- 16 Feb 2008, 02:50
sad lepo crkavajte od muke sto dolazi u CG a ne u Srbiju!! Zavist je tako uzaludna a opet sveprisutna.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by jacob::stanwik@ colonia
Kurir nam donosi ove zbilja sokantne vesti!!!
MADONA OD CRNE GORE
Svetski poznata pop pevačica Madona održaće krajem avgusta ili početkom septembra koncert na budvanskoj plaži Jaz! Kako se pouzdano saznaje, ova muzička ikona u okviru ovogodišnje svetske turneje „Madona et 50“, povodom svog 50. rođendana (16. avgusta) i dvadesetpetogodišnjice rada, glamuroznim koncertima počastiće sve svetske metropole, a sada je izvesno da će se na svom putešestviju zaustaviti i u Crnoj Gori. Brdoviti Balkan tako će se sjatiti u Montenegro da vidi najpopularniju svetsku pevačicu, koja će dobrim delom doprineti tome da turisti pohrle kod naših suseda.
Kako potvrđuju podgorički mediji, Madona za nastup na plaži Jaz, na kojoj se nalazi posebno pripremljen prostor (isti onaj na kome su prošlog septembra nastupili Rolingstonsi - prim.aut.), treba da dobije pet miliona dolara!!! Malo li je?!
Od Crnogoraca stižu vesti da su pregovori s menadžerskim timom Madone trajali dva meseca, a dogovor je postignut zahvaljujući vezama potpredsednika Demokratske partije socijalista Svetozara Marovića, čija je i bila ideja da se nakon spektakularnog koncerta britanskih rok legendi Rolingstonsa na Jazu ovog leta pojavi i najekstravagantnija pop ikona današnjice... Pa kol’ko košta da košta! Inače, podgorički dnevnik Vijesti potvrđuje ovu senzacionalnu vest, te navodi da je „Marović ubedio Madonin pregovarački tim da prihvati ponudu Budvana“ i koncert je zakazan za kraj leta.
Madona i njen tim dugo su razmišljali da u 2008, godini velikih jubileja, započne novu turneju, pošto je prošlogodišnjom oborila sve rekorde u zaradi, skinuvši sa trona do tada neprikosnovenu Šer.
Šanse da gospođa koja suvereno vlada svetskom muzičkom scenom i smatra se retkom živom legendom poseti Srbiju zasad su - nikakve! Ali, kad se Srbi zainate...
CELA DRŽAVA NA KONCERTU!
Ministarstvo kulture, sporta i medija Crne Gore sufinansiraće ukupno 20 projekata, među kojima su i projekti za borbu protiv zavisnosti, integracija Roma i slični važni socijalni programi, sa oko 80.000 evra, a angažman za nastup pop dive odneo im je u startu pet miliona! To što se klinci drogiraju, a manjine su neobrazovane, i nije toliko bitno koliko da pop legenda bar nakratko pronese vest kako je na njenom koncertu đuskala cela država!![]()
Originally posted by Mahoney ElevenNema na cemu.Originally posted by Seamane, hvala na trudu... svi pricaju sta je rekla, sad sam u tokuOriginally posted by Mahoney ElevenDjevojka iz Cg je pitala, da li mozete da potvrdite da dolazite u Cg ovog ljeta, a ona se obratila momku pored sebe i rekla mu TI SI MOJ MENADNZER, DA LI MOZES DA POTVRDIS, nisam cuo sta je on rekao (jer joj i nije menadzer, nego je pokusala da bude duhovita) ali je ona odgovorila novinarki SURE, a potom pitala, IMA LI U CG STARBUCKS KAFE, nivinarka je rekla ne, MADONNA: HMMM , PA JEL MOZETE DA NABAVITE PRIJE NEGO JA DODJEM.
sta je TACNO rekla?
(za nas sa sporijim internetom)
![]()
To je to.![]()
![]()
![]()
Originally posted by Lakiboy_nsMozes samo d aprodjes jeftinije.Znas i sam koliko bi te kostao dolazak u London, Pariz i sl.Prevoz, smjestaj i karta za koncert.Originally posted by gorilicaDA. To samo pokazuje kakve novinare nase i CG redakcije salju na takve evente.Kao da je celokupnoj svetskoj novinarskoj javnosti koja je bila na toj presici najbitnije da li ce ona prvi put nastupiti u CG
Svi su se smejali ne zbog odjeba, nego zbog toga shto neko ko sebe naziva novinarem, poput najzagrizenijeg funa na konferenciji chija je tema Madonin rediteljski debi i film koji je rezirala, i sa pravom na samo jedno pitanje, pita da li moze da potvrdi da ce doci da odrzi koncert in Montenegro.![]()
![]()
On topic: ja pomeram godisnji i idem na taj koncert pa makar me crnogorci odrali tamo za sav novac a siguran sam da hoce![]()
Originally posted by jackareOnda malo optimizma.Originally posted by SeamanUpravo to SURE je i zvucalo sarkasticno. Primetio si smeh koji je usledio posle toga. Ja i dalje ne mislim da ce biti turneje pre 2009., i mislim da se sa tim slaze vecina fanova koji prate njen rad i znaju puno o njoj. Medjutim, desi li se da zaista dodje u CG- u prvim sam redovima! Do sada sam putovao mnogo dalje da bih gledao njene koncerte, zasto ne bih i u CG?! Pa valjda vise zelim da dodje u CG, neo u Stockholm, npr?! Radovacu se, a to ce biti i lepa prilika da ponovo letujem na Jadranu... Znaci, I'm all for it!!!
Zena uopste nije rekla da nece da dodje, cak je rekla SURE, a ono u vezi kafe, pokusala je da bude duhovitao, kao i u toku cijele konferencije.
Ona i ne ugovara, nego njeni menadzeri, tako da je pitanje da li i ima tu informaciju.
Vjerujem da dolazi, jer ne bi objavili da je potpisan ugovor.Spominje se cifra od 5 miliona dolara.
A ako joj je toliko stalo do te kafe, pa moze i da se nabavi kad su vec dali tolike pare.![]()
Originally posted by Lakiboy_ns
Madona u Budvi tri dana sa porodicom
Autor: Tanjug | 19.02.2008 - 09:57
Menadžerski tim svetske pop zvezde Madone potvrdio je danas da je njen koncert na Jazu kod Budve, uključen u svetsku turneju koju organizuju povodom njenog pedesetog rođendana i 25 godina rada.
Madona će održati koncert na Jazu, na prostoru na kome su prošlog leta nastupili "Rolingstounsi", krajem avgusta ili početkom septembra za honorar od 5,5 miliona dolara.
Biće to njen prvi nastup u karijeri u nekoj od balkanskih država.
ETO...jel vam sad zao sto ste lupetali kako nema sanse da M dodje u CG![]()
Originally posted by SeamanPa lazu, jos ne postoje datumi koncerta, ma ne postoji ni potvrda da ce se odrzati turneja ove god,a kamoli konkretno u CG!!!Originally posted by Lakiboy_ns
Madona u Budvi tri dana sa porodicom
Autor: Tanjug | 19.02.2008 - 09:57
Menadžerski tim svetske pop zvezde Madone potvrdio je danas da je njen koncert na Jazu kod Budve, uključen u svetsku turneju koju organizuju povodom njenog pedesetog rođendana i 25 godina rada.
Madona će održati koncert na Jazu, na prostoru na kome su prošlog leta nastupili "Rolingstounsi", krajem avgusta ili početkom septembra za honorar od 5,5 miliona dolara.
Biće to njen prvi nastup u karijeri u nekoj od balkanskih država.
ETO...jel vam sad zao sto ste lupetali kako nema sanse da M dodje u CG![]()
![]()
Originally posted by jacob::stanwikPoserem se na Mariah-u
Mariah Carey’s label boss LA Reid about Madonna:
Have you always been a Mariah Carey fan?
I’ve been a fan since "Vision of Love" and think she is the greatest singer ever to walk the planet. She makes all the other "divas" look like "divers’ if you know what I mean.
Even Madonna?
(He chuckles). Who’s Madonna? No really, nothing against Madonna. She is someone who took mediocre talent and through self promotion, became a huge star. You have to give her credit for that. But she’s making a huge mistake releasing an album at the same time as Mariah this Spring.
Is Mariah Aware that Madonna is releasing her album two weeks later?
She’s very aware but doesn’t feel threatened. Madonna hasn’t had a hit - at least in the USA - for ten years so she’s not competition at all.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!