Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Danas sam rekao Robertu da imam nesto vazno da mu kazem. Definitivno sam odlucio da raskinem. Kako se osecate nakon sto raskinete ili vas partner raskine sa vama?
Bas ce mi biti zao, njega najvise, ali definitivno na sledecem sastanku sledi shtikla. Bas mi zao, al' jbg. Kako se vi nosite u takvim situacijama?
Korisnikov avatar
By Zoe
Ima milion tema......
Zavisi ko raskida, kako ,kada, zasto, na koji nacin........Ako ja raskidam jer nema ljubavi, onda i nije tako tesko....logicno. Ako druga strana raskida a ti je jos volis, naravno da ces umreti od tuge.....

Mislim........sad svako ko raskida otvara novu temu, nema smisla.....prikljuci se nekoj postojecoj Stefane.
Korisnikov avatar
By *deni*
Predlazem tom tvom Norbertu, ako ovo cita, da ti naruci preko neke vase radio stanice za doseljenike iz Srbije pesmu Zivke Djokovic " Ti si covek koga stvarno volim " i time ce te garant opet pridobiti...
:vatroslava:
Slika
Korisnikov avatar
By stefan19
Nisam znao da ima puno tema ovakvih. Moili se prvi available mod da prespoji, hvala
Korisnikov avatar
By *deni*
Ju, sto se pravimo nevesti...
:smug:
Uz pesmu Zivke Djokovic cete ti i Norbert ponovo da se izmirte. Garantujem !
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan ima vernost jedne machke, kada gazda crkne ili ode u zatvor, naci ce se novi o koga se moze trljati...uvek je tako.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by stefan19
Nisam znao da ima puno tema ovakvih. Moili se prvi available mod da prespoji, hvala

De, de :mazi:

Nisi rekao ni zasto raskidas? Kazes da ti je zao, ali da ipak raskidas......:puzzle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zoe,
Stefan je humana dusa i zao mu je Norberta sto ce da trpi psihoemotivnu bol i da lije gorke suze zbog raskida...
:radosnice:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Stefane, zar nisi jedva cekao da te Robert razguzi? :puzzle:

Ili je ipak Karleusildo preuzeo glavnu ulogu u tvom zivotu? :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Velika je dilema to...

S jedne strane, poveci kurac... ne treba to olako zanemariti.
S druge strane, poteskoce pri primanju istog...

Da li se zadovoljiti manjim, pa kad dostignes nivo guzne tehnike, preci na toliki... ili ipak pokusati odmah preskociti par nivoa i primiti ga sad...

:nerd:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by A.F.K.A.OB
Stefane, zar nisi jedva cekao da te Robert razguzi? :puzzle:

Ili je ipak Karleusildo preuzeo glavnu ulogu u tvom zivotu? :D
Jesam. Zaista sam zudeo za njegovom shtanglom, ali nazalost, za vezu je potrebno vise od debelog qurca. :(
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zbog pogresno napisanog nicka ti sutra sledi... :ostrisekiru:

Pa to mi je prvo palo na pamet!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Dirrty19g
Zbog pogresno napisanog nicka ti sutra sledi... :ostrisekiru:

Pa to mi je prvo palo na pamet!
Ispravio, izvinjavam se, valjao sam se od smeha ... i valjam se jos uvek :smeh:

Car si ... prosto neponovljiv! :smeh:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Zoe

De, de :mazi:

Nisi rekao ni zasto raskidas? Kazes da ti je zao, ali da ipak raskidas...... :puzzle:
Nemas pojma kako mi je stalo do njega. Bas se lepo slazemo, sex nam je super, ali osetimo obojica da kao da nesto fali.. Kao neka nevidljiva nit koja treba da nas veze a nije prisutna. Pored toga, konverzacija nam takodje nije zanimljiva, tako da vise forsiramo teme tipa "What did u do today" nego neku zanimljiviju tematiku. Tako da sam odlucio da raskinem dok je jos vreme i dok se nisam zaljubio. Ah da, jedna od stvari koja mi je mnogo smetala je njegovo ponosenje pred drugima, i ponos sto mi je decko kad smo u gradu. Bljak, to me jako iritira. Postoje jos neke bitne stvarcice i razlozi, ali nisu bas za javnu diskusiju :(
Hvala na utesi Zoe, bas si slatka :)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by *deni*
Ju, sto se pravimo nevesti...
:smug:
Uz pesmu Zivke Djokovic cete ti i Norbert ponovo da se izmirte. Garantujem !
Nema sanse Denka... Odlucio sam definitivno da je kraj!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Stefane, za svaku vezu je potrebno mnogo vise od debelog qrca ... ode jedan, dodju dva ... that's life
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by greek_lover
Stefane, za svaku vezu je potrebno mnogo vise od debelog qrca ... ode jedan, dodju dva ... that's life
Definitivno su u pravu! A bas mu je bio lep qurac, sto jest' jest!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sad sam se i ja pogubio...

Kazes da vam je sve super, a recenicu posle kazes da vam uopste nije super?

:nerd:
Korisnikov avatar
By stefan19
Jaaaao narode, odoh da ucim. Imam ispite na vratima. Ajde pisite malo, al' da imam sta da citam. Odgovaram kad se vratim. KISSSSS MUUUUAHHHH svima :) ))))
Ljubim vas i volim!
--Stefan
Korisnikov avatar
By stefan19
text edited. Nesto ne umem da kucam kao pre na srpskom. Non stop jedem slova i pravim glupe greskice, sorry
Korisnikov avatar
By Dirrty
Definitivno su u pravu! A bas mu je bio lep qurac, sto jest' jest!
Lepota je u oku posmatraca... tvrde mnogi...
A izgleda da je ponekad ipak bolje kada lepota nije u oku, vec u ustima ili guzi. :sigh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
boli pa prodje

tako je najlakse.....

Voleo sam nekoliko puta u zivotu... ovih dana sam opet u nekoj fazi da mi treba neko ko ce da me mazi, da me ljubi, da ga ljubim... plasi me taj osecaj... sta ako raskinemo.... kada se dajem, to radim 100 posto... ali sam shvatio da treba ostaviti odredjenju kolikinu emicija za rezervu da dodje do raskida... taman onoliko koliko nam je dovoljno da racionalno rasudjujemo....

kod mene nema pomirenja... jednom bivsi, zauvek bivsi....

svako se sa pravom naziva tako....
Korisnikov avatar
By Deksi
Ako se ne zaljubim sto je cesta pojava onda predjem preko svega vrlo lako.
Ako razvijem dublju emociju i ta veza pocne zaista da mi znaci onda jako tesko podnesem.

Evo citiracu svoj post u afektu posle raskida od sinoc.
Originally posted by Deksi
Ne znam zasto je uspeo da me ubedi da se pomirimo i pokusamo ponovo.
Ocigledno smo raskinuli ponovo ali vise nema mirenja.
Upravo je dosao i poljubio me u obraz,namrljan je ko stoka...
Ne mogu da verujem da je to uradio to je najglupaviji nacin da raskines sa nekim...
Pizdim u sebi,ne razumem
Korisnikov avatar
By KiWi
A da ti prelistaš malo www.wikihow.com i answers.yahoo.com pre postavljanja svake teme? Skratićeš muke mnogima (meni ne smeta)...
Naravno! Potrebna je dobra tehnika, izdržljivost, finansijska nezavisnost i dosta slobodnog vremena ... za početak!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kiwi... osecam li to makar mrvicu sarkazma u postu? :uplasen:
Korisnikov avatar
By stefan19
I meni se cini, ali nema veze. Ljudi cuju ono sto zele da cuju. tehniku i izdrzljivost hvala Bogu imam; finansijski za americkog 20-godisnjaka odlicno stojim, vremena nazalost nemam :(
Drti, gde si iscackao sarkazam?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!