Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
može li neko da preporuči neki dobar (čisto, toplo & topla voda is all i ask) a neskup hostel u istanbulu? pregledala sam brdo sajtova, ali reviews su vazda kontradiktorni, pa nikako da se odlučim. naročito se syebem kad posle 20 pohvala i hvalospeva neko napiše "sve je bilo sjajno, samo šteta što nema tople vode" :zid:
pa reko' da pokušam da se informišem ovim putem...
Korisnikov avatar
By two4fun
skroz je ok hotel inka koji se nalazi na samom taksimu,odmah iza istikali ulice. cela gay zona je jako blizu kao i super restorani. Sobe cak imaju i pogled i kostaju oko 20 e-30e za noc. Ako ti treba kontakt slobodno na u2u
pozdrav
Korisnikov avatar
By Delete
Jao...tamo su hosteli uzas...neka ti je sa srecom!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by two4fun
skroz je ok hotel inka koji se nalazi na samom taksimu,odmah iza istikali ulice. cela gay zona je jako blizu kao i super restorani. Sobe cak imaju i pogled i kostaju oko 20 e-30e za noc. Ako ti treba kontakt slobodno na u2u
pozdrav
ehm, videh ovo sa zakašnjenjem, pošto je tema dugo bila mrtva, pa sam digla ruke od čekiranja... enivej, našla sam neki na sultanahmetu, jerbo sam više u fazonu razgledanja nego partijanja. viđećemo kako će biti. fala u svakom slučaju. :)

@delete - aaaa ne me tripovati, i ovako sam u drhtavici nakon čitanja visitors reviews... njih 20 ga nahvali do neba, a onda dođe 21. i izjavi da je sve bilo super osim što, eto, nije baš bilo tople vode. :shocked:
...i tako za svaki koji sam pogledala...
:uplasen:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ok, sad vidim da sam isto ovo napisala kad sam postavila temu... :roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!