Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Slavite li dan zaljubljenih, sa voljenim bicem, uz romanticnu veceru i poklone?
Ili smatrate da svaki dan treba da bude takav i da je taj dan samo komercijalno sranje?
Korisnikov avatar
By Zoe
Jbg, ja volim da pokazujem paznju, i ne obazirem se na to koji je dan-svaki dan je dan ljubavi, pa i ovaj, komercijalizovani, i samo u tom smislu se i poklapam sa njim........
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve praznike slavim, pa tako i Dan zaljubljenih.
:love:
By Tresh-grl
Ne volim valentines day....smara me cela ta popama ni oko cega i kao pridavanje znacaja ljubavi,paznja voljenim osobama....previse sladunjavo za moj ukus.
Dobre strane ovog praznika su super zurke i puno lepih slatkisha koje ispune slasticare i izloge prodavnica :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja bih mozda i bila tada sa voljenim bicem ali ne verujem da je to zelja i voljenog bica... Tako da - cestitacu mu... vrlo vazno...
Korisnikov avatar
By Minie
obozavam...jer imam kome da pokazem LJUBAVVVVVV..... zato volim svaki dan!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rekao bih da je to postala teska komercijala... ali koji danas praznik... ili dan uopste pa nije?

Inace, ne slavim... nikada i nisam... i ne zalim za tim.

Ali mi je lepo videti uzbudjenje pojedinih ljudi oko toga. Meni je to slatko videti i to duboko postujem... mada smatram, i donekle znam da to nikada nece biti za mene.
Korisnikov avatar
By EYA
ne slavim-o ali jos uvek koristim-o priliku za dobar provod kad postoji, pa sta god bio povod za organizaciju istog.

najsmesniji od svih (iako ne sporim njegovu svrhu u istoriji) je 1.maj - praznik rada na koji niko ne radi :lol:

inace imam otpor prema novoj godini i prvom maju jer tad svi polude i sve bude kao u kosnici, jos danima pre.... kupuju ko da je dzabe, guraju se, nabavljaju meze, meso i picje, garderobu... a valentinovo je na dobrom putu da zasluzi titulu ˝dan za ne izlaziti iz kuce˝
Korisnikov avatar
By ::fy::
Slavim...evo već 24-tu godinu zaredom :D a od prošle godine imam dva razloga za slavlje tog dana...
Korisnikov avatar
By Delete
Ne bas da slavim, ali je to dobra prilika da joj poklonim onaj poklon koji sam vec odavno kupila za neku posebnu priliku...pa nek` to bude ova :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
da nemam obaveze, najradije bih ga prespavala :povez:

:durenje:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da mi je da se zaljubim pa da slavim svaki dan 14.2. Ali od tog praska nema nista, sve mlake vode i plicaci. :sigh:
Korisnikov avatar
By leobg
Ne slavim ga, ali na neki nacin je poseban dan, pa cemo tako decko i ja izaci u jedan klub i provesti se. Mislili smo da idemo u gayzavod, ali necemo ici posto je zurka otkazana, pa idemo u neki str8 klub na dobru mjuzu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by goran
Sunce :spank:
I sta, to treba da bude vrhunac vreline? Pih, bar da si :osama: ! :kasalj:
By polarlicht4.1
Možda hoće da kaže da je pravi put do ljubavi preko spenkinga? :bouncy:
Korisnikov avatar
By Sunce
Dobro, na tebe sam zamucao, to nesto znaci. :blush:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ahaaa, od lukavstva, preko spenkinga do sweet momenata? Nikada jos nisam isao tim putem, mozda je u tome caka. :wow:

Cudni su putevi zaljubljivanja.
By polarlicht4.1
Originally posted by Sunce
:giggle: :mazi:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ahaaa, od lukavstva, preko spenkinga do sweet momenata? Nikada jos nisam isao tim putem, mozda je u tome caka. :wow:

Cudni su putevi zaljubljivanja.
:sunce: , sjajan tumac, kao i uvek!... :giggle: :hug: :kiss:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by polarlicht4.1
:giggle: :mazi:
...Ne lici na vas da mucate..... :misli: :giggle:
Sta s' desava, ha???!!!!!????? :uljenavatru:

;)
By polarlicht4.1
A to si htela da kažeš! Baš sam se pitao na šta je sve ono posle znaka uzvika ukazivalo, ali tu priskoči Sunašce u pomoć. :giggle:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by polarlicht4.1
A to si htela da kažeš! Baš sam se pitao na šta je sve ono posle znaka uzvika ukazivalo, ali tu priskoči Sunašce u pomoć. :giggle:
:lizalica: :zvizdi: :sweet:

:grouphug:

:andjelak:
By Swanheart
voljeno bice, sta to bese :ozbiljan:

ne volim taj dan.
da nemam ispit sutra, ceo dan bih provela u krevetu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!