Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By brdja
Blic vikend u jednom clanku ,,,

U filmu Darka Bajića "Na lepom plavom Dunavu" Aleksandar Lazić (voditelj vremenske prognoze na B92) ima ljubavnu scenu (goli su u krevetu) sa Branislavom Lečićem ...

Nekoliko narednih pasusa su mi bili smešni ...

BTW. možda se i ne sećam scena muško-muškog intimisanja ... ali se sećam da je Miki Majnojlović igarao veoma uverljivu (i napaljivu) ulogu u jednom francuskom filmu ... u kome siluje tinejdzera koji je pre toga ubio druga (Arapina) koji mu je karao devojku ... BTW u tom francuskom filmu toliko je bilo matrica i lajtmotiva (Arapin jebač, tinejdžerke neutešne kurca, frustrirani tinejdžer koji se okreće ubistvu .. itd itd ... a za kraj kanibalizam - Miki u filmu zarobljene tinejdzere hrani mesom ubijenih ljudi ... na kraju se tinejdzer poistoveti (Stok.sindrom) sa likom koga igra Miki ...

Onako jedan od lajtmotiva: tinejdzer nije mogao dobro da jebe devojku .. ali je svrsio kada ga je Mikijev lik izjebao (silujući) ... Mikijev lik ga je pitao "a sviđa ti se ..."
Korisnikov avatar
By Delete
Svakako sam planirala da na ovogodisnjem Festu odgledam film "Na lepom plavom Dunavu", a sad imam motiv vise :)
Korisnikov avatar
By EYA
koji je to francuski film sa mikijem ?

bravo za lecica i lazica, i savremenu srpsku kinematografiju :klap:
By brdja
citati koji su me nasmejali ...

O: Možda je daleko lakše igrati lezbejski odnos nego homo., jer ljudi ovde jako teško prihvataju činjenicu da je neko gej. Ja sam lik Grka Jorgosa igrao što obazrivije i što normalnije, želeći da ljudima prikažem njegove emocije i zaljubljenost.

P:Koliko vam je u snimanju tih scena (homoseksa-prim.Brdja) pomogao stariji (i iskusniji-prim.Brdja) kolega Lečić?
O: Mnogo! Da je bilo ko drugi igrao, ne znam da li bi mi izašao toliko u susret. I po pitanju samih scena, ali i raznih glumačkih trikova koji se vremenom uče (sic!).

P: Da li ste se dvoumili da prih+vatite ulogu homoseksualca?
O: Iskren da budem, nisam znao do kraja kako će da izgleda ta scena. Kada sam čitao scenario, to mi nije izgledalo strašno do trenutka kada je trebalo da se skinem i uđem u krevet. Bilo je jako napeto, jer je trebalo napraviti nešto prirodno, uverljivo i estetski lepo. Mislim da smo uradili dobar posao.
By brdja
Originally posted by EYA

Criminal Lovers (2000) more movies like this

directed by François Ozon
featuring Natacha Régnier, Jérémie Rénier, Miki Manojlovic, Salim Kechiouche, Yasmine Belmadi
By Snow_Crystal
I posle samo nek me neko pita ZASTO MI SE UOPSTE :pljuje: DOMACI FILMOVI....
By Ulix
Pa ne znam da li je prva (ali je tako pompezno reci - prva). Marbe Ass ima scena kakvog god hoces (pa i homo-) seksa, a film ima petnaestak godina, kako je snimljen...
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by brdja
Originally posted by EYA

Criminal Lovers (2000) more movies like this

directed by François Ozon
featuring Natacha Régnier, Jérémie Rénier, Miki Manojlovic, Salim Kechiouche, Yasmine Belmadi
tnx :kiss:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
... Aleksandar Lazić (voditelj vremenske prognoze na B92) ...
on je glumac?! :shok:

btw, zar nema već tema o ovom filmu?

@Ulix: ovo sigurno nije prva, ali u Kenedi se ženi ih ima nekoliko. no izgleda niko ne gleda Žilnika.
Korisnikov avatar
By avalon
@2Q2Bstr8...ima tema, ali otisla je u potpuno pogresnom pravcu...Nije ni cudo sto je u Tracu.
Korisnikov avatar
By colorado
To onaj lik sto je imao u pocetku doskocice na kraju prognoze?
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
@Ulix: ovo sigurno nije prva, ali u Kenedi se ženi ih ima nekoliko. no izgleda niko ne gleda Žilnika.
Da, ima i u Kenedi se zeni, ali mi je Marble Ass ubedljivo najdrazi, pa sam ga se odmah setio.

A velika je greska ne gledate Zilnika. :alexis:
Korisnikov avatar
By Kiborg
U filmu Darka Bajića "Na lepom plavom Dunavu" Aleksandar Lazić (voditelj vremenske prognoze na B92) ima ljubavnu scenu (goli su u krevetu) sa Branislavom Lečićem ...
Branislav Lečić, go :bljak:

A ovaj drugi, voditelj te vremenske prognoze, jel to uloga u filmu ili se misli na Aleksandra Matića?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da Lazić vodi vremensku u jutarnjem programu, a pojavljuje se i u reklami za Vip. verovatnije je da je on, pošto bih se tek za Matića (ovaj sa "doskočicama") :shok: da ga vidim u filmu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
A ima i A. Lazić na b92? Kul.
Jeste Lazić u originalnom članku http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=30665, a ako je to ovaj iza Lečića na onoj slici, onda možda i pogledam film. Možda nekako i preživim prikaz golog Lečića ( :žmarci: )
Korisnikov avatar
By KiWi
Aleksandar Lazić je pre voditeljske karijere na B92 igrao druga glavnog junaka u seriji Jelena ... sećate se srpske BK prodakšn TV novele :D
Korisnikov avatar
By Paki
http://www.mtsmondo.com/entertainment/g ... vest=87151
Lečić u prvoj gej sceni domaćeg filma
Subota, 16. februar 2008. 14:10

Prvi put u srpskoj kinematografiji snimljena je ljubavna scena između dva muškarca.

Reč je o filmu Darka Bajića „Na lepom plavom Dunavu“, a akteri scene koja će verovatno otvoriti novo poglavlje u srpskom filmu su nekadašnji ministar za kulturu Branislav Lečić i voditelj vremenske prognoze na B92, glumac Aleksandar Lazić, prenosi "Blic".

Oni su nam preneli svoje utiske sa snimanja ljubavne scene između dva muškarca. Lečić objašnjava da je ta scena za njega ista kao i svaka druga.

"Moj posao je da igram ljudske sudbine i nema veze koja je scena u pitanju. Isto tako ni lekar kada operiše ne pita da li je njegov pacijent masovni ubica, niti advokat kada brani zločinca", rekao je Branislav Lečić.

On u filmu tumači lik Nemca koji dolazi u situaciju da se okuša u muško-muškom ljubavnom odnosu.

"Lik koga igram prilično je hendikepiran u ljudskom smislu. Scena prikazuje jedan moralni pad koji on ima, ali ga njegova priroda pobedi i, tek kada dođe u tu situaciju da uđe u ljubavnu vezu sa muškarcem, on odustaje od tog poniženja, jer mu to nije u prirodi. Scena je vrlo duhovito rešena i mislim da će se publici veoma svideti, da će je nasmejati do suza" objašnjava Lečić.

"U društvenom smislu nemam ništa protiv homoseksulanih odnosa koji su u granicama nepovređivanja drugog, koji nisu siledžijski. Za mene je mnogo gore da u muško-ženskom odnosu muškarac bije ženu ili da žena maltretira muža. Ali kada gledam na to kao muškarac i ličnost, ti odnosi za mene nisu potpuno normalni, bez obzira na to što u prirodi ima pojava takve vrste. Opstanak vrste je najvažniji, a kada bi takvi muško-muški odnosi bili dominantni, ljudski rod bi izumirao. Ne osuđujem homoseksualizam, ali u tom kontekstu ne mogu da budem za njega", objašnjava Branislav.

Glumac Aleksandar Lazić koji u filmu glumi homoseksualca, Grka Jorgoša koji ulazi u ljubavnu vezu sa Lečićem, kaže da nije lako kada se na setu snima ljubavni odnos, bilo kakve prirode.

"Nama glumcima, to je samo posao. Koliko god to zvuči suludo, svejedno je da li je muško ili žensko u pitanju. Dovoljna je neprijatna činjenica da je tridesetak ljudi oko nas dok mi nagi snimamo scenu ", kaže Aleksandar.

U filmu „Na lepom plavom Dunavu“ luksuzni brod „Krimhild“ na dvodnevnom putovanju od Beograda do Beča je plutajući grad greha gde iscrpljeni i frustrirani ljudi iz Zapadne Evrope dolaze da se opuste, sklapajući poslove uz pomoć alkohola, zabave i seksa.

S druge strane, mlada istočnoevropska posada pokušava da zaradi dovoljno novca da pobegne od svojih malih, beznačajnih, života.

U filmu glume i Miki Manojlović, Dragan Nikolić, Bojana Maljević, Ana Franić, ali i strani glumci Tim Sejfi, Majkl Pičirili, Kornelija de Pablos i drugi.

(MONDO)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Kiborg
A ima i A. Lazić na b92? Kul.
Jeste Lazić u originalnom članku http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=30665, a ako je to ovaj iza Lečića na onoj slici, onda možda i pogledam film. Možda nekako i preživim prikaz golog Lečića ( :žmarci: )
yes, that's him.
By Mudolog
E Lechicu, bash ti hvala ali nisi morao da glumish osobu koja simbolizuje propast civilizacije, zaista.
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Meni je Aleksandar bash ruzhan. Kako samo ruzhne glumce nalaze da glume gejeve...Strashno...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Ombeliko Brunner
Meni je Aleksandar bash ruzhan. Kako samo ruzhne glumce nalaze da glume gejeve...Strashno...
A meni je Lečić baš sladak... vidi tu meku glatku kožu na obrazima i vratu, :lizalica: te nenametljive usnice i male brčiće, srebrne zulufčiće, fino oblikovan nos, male okrugle naočare su naravno plus jer liči na intelektualca... :hvala:
Slika

Naravno nasuprot onome što piše u naslovu slike na sajtu Blica, ovo nije prva gej scena srpskog filma (sem ako se u to svrstava razgovor mobilnim telefonom)

pa da vidimo i tu golišavu scenu... ne možemo znati kakvo telo ustvari ima dok se ne svuče...

:volinevoli: tratinčice tratinčice moje rosno cveće
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Pa Lechic jeste nekad bio sladak i super izgleda go u Dechku koji obecava...mada mislim da se sad dosta promenio od tog perioda
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!