Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by kazanova2007Cekaj cemu toliko moralisanje?
Ko smo mi (obicni smrtnici) da bi menjali nekoga? Otkud nam pravo na to ?
Originally posted by Deity MardukNije moralisanje,samo samOriginally posted by kazanova2007Cekaj cemu toliko moralisanje?
Ko smo mi (obicni smrtnici) da bi menjali nekoga? Otkud nam pravo na to ?
I na kakvo to nepisano pravilo se pozivas?
Originally posted by EYAE, rekla si upravo ono sto i ja mislim.
ne mislim da ja mogu promeniti partnera/ku, ali se on/a moze promeniti sam/a, zbog ljubavi.
i ja sebe menjam, neprekidno rastem... kao sto raste i veza zajedno sa nama.
Originally posted by kazanova2007Pa ne znam kako da ti odgovorim.Sem mozda da smo mi razumna bica koja su sposobna za tako nesto.I sta to kod uticaja i manipulacije moze biti tako strasnim da bi sebe pitali "kako smo se usudili da menjamo nekog?"?...Tako da tvoje pitanje zvuci kao podastavanje onih koji "vrse uticaj" stavljajuci ga u kontekst neceg loseg i zabranjenog....
Nije moralisanje,samo sampostavljenim pitanjem : "Da li mislite da mozete da promenite svog partnera" ?!
Cemu takva pomisao ???
Opet kazem i stojim iza toga ; ''KO SMO MI da bi menjali bilo koga i otkud nam PRAVO na to???"
......
Samo kazem i stojim iza toga (TO JE MOJ STAV U ZIVOTU)-"Ko smo mi OBICNI SMRTNICI da menjamo bilo koga?!
Originally posted by kazanova2007Jebote zasto ne mogu da komentarisem nesto ,a da odma ljudi ne dozive to kao da sam ja licno pogodjen temom i tvojim komentarom.Jel ovo diskusija ili ne?.....ili mozda treba da klimam glavom?
Ne razumem zasto si se osetio prozvanim ? Ako nisi,ne razumem cemu takvo pitanje?
Jesam li nesto pogresno rekla?
Nikoga prozvala ovim nisam(osim one koji su se ocigledno sami osetili prozvanim)...
Originally posted by kazanova2007"....odakle nama pravo....?"
I o kakvim MOJIM nepisanim pravilima pricas?
Originally posted by kazanova2007ALALUJA !!!!
Pravilo je da nema pravila i sve je individualna stvar!
Originally posted by EYA
naravno da mogu promeniti svet, pa i svog partnera, ako promenim sebe.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!