Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by jackare
Danas, na konferenciji za stampu u Berlinu, jedan novinar (ocigledno sa ovih prostora) pitao Madonnu za koncert u Crnoj Gori. Odgovor je isao otprilike ovako:

"Is there a Starbucks in Montenegro? Coffee Bean? Could you get it there before I arrive?"

Kakav odjeb:)

Valjda je sada prica sa plazom Jaz i Madonnom na njoj -zatvorena.
Mozda je stvarno pokvareno ovo sto cu sada napisati,ali nemate pojma koliko mi je drago sto ovo cujem

PS:Take that NoName:prst:

:D
Korisnikov avatar
By gorilica
Jel ja to tripujem, ili joj stvarno lice deluje otecheno?
Korisnikov avatar
By Stanwik
Vesti B92 u 16:00 prenose informaciju podgorickih Vijesti (cini mi se) da ce Madonna nastupiti u Budvi krajem Avgusta (?!) ili pocetkom Septembra!

Izgleda da jos uvek nisu culi sta je M. izjavila... :zongler:

ili ce crnogorci stvarno otvoriti Starbucksove!
Korisnikov avatar
By Hton
Dokumentarac o afričkoj državi Malawi premijerno će biti prikazan na Kanskom filmskom festivalu.
Korisnikov avatar
By Hton
Zaboravio sam da kazem da se dokumentarac zove I am because we are
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by jackare
OBAVEZNO pogledati snimak sa jucerasnje konferencije za stampu!!! Vredi samo zbog crnogosrkog pitanja! Onu reakciju ostalih novinara i same Madonne treba videti. Kakva ispala... Piatnje je negde posle 15-minuta.

http://www.berlinale.de/en/archiv/jahre ... .html#5673
Pitanje je u 23-em minutu. :drama:
Samo, sudeci po njenoj reakciji, a ako se zna da trazi dosta toga, ovo uopshte ne mora da znachi da nece doci.
By jackare
Iskreno, meni je njena reakcija delovala kao klasicno podjebavanje. Od pocetka do kraja. Zato su se svi onako i smejali.
Korisnikov avatar
By Mahoney
sta je TACNO rekla?
(za nas sa sporijim internetom)

:domino:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zena uopste nije rekla da nece da dodje, cak je rekla SURE, a ono u vezi kafe, pokusala je da bude duhovitao, kao i u toku cijele konferencije.
Ona i ne ugovara, nego njeni menadzeri, tako da je pitanje da li i ima tu informaciju.

Vjerujem da dolazi, jer ne bi objavili da je potpisan ugovor.Spominje se cifra od 5 miliona dolara.

A ako joj je toliko stalo do te kafe, pa moze i da se nabavi kad su vec dali tolike pare.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Mahoney Eleven
sta je TACNO rekla?

Djevojka iz Cg je pitala, da li mozete da potvrdite da dolazite u Cg ovog ljeta, a ona se obratila momku pored sebe i rekla mu TI SI MOJ MENADNZER, DA LI MOZES DA POTVRDIS, nisam cuo sta je on rekao (jer joj i nije menadzer, nego je pokusala da bude duhovita) ali je ona odgovorila novinarki SURE, a potom pitala, IMA LI U CG STARBUCKS KAFE, nivinarka je rekla ne, MADONNA: HMMM , PA JEL MOZETE DA NABAVITE PRIJE NEGO JA DODJEM.

To je to.:)
Korisnikov avatar
By Stanwik
Mislim da je to odjeb! Koliko znam turneja i nije u planu sve do kraja godine, a da ona dodje samo u CG na koncert... hm... ne bih rekao! A i ova novinarka je plac majke bozije!

''
Korisnikov avatar
By Seaman
Sad mi je drugarica iz Njemacke javila da je Madona izjavila da dolazi.

Ne znam zasto toliko navijate da ne dodje. :)
Korisnikov avatar
By zboO
odgovor joj je fenitivno u ODJEB fazonu.. sto su svi novinari i primetili....ali je ipak i potvrdjena infrmacija....videcemo sta ce se dalje deshavati.

mene iskreno jako nervira sama chinjenica da ce koncert biti u Budvi a ne u Beogradu, ali opet navijam i za tu lokaciju posto je ipak lakse i najjeftinije otputovati u Cg nego u neku od susednih zemalja. U svakom sluchaju ako se pojavi u Budvi pojavicu se i ja posle 10 godina u CG.

:saksofon:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Seaman
Originally posted by Mahoney Eleven
sta je TACNO rekla?

Djevojka iz Cg je pitala, da li mozete da potvrdite da dolazite u Cg ovog ljeta, a ona se obratila momku pored sebe i rekla mu TI SI MOJ MENADNZER, DA LI MOZES DA POTVRDIS, nisam cuo sta je on rekao (jer joj i nije menadzer, nego je pokusala da bude duhovita) ali je ona odgovorila novinarki SURE, a potom pitala, IMA LI U CG STARBUCKS KAFE, nivinarka je rekla ne, MADONNA: HMMM , PA JEL MOZETE DA NABAVITE PRIJE NEGO JA DODJEM.

To je to. :)
e, hvala na trudu... svi pricaju sta je rekla, sad sam u toku :D

:cvece:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O pleaseee...kao da Madonna licno ugovara svaki svoj nastup u turneji ako su njeni menadzeri dobili potreban novac i garancije o zahtevanim uslovima koncerta zasto ne bi dosla?

To sto se mnogima cini kao ODJEB je Madonin specificni sarkazam i duhovitost koju ocigledno mnogi ovde ne razumeju :skuter:

Lm jel zna neko koliko bi mogla kostati karta za taj koncert?
50-100 eura? Vise? :uplasen:
Korisnikov avatar
By gorilica
Svi su se smejali ne zbog odjeba, nego zbog toga shto neko ko sebe naziva novinarem, poput najzagrizenijeg funa na konferenciji chija je tema Madonin rediteljski debi i film koji je rezirala, i sa pravom na samo jedno pitanje, pita da li moze da potvrdi da ce doci da odrzi koncert in Montenegro. :drama:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by gorilica
Svi su se smejali ne zbog odjeba, nego zbog toga shto neko ko sebe naziva novinarem, poput najzagrizenijeg funa na konferenciji chija je tema Madonin rediteljski debi i film koji je rezirala, i sa pravom na samo jedno pitanje, pita da li moze da potvrdi da ce doci da odrzi koncert in Montenegro. :drama:
DA. To samo pokazuje kakve novinare nase i CG redakcije salju na takve evente.Kao da je celokupnoj svetskoj novinarskoj javnosti koja je bila na toj presici najbitnije da li ce ona prvi put nastupiti u CG :lood:

On topic: ja pomeram godisnji i idem na taj koncert pa makar me crnogorci odrali tamo za sav novac a siguran sam da hoce :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Lakiboy_ns

LM, to pitanje i mene muchi sada. Kao i pitanje da li cu morati da po prvi put u zivotu stanem na shtajgu i tako zaradim kintu, jer nemam pojma kako drugachije da skrpim te pare.
Bananice, primash goste? :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lakiboy_ns

LM, to pitanje i mene muchi sada. Kao i pitanje da li cu morati da po prvi put u zivotu stanem na shtajgu i tako zaradim kintu, jer nemam pojma kako drugachije da skrpim te pare.
Bananice, primash goste? :lol:
Ja sam spreman da putujem 10 sati od NS-a dodjem na koncert i posle koncerta krenem nazad bez spavanja i bilo kakvog smestaja jer cu biti kao hipnotisan posle koncerta osecam :love:
Korisnikov avatar
By gorilica
Eh Laki, Laki, ti ochigledno nisi proveo 20 sati na nogama u hodniku vagona, na relaciji Nish Podgorica. :lol: Ja imao taj plezir i sam sebi obecao- nikad vishe! :)
A i zashto vec ne iskoristiti boravak na moru, kad se vec nadjesh tamo? :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Eh Laki, Laki, ti ochigledno nisi proveo 20 sati na nogama u hodniku vagona, na relaciji Nish Podgorica. :lol: Ja imao taj plezir i sam sebi obecao- nikad vishe! :)
A i zashto vec ne iskoristiti boravak na moru, kad se vec nadjesh tamo? :)
Nisam.A i necu posto bi dolazio busom platis malo vise ali bar putujes kao covek...mozda i doletim avionom ako bude neki povoljan carter.
A mozda kad vec dodjem i ostanem koji dan da se brckam u vasem moru...mada kazu da Budva u sezoni izgleda kao da si U Bg ili Ns jer su svi iz ovih gradova tamo...ja vise volim da odem negde gde me niko ne zna :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma ja to iskustvo imao sa folklorom. Imali neki koncert gore u Podgorici, pa nas zeznuli za rezervaciju u povratku. Vrhunac je bio kada sam se uspavao na nogama, pa me trgnuo kreshtavi vrisak drugarice kada sam krenuo tako pospan da padam na nju. :lol:
Ako dolazim, i ja cu najverovatnije busom, mada, buduci da sam strastveni pushach, ideja mi se uopshte ne mili. :meduza:
By jackare
Originally posted by Seaman
Zena uopste nije rekla da nece da dodje, cak je rekla SURE, a ono u vezi kafe, pokusala je da bude duhovitao, kao i u toku cijele konferencije.
Ona i ne ugovara, nego njeni menadzeri, tako da je pitanje da li i ima tu informaciju.

Vjerujem da dolazi, jer ne bi objavili da je potpisan ugovor.Spominje se cifra od 5 miliona dolara.

A ako joj je toliko stalo do te kafe, pa moze i da se nabavi kad su vec dali tolike pare. :)
Upravo to SURE je i zvucalo sarkasticno. Primetio si smeh koji je usledio posle toga. Ja i dalje ne mislim da ce biti turneje pre 2009., i mislim da se sa tim slaze vecina fanova koji prate njen rad i znaju puno o njoj. Medjutim, desi li se da zaista dodje u CG- u prvim sam redovima! Do sada sam putovao mnogo dalje da bih gledao njene koncerte, zasto ne bih i u CG?! Pa valjda vise zelim da dodje u CG, neo u Stockholm, npr?! Radovacu se, a to ce biti i lepa prilika da ponovo letujem na Jadranu... Znaci, I'm all for it!!!
Korisnikov avatar
By Hton
Kako mogu da ugovore nastup za avgust,kada najverovatnije ona nece odrzati turneju ove vec sledece godine?! Sta? Docice samo i specijalno zbog crnogoraca i odrzati koncert van bilo kakve turneje?! Kakva su ti ljudi gov**a lazljiva!!! UF! :burner:

Inace karte su za confessions turneju kostale izmedju 150 i 300 evra(s tim sto je u nekim zemljama ipak bilo karata za 50evra-kao najniza cena- a u Rusiji je cena najskuplje karte dostigla plafon-900evra)
Korisnikov avatar
By Hton
"Trudim se da ignorišem Dan zaljubljenih. Mislim da ljudi treba da mi šalju cveće svakoga dana".- Madonna
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ne verujem da dolazi sve dok se ne pojave detaljne, zvanicne informacije o turneji. :durenje:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Madonna’s New Album and Video:

Exclusive Rolling Stone Preview

Madonna has managed to keep most details about her still-untitled follow-up to 2005’s Confessions on a Dance Floor (due April 29th) under wraps, but Rolling Stone got an early listen to five tracks today and some behind-the-scenes info from producer Nate “Danja” Hills.

Fans who worried that Madonna might be losing inspiration as she approaches fifty need not be concerned. The new album takes a few steps away from the hyper-polished future disco of Confessions toward a more urban-oriented, thumpy funk, featuring production by Timbaland and Pharrell, as well as collaborations with Justin Timberlake. Danja says he worked on the album in London, and that Madonna indicated “she just wanted uptempo, dance, club [sounds] and everything to have a hip-hop underlining.” He adds that Madonna was easy-going and frequently in the studio putting in long hours alongside himself, Timbaland and Timberlake: “She would come in and sit in her chair in the corner and just vibe with us.”

The record’s first single is “4 Minutes to Save the World,” the track Timbaland partially debuted during a Philadelphia Christmas concert in December. “4 Minutes” has a bit of a marching band aesthetic as blasting brass play a scale-like riff, a hard, clanging beat enters and Madonna sings that the “road to heaven is paved with good intentions.” Timberlake and Madonna trade verses, and he appears on the chorus, doing his best Michael Jackson impression while quickly crooning, “We’ve only got four minutes to save the world.” The track ends after a brief breakdown where everything drops out but one of Tim’s signature Bhangra beats, some stabs of brass and Madonna’s urgent tick-tock’s. It’s a loud, busy, energetic track that is apparently getting an equally adventurous video: As previously reported, the clip (which is still being completed) is directed by hot French duo Jonas & François (Justice’s “D.A.N.C.E.”). Timbaland makes an appearance, and Madonna and Timberlake play superheroes tackling physical obstacles. The clip features choreography by Jamie King, who worked on Madonna’s Confessions, Re-Invention and Drowned World tours as well as her video for Confessions‘ “Sorry.”

The Pharrell-produced “Candy Store” opens with a big beat and Madonna’s invitation to “Come on in to my store, I got candy galore.” The track is pretty bare on the verses, but there’s a flash of brassy soul on the chorus when harmonies join Madonna singing, “I’ll be your one stop (one stop) candy shop.” The track is punctuated with throbbing breaks filled with hypnotic synths, and Pharrell jumps on the mike for a brief rhyme.

The most lyrical of the five songs is “Miles Away,” a wistful tune about a long-distance relationship with a melody that resembles Timberlake’s FutureSex/LoveSounds, an album Danja says Madonna admired. “We would come up with a track and him and Madonna would come and do lyrics and melody together,” Danja explains. The song opens with a quickly strummed acoustic guitar, then a stuttering beat drops in and the track slowly swells until it’s filled with atmospheric synths. “You always seem to have the biggest heart when we’re 6,000 miles apart,” Madonna sings grandly, lamenting, “I guess we’re at our best when we’re miles away.” The song has a more airy aesthetic compared to the heavy beats on other tracks, which reflects its more emotional lyrics.

The track that sounds most like a more urban, edgy continuation of Confessions is the excellent “Give It to Me,” which bumps along to a thick synth tone Danja employed on Britney Spears’ Blackout. It’s an aggressive, clubby track with a raw, house-y beat that’s ripe for remixing, and Madonna sings, “When the lights go down and there’s no one left I can go on and on.” It ends after a fast, killer breakdown where she chants “Get stupid” over a xylophone chime as the beat builds into a frenzy and she proclaims, “Give it to me / No one’s gonna stop me now.”

The dance floor theme returns again on “Heartbeat,” which boasts a thumping hip-hop beat with a sandpaper shuffle and twinkling Eighties-reminiscent synths. Madonna opens up her voice more, singing, “Can’t you see when I dance I feel free / Which makes me feel like the only one the light shines on.” The song features a brief rap breakdown that recalls Nelly Furtado’s chanty “Promiscuous” (”See my booty get down,” Madonna speak-sings), but returns to its clubby roots in the end.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Kurir nam donosi ove zbilja sokantne vesti!!!

MADONA OD CRNE GORE

Svetski poznata pop pevačica Madona održaće krajem avgusta ili početkom septembra koncert na budvanskoj plaži Jaz! Kako se pouzdano saznaje, ova muzička ikona u okviru ovogodišnje svetske turneje „Madona et 50“ :roflmao: , povodom svog 50. rođendana (16. avgusta) i dvadesetpetogodišnjice rada, glamuroznim koncertima počastiće sve svetske metropole, a sada je izvesno da će se na svom putešestviju zaustaviti i u Crnoj Gori. Brdoviti Balkan tako će se sjatiti u Montenegro da vidi najpopularniju svetsku pevačicu, koja će dobrim delom doprineti tome da turisti pohrle kod naših suseda.
Kako potvrđuju podgorički mediji, Madona za nastup na plaži Jaz, na kojoj se nalazi posebno pripremljen prostor (isti onaj na kome su prošlog septembra nastupili Rolingstonsi - prim.aut.), treba da dobije pet miliona dolara!!! Malo li je?!

Od Crnogoraca stižu vesti da su pregovori s menadžerskim timom Madone trajali dva meseca, a dogovor je postignut zahvaljujući vezama potpredsednika Demokratske partije socijalista Svetozara Marovića, čija je i bila ideja da se nakon spektakularnog koncerta britanskih rok legendi Rolingstonsa na Jazu ovog leta pojavi i najekstravagantnija pop ikona današnjice... Pa kol’ko košta da košta! Inače, podgorički dnevnik Vijesti potvrđuje ovu senzacionalnu vest, te navodi da je „Marović ubedio Madonin pregovarački tim da prihvati ponudu Budvana“ i koncert je zakazan za kraj leta.
Madona i njen tim dugo su razmišljali da u 2008, godini velikih jubileja, započne novu turneju, pošto je prošlogodišnjom oborila sve rekorde u zaradi, skinuvši sa trona do tada neprikosnovenu Šer.
Šanse da gospođa koja suvereno vlada svetskom muzičkom scenom i smatra se retkom živom legendom poseti Srbiju zasad su - nikakve! Ali, kad se Srbi zainate...

CELA DRŽAVA NA KONCERTU!

Ministarstvo kulture, sporta i medija Crne Gore sufinansiraće ukupno 20 projekata, među kojima su i projekti za borbu protiv zavisnosti, integracija Roma i slični važni socijalni programi, sa oko 80.000 evra, a angažman za nastup pop dive odneo im je u startu pet miliona! To što se klinci drogiraju, a manjine su neobrazovane, i nije toliko bitno koliko da pop legenda bar nakratko pronese vest kako je na njenom koncertu đuskala cela država!:roflmao:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!