Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By lez from bg
Postoji li osobina,navika ili neshto slichno shto nikako ne biste mogli da prihvatite kod osobe koja vam se svidja?
Znam sluchajeve kada neko ne zheli da bude sa osobom koja mu se svidja samo zato shto dotichna osoba pushi...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da je previse promiskuitetan odnosno da spava sa kim stigne.

Thats a NO-NO for me :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Lakiboy_ns
Da je previse promiskuitetan odnosno da spava sa kim stigne.

Thats a NO-NO for me :D

ovaj stav!

stvarno, nista licno, nego je stvarno tako..dobro si se izrazio..
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by lez from bg
Postoji li osobina,navika ili neshto slichno shto nikako ne biste mogli da prihvatite kod osobe koja vam se svidja?
da je osoba pesimista i da mrači previše. u stvari, takva osoba nikad ne bi mogla da mi se svidi.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa postoje osobine...

Ali kad ti se neko svidja, onda kapiram da ti se svidja
sa svim tim osobinama, ne znam kako moze da
ti se svidja neka osoba koja ima neke osobine
koje su tebi neprihvatljive..

Sto se pusenja, ili nekih drugih stvari tice,
ako je i njoj stalo do tebe, onda valjda
postoje i neka odricanja za rad visih ciljeva..

:)

Ljubav nije samo uzimanje, vec i odricanje..
pa ako se nadje balans.. onda je to - to!
Korisnikov avatar
By KiWi
Znam sluchajeve kada neko ne zheli da bude sa osobom koja mu se svidja samo zato shto dotichna osoba pushi...
Kako to da niko nije savršen? Pa na forumu imamo bar 5 savršenih: misicavo mache, blenta, zonche ... i vilenjak koji stalno menja nickove, više ne znam pod kojim je :D

Naravno da nema apsolutno savršenih, ali male nesavršenosti moj mozak idealizuje. Ja kad sam zaljubljen verujem da je taj neko savšren ... čak i kada sam svestan da nije tako. Teško je to objasniti.

Ne postoji jedna osobina koja bi bila odgovor na tvoje pitanje.
Korisnikov avatar
By 2kune
ja sam savršeno nesavršen po svim istaknutim referentnim točkama... :zvezda:
Korisnikov avatar
By Zoe
U pravu je Andjelat: cim ti se svidja, kako si uopste primetila toliko negativnih osobina? Ako ih primetim, i ako mi se ne svidjaju, ni osoba mi se ne moze svidjati.......ne u tom smislu.

A ako sam posle duzeg vremena sa nekom osobom, i ako sam kasnije primetila stvari koje mi se jako ne dopadaju, onda ce moji postupci i odluke zavisiti od toga sta i koliko osecam prema toj osobi-ako je jako volim prilicno dugo mogu svasta da tolerisem.......
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by andjelat
Pa postoje osobine...

Ali kad ti se neko svidja, onda kapiram da ti se svidja
sa svim tim osobinama, ne znam kako moze da
ti se svidja neka osoba koja ima neke osobine
koje su tebi neprihvatljive..

Sto se pusenja, ili nekih drugih stvari tice,
ako je i njoj stalo do tebe, onda valjda
postoje i neka odricanja za rad visih ciljeva..

:)

Ljubav nije samo uzimanje, vec i odricanje..
pa ako se nadje balans.. onda je to - to!
imam utisak da si malo pozurila ,
verovatno devojka nije ni mislila odmah tras ljubav , odricanje , prihvatanje svih osobina nekoga ko ti se svidja i sl

koliko je ljudi koji ti se svide na prvu loptu dok jos uvek nisi dublje upoznala sve njihove osobine dok ti jos uvek nije zivotno stalo do njih i koje su to osobine zbog kojih ce neko ko ti se inicijalno dopao postati neko ko ti se ne svidja

kod mene stvari stoje ovako

1 nehigijena
2 sumorani pesimistican pogled na svet i zivot
3 prostota i neartikulisanost
4 lenjost

desi se da neka od navedenih osobina bas i ne bode oci i da mo se neko poprilicno dopadne ali vremenom neke stvari isplivavaju na povrsinu i onda bude baj baj iz moga zivota
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm........u toj situaciji svakako bi me odbilo ako osoba previse tandrlja recimo o svojoj opsednutosti dijetama, teretanama i izgledom.......to me strasno odbija.
Odbija me ako slobodno vreme najradije provodi sedeci po bastama kafica, i ne izbija iz njih
Odbija me i preterana i izvestacena veselost (ovo nasuprot onom psimizmu i pogledu na zivot), a moze me privuci blagi crnjak, jer zivot je sve samo ne stalno pesma i bajka....

Ovo su stvari koje bi me mogle odbiti u slucaju da mi se osoba najvecim delom svidja.Verovatno ih ima jos, a u mom slucaju se odnose najvecim delom na ono sto osoba govori i nacin na koji razmislja.
By Ulix
Na prvi pogled me odbija svako ko pokusava da izigrava macho muskarca, svako ko insistira da je van scene i ko za sebe u zivotu sme da izgovori naglas da je str8looking. A i optimizam mi smeta.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Svi mi imamo svoje vrline i mane,bez toga prosto ne bi funkcionisali...Bar ja tako mislim!Niko nije savrsen!
Kad prihvatim osobu,obicno to bude sa svim vrlinama i manama (jer imam ih i ja,boze moj )ali samo ako je to u granicama normale...Da,sad je jako diskutabilno(u danasnje vreme)sta je to normalno,ali.....
Ne smetaju mi neke banalne stvari,neke gluposti koje nisu vredne pomena (po meni),tipa: pusac/nepusac/slusa narodnjake ili zabavnjake/voli da popije a ja ne i sl...Nista mi od toga ne smeta niti pravi problem,naravno ukoliko normalno funkcionisemo "MI",e sad naopako kada bi preterivala i forsirala neke stvari(jel to voli) i kad bi me gusila time,konstantno...Verovatno bi mi smetalo,ali mislim opet da bi se za sve to nasao kompromis,ukoliko je OSOBAMA stalo do opstanka te veze(emotivne,prijateljske ili koje god...)...

Ali....Uvek postoji ono ali...

Postoje stvari koje mi UZASNO smetaju,ali to ne bih nazvala manama vec je to po meni stvar licne kulture,a to su recimo : ...
-Primitivizam
-Nehigijena
-Pametovanje i drzanje slova,tipa : Ja,ja i samo Jaaaaa :cupakosu:
-Iskompleksiranost
-Promiskuitetnost
-Kad neko pokusava da unisti sebe (a uz to i osobu pored sebe)a ja nemocna bilo sta da promenim a ne mogu to da podnesem
-Negativni ljudi i pesimisti
-Zloba-Pakost.....i td...(ne pada mi nista vise na pamet :misli: )ali ako se setim,napisacu :D

To su stvari od kojih ja dobijam NERVNI SLOMMM :cupakosu:

A sve ostalo se da iskorigovati,stvar licne kontrole,SVESNOSTI SEBE i toga koliko ti je stalo do neke veze !

To je moje misljenje !

(P.S.ne znam zasto sam se ovoliko raspisala,ali eto...doslo mi :D )
Korisnikov avatar
By Dina
Da vergla naucene definicije kao nepromenljive zakone vazece za sve... :sudija: :bljak:

To kad vidim tri dana srece nemam :roll: i ne mogu nikako da istolerisem bar u vezi, ako vec moram u drugim odnosima...
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Hmmmm bas razmisljam i nesto ne mogu da nadjem to sto mi smeta....ali hadje da izbunarimo:

1.Smeta mi egoizam u velikim kolicinama.Mislim lepo je kad si samouveren i mentalno snazan.Ali neki ljudi nemaju sposobnost kontrolisanja neceg zivog kao sto je njihov ego,pa onda se lako mozete naci u sobi sa osobom koja davi svojim egom.A uz to ide i nedostatak samokritike....UH! Sve ,ali da neko ne moze da izdrzi salu na svoj racun(barem ponekad) je po meni totalno nesigurna osoba koja samim tim nema i osecaj za "doziranje" i humor.

2.Urbani snobovi (po meni nova kategorija).Oni koji znaju svaku svoju dimenziju(teretana,bicepsi,tricepsi itd itd) ,slusaju samo jednu vrstu muzike(nekontrolisani prezir i ismejavanje tudjeg ukusa),respektuju samo ljude koji su u odredjenim krugovima,koji su cool i super i strava i WOW .A istina je da su zapravo prazni i totalno dosadni ,i oni to znaju.A samim time trude se iz sve snage da to sakriju...Leglo tracara i "pozadinskog" misljenja i stavova,dok vam u lice govore sasvim obrnuto....a onda se okrenu ka "ekipi" i pljuju vas jer vi niste dovoljno "urbani"...

3.Dobrocudni mirotvorci i razne vrste svetica.Oni koji nikada ne bi ucinili nikakvo zlo.Koji imaju totalno iskrivljenu sliku o njima samima i o svetu oko njih.Koji su veciti i neopravdani optimisti .I samo probajte da imate drugacije misljenje,i istog momenta cete videti njihov stepen tolerancije...Btw.cesto se bas tu krije leglo zmija i bubasvaba....FUJ!
Takvi ljudi su tako neiskreni prema drugima ,a najcesce su takvi i prema njima samima.

itd.
Korisnikov avatar
By lez from bg
Ja sam dala banalan primer za pushenje,jer moj brat npr nikada ne bi mogao da se zabavlja sa devojkom koja pushi.Mada i to vec postaje diskutabilno,da li ON treba da prihvati nju kao pushacha,ili da ONA postane nepushach zbog njega.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Uh! To je zajebano pitanje.

Ja iskreno da sam strastveni pusac,ne bih dozvolio da mi neko diktira nacin zivota.Ali isto tako ne bih sebi dozvolio takav luksuz da nekom naredjujem da prestane da pusi.

Generalno gledano uzasavam se bilo kakve vrste dominacije u vezi.Ka meni ili sa moje strane.Tu sam izricito zajeban!!!Umerenost i kompromis u vezi jedostavno je najcesce i najbolje u praksi. :hmm:
By Ulix
Originally posted by Deity Marduk
2.Urbani snobovi (po meni nova kategorija).Oni koji znaju svaku svoju dimenziju(teretana,bicepsi,tricepsi itd itd) ,slusaju samo jednu vrstu muzike(nekontrolisani prezir i ismejavanje tudjeg ukusa),respektuju samo ljude koji su u odredjenim krugovima,koji su cool i super i strava i WOW .A istina je da su zapravo prazni i totalno dosadni ,i oni to znaju.A samim time trude se iz sve snage da to sakriju...Leglo tracara i "pozadinskog" misljenja i stavova,dok vam u lice govore sasvim obrnuto....a onda se okrenu ka "ekipi" i pljuju vas jer vi niste dovoljno "urbani"...
:up:
By polarlicht4.1
Originally posted by Ulix
Na prvi pogled me odbija svako ko pokusava da izigrava macho muskarca ... ko za sebe u zivotu sme da izgovori naglas da je str8looking.
Ovo je samo urnebesno smešno. Mada ume da bude i malo (više) mučno. :tetka:
Korisnikov avatar
By Egon
Hmmmm bas razmisljam i nesto ne mogu da nadjem to sto mi smeta....ali hadje da izbunarimo:

1.Smeta mi egoizam u velikim kolicinama.Mislim lepo je kad si samouveren i mentalno snazan.Ali neki ljudi nemaju sposobnost kontrolisanja neceg zivog kao sto je njihov ego,pa onda se lako mozete naci u sobi sa osobom koja davi svojim egom.A uz to ide i nedostatak samokritike....UH! Sve ,ali da neko ne moze da izdrzi salu na svoj racun(barem ponekad) je po meni totalno nesigurna osoba koja samim tim nema i osecaj za "doziranje" i humor.

3.Dobrocudni mirotvorci i razne vrste svetica.Oni koji nikada ne bi ucinili nikakvo zlo.Koji imaju totalno iskrivljenu sliku o njima samima i o svetu oko njih.Koji su veciti i neopravdani optimisti .I samo probajte da imate drugacije misljenje,i istog momenta cete videti njihov stepen tolerancije...Btw.cesto se bas tu krije leglo zmija i bubasvaba....FUJ!
Takvi ljudi su tako neiskreni prema drugima ,a najcesce su takvi i prema njima samima.

itd.

damn boy!!!

koliko je samo hejta u tebi ....
By Ulix
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by Ulix
Na prvi pogled me odbija svako ko pokusava da izigrava macho muskarca ... ko za sebe u zivotu sme da izgovori naglas da je str8looking.
Ovo je samo urnebesno smešno. Mada ume da bude i malo (više) mučno. :tetka:
Jeste smesno u malim dozama, ali - kao sto je slucaj i sa bojom glasa Alanis Moriset - kad to previse slusam, mene boli glava. :kosa:
Korisnikov avatar
By m..
da je neko zacauren, ogranicen i prestravljen?
Korisnikov avatar
By Zibro
tema me pomalo podseca na pricu o momku koji na dejt dolazi sav smrdljiv na beli luk ,
kada mu je devojka prigovorila da bi mogao sa se malo uzdrzi od jedenja luka pre nego sto ce se videti sa njom odgovorio je :
da me iskreno volis volela bi i beli luk

:lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
yeah, a posto ja zavolim beli luk, ocekivace se od mene da za njegove smrdljive carape mislim da su "slaaaatke".

Ma idi.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Zadah i feminiziranost
Korisnikov avatar
By bigirl
Kod mene mu to dođe više kao skup sitnica koje ne podnosim: da je član neke demokratske stranke, da mu/joj je vrh provoda exit, da ne voli fudbal, da sluša samo techno ili samo metal ili bilo šta "samo", da navija za partizan, da povremeno koristi droge (ili, još gore mi nekako dođe da nema mišljenje o ljudima koji povremeno koriste droge), da na listi bivših (sex, love...) partnera ima blisku drugaricu/druga, da lista pojebanih ide preko broja koji se dobije kada se broj godina podeli sa dva, da u 90% slučajeva nema mišljenje (oko svačega i ničega)...

Naravno, to ne znači da neću biti sa nekim ko navija za partizan i voli exit, ali ipak... Više od nekoliko poklapanja sa stavkama iznad bi me definitivno navele da se zapitam šta mi se koj kurac sviđa kod dotične persone.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Moj nik govori sve :D

pa jedina stvar je vernost,a sve ostalo ukoliko sam zaljubljen mogu da svarim,ali ukoliko negative stvari pocnu da nose prevagu onda je tu kraj...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Naravno da niko nije savrsen...jer savrsenstvo i nepostoji...dokaz umetnosti:sudija:
By Çâðê_DUP
eto, ja ne mogu s pusacem u vezi da budem, sem ako mi se toliko svidja da mi nista ne smeta, pa ni da se ne kupa danima i da ima kesu na glavi.

generalno, odbija me smrad iz usta pushaca i ne mogu da se ljubim s pushachem, sem ako se ne napijem kao majka i sama se pospem pepelom da zasmrdimo zajedno.

dalje, promiskuitet.

osobina: ne podnosim glupace, povrsne cice, razmazene, zle, fejkerke.. plus :stopdrogi:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Egon

itd.

damn boy!!!

koliko je samo hejta u tebi ....
decko je samo izneo svoje misljenje. ocigledno mu smeta licemerje. :tenis:

mene iznenadjuje da ti u ovome vidis hejt. ja potpisujem sve sto je on rekao i jos mislim da je bio blag. samo sto on to ne uvija u oblande, vec pise kako jeste.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!