi.

inace operisale su me dve devojke koje nisu pre mene imale nikakvog iskustva ( tacnije radile su operacije zenskih grudi i uvecanje i redukciju, ali bas totalno odstranjivanje svega nisu).

i nije mi zao sto sam se prepustio njihovim rukama: one su bas senzibilisane za nasu problematiku i jasno im je da izgled grudi treba da bude bas MUSKI, tako da su se svojski potrudile da to i ucine. doduse u tome im je jako pomogla i moja draga koja je sve vreme operacije bila u sali sa nama i stajavsi kod mojih nogu, imala je najbolji pregled situacije.

definitivno je pogled jako vazan jer doktorke stoje sa strane, jedna sa jedne druga sa druge i njihova pozicija tj pogled sa njehove pozicije nije idealan kao sto je pogled odozdo.

sta da vam kazem, mislim da mi nikakva popravka nece ni biti potrebna kada za 6 meseci razvijem misice, i to je skoro neverovatno obzirom da je u odnosu na ono sto sam imao pre operacije izgledalo lako ZENSTVENO.

ali necu da prejudiciram, pa i ako bude bilo potrebno, uradicu to kasnije, o tome sada ne razmisljam uopste i polako se pripremam za ono sto mi sledi za 3 meseca: glavna operacija koju ce mi najverovatnije raditi Savo Perovic. o njemu nemam sta da vam kazem osim da imam potpuno poverenje u njega.

o tome cu vam pisati sledeci put. sada vas sve ljubim i pozdravljam i jako mi je bitna vasa podrska.

jos jednom se izvinjavam sto nisam bas tako redovan u javljanju ali redovno pregledam vase postove i to mi mnogo znaci.

HVALA SVIMA :tehno:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
dennyboy,
tvoja hrabrost, volja i neumitna upravljenost ka cilju cak i kada je on delovao daleko su za divljenje. :hug:

Hvala ti sto delis sa nama svoja iskustva, to je vise nego dragoceno za sve nas koji smo sa tobom na ovaj ili onaj nacin, posredno ili neposredno, u srodnoj prici.

A neizmerno bi dragoceno bilo i za sve ostale da procitaju i upoznaju se sa mislima i putevima onih koji na putu do samih sebe ne poznaju i ne priznaju od strane suludih zakona drustva postavljene prepreke.

Napred i srecno!!

:trans:

:zastava:

:grouphug:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Izvini sto sam dosla bez pomorandzi, ali je bilo
na 2 minuta..

sledeci put..

:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!