Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Evo mog primera koji je frizak.

Pre izvesnog vremena upoznam u zivo tipa sa kojim sam se mesecima dopisivao na netu. Jos dok smo se dopisivali slozili smo se da ne postoje dve osobe koje su karakterno kompatibilnije nego nas dvojica. Sada kad smo se upoznali smo shavtili da i fizicki odgovaramo jedan drgom, MEDJUTIM...
Pre nego sto se upoznamo nekih mesec dana nismo se citali redovno i u tom periodu uvatismo obojica decka. Obojici nam je stalo da nam veze opstanu i dosli smo do zakljucka da bi bilo najbolje da ostanemo prijatelji, (a verujte, prvi put u zivotu da sretnem osobu koju poznam samo preko neta i relativnoi kratko, a da joj mogu reci sve) pa ako nam se jednog dana kad obojica budemo solirali sloze kockice, ko zna... Do decka mi je stalo i ne pada mi na pamet da ga, ne daj boze, izneverim.
Korisnikov avatar
By Dina
BornEnchanter,
podsetio si me na jedan primer koji znam. Moj tadasnji prijatelj je video devojku za koju je od prvog trenutka znao da je "ona prava", tako je bilo i sa druge strane. Ali oboje su bili u vezama i nisu hteli to da menjaju. Povremeno su se vidjali ali svaki put bi ili oboje bili u vezama ili jedno od njih... I tako je to trajalo cetiri godine da bi se jednom sreli a da su bili solo... Onda su bili u vezi, sad u braku, deca itd i sve je zaista onako bilo kako je slutio i taj prvi trenutak.

Tako da ako je nesto sudbina... nece pobeci...
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
@Dina
Iskreno, uopste ne osecam nikakvo opterecenje niti se razmisljam o tome dali cemo jednog dana zavrsiti zajedno. Jednostavno, kad smo zajedno se provodimo super. Ono sto me cudi je sto i pored svega nema nikakve tenzije medju nama. A kao sto rekoh, jednog dana ko zna. Prijatelji, brak, beba... :smeh:
Korisnikov avatar
By olgic
ja pojedoh :seronjo: zbog tako necega..em mi se nije svideo taj sex em izgubih osobu koju sam stvarno zelela za prijatelja,tako da u buduce neka hvala...
Korisnikov avatar
By ljiki
Originally posted by olgic
ja pojedoh :seronjo: zbog tako necega..em mi se nije svideo taj sex em izgubih osobu koju sam stvarno zelela za prijatelja,tako da u buduce neka hvala...

posle :fuckbed: nema kajanja!

:roflmao:
mico ,mozda bi bilo bolje da ste jos nas par blagovremeno obavestili...
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
cisto da popravimo prosek...
i cica sigurno deli moje misljenje ako uopste zna o cemu se radi.... :smeh:

a ovako moram sve sama... :shmi:
pa prosiri mi vidike...

:smeh:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Tako ti je to kada za svoje godine (sramota) ne umes da procenis sta zelis od koga i kakve su posledice.

Barem da si stvarno svaki put pojela :seronjo: do sada bi ti vec dosadilo i ne bi gubila prijatelje.
Korisnikov avatar
By Zoe
Tema je stara, ali uvek aktuelna.........

Dakle.........pa nema tu sta, nema tu razmisljanja i kalkulisanja-ako ti se neko TOLIKO dopadne, ako te spici hemija, ne mozes da biras bas sam sa sobom i da se savetujes.......ta osecanja su jaca od svega.......Ako si ti u fazonu da imas "prostora" da se mislis i premisljas, onda je i bolje da budete prijatelji, posto te nije bas toliko lupilo.......

Drugim recima, cim ti mozes da kalkulises, onda to za vezu nije :hvala:
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Angel83
Tako ti je to kada za svoje godine (sramota) ne umes da procenis sta zelis od koga i kakve su posledice.

Barem da si stvarno svaki put pojela :seronjo: do sada bi ti vec dosadilo i ne bi gubila prijatelje.
pa nadam se da mog jedinog pravog prijaelja necu izgubiti a za ostatak me zabole, te koje sam izgubila i nisu bili prijatelji
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by _Crazy_Fox_
Da li bi se uopste mogli da se druzite sa osobom koju skoro volite a svesni ste da nikada necete biti zajedno?
Ima trenutaka kada ni ne pomisliš da je ta osoba sa kojom u tom trenutku blejiš gledajući u tv (banalan primer) baš ona koju voliš i sanjaš. A onda... Pomisliš kako super blejite zajedno... Pa misli odu na razmišljanje oko toga kako je to savršen trenutak... Ustvari, nije... Paaa... Kakav bi bio savršen?? ... A daaa... I onda ti klikne kako ste nekada davno tako sedeli i blejali u tv, zagrljeni, cmakali se, golicali i zezali... Uh... E tad bude teško. Valjda je poenta samo NE razmišljati. Nikako ne razmišljati.

Autosugestija je čudo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!