Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
jer se palim na moc
i monopoliste

otkud znam shto nisam
:grebanje:
jeeeee
Korisnikov avatar
By helios
jos cu te sad i razljutiti..
idem da spavam..
a tebi zelim da ti sto pre proradi..

a onda te vodim na :sladoled:
Korisnikov avatar
By blenta
ka proradi internet nema mene na svetlosti dana :pushten s lanca:
Korisnikov avatar
By helios
strpljiv sam ja decko..
Korisnikov avatar
By blenta
opet isto sranje
warcraft lagga preko svake mere
a u tehnichkoj lupetaju ko da im zhivot zavisi od toga

jel se mozhe tuzhiti telekom zbog neposhtovanja ugovora???
:rock:
Korisnikov avatar
By fica
Ma tehnicke podrske kod svih operatera su :pop:
Nikad nista nije do njih, vecito je do necijeg kompa... Kako da ne...
Ja sam tako imao problema sa torrentima i zvao sam ih 100 puta i smarao ih, ali nista. Posle skoro mesec dana sam otisao u predstavnistvo SBB-a i napravio malo frke :) Posle toga, torrenti su mi proradili za par sati :D
Korisnikov avatar
By blenta
otjesh fitjo da odesh u telekom napravish malo frke za moj rachun
ja sam previshe fin :sweet:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by blenta
jel se mozhe tuzhiti telekom zbog neposhtovanja ugovora???
šta tačno ne poštuju? mislim da za lag u WW ne može.
Korisnikov avatar
By blenta
nisam ochekivao odgovor
rekao sam to u besu

ali sam prilichno siguran da u ugovoru beshe postoji neka tachka da tje oni odrzhavati mrezhu bla bla bla

ako meni ne radi igra i surfovanje mi je bedno i ne radi mi msn
a zbog toga sam uzeo net onda shvatash moju poziciju
:die:
Korisnikov avatar
By Minie
ja vec vise od mesec dana cekam njihov adsl... i svakog jutra se probudim i kazem ako ne zovu do kraja nedelje ima da ih :fist:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by blenta
ako meni ne radi igra i surfovanje mi je bedno i ne radi mi msn
a zbog toga sam uzeo net onda shvatash moju poziciju
:die:
shvatam, ne kažem da je Telekom u pravu. ali problem je što se ovde nude isključivo takvi ugovori, pa ti nijedan ISP ne garantuje protok.

a kakav tačno problem imaš? i jesi siguran da je do Telekoma? probaj da pinguješ IP adresu game servera. ideš start->run->cmd, pa u prompt ukucaš "ping <ip adresa>". pogledaj koja su vremena odgovora (ono time=xyz ms).
Korisnikov avatar
By shishmish
ma telekom nista ne garantuje... tako je i za mobilnu telefoniju...
jos + su me zajebali oko paketa... dali mi veci nego sto sam trazila-zajebali se
da li mogu da ih tuzim?
Korisnikov avatar
By blenta
sto posto je do njih

pre par meseci kad mi se isti problem deshavao ispostavilo se da je problem bio
jer su u to vreme nakachii ceo zrenjanin na adsl pa opteretili mrezhu

da stvar bude gora lik iz tehnichke me naterao da formatiram disk te virus te ovo te ono

a sada kao i onda svi parametri i pingoivi deluju savrsheno
no kochi jako
chak i pri otvaranju stranica na forumu
oseti se da nije u redu
a pingovi i sve ostalo perfekcija
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Zvuci kao moj bivsi wireless
:qqlele: kad sam ih se ratosiljao
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
forum inače radi sporije od kako je pao server pre neki dan, pa to nije nikakvo merilo. ako je ping ok onda ne kapiram kako imaš problem sa lagom. lag direktno zavisi od pinga, tj. brzine kojom ti se vraća odgovor od servera.

probaj da iz browsera skineš neki veći fajl sa interneta (recimo nešto sa Microsoft sajta) i pogledaj brzinu. ako je maksimalna (oko 50-55 kB/s za ADSL paket 512) onda ti je protok ok.
Korisnikov avatar
By blenta
pa to je glavni problem
shto su svi pingovi i ostali pokazatelji koje mi trazhe da im chitam iz modema sasvim u redu

a meni sve renda neverovatno

imam srednji paket onaj od 1mb i brzina dld-a a izmedju 100 i 110 dakle super

ali :isus:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by shishmish
ma telekom nista ne garantuje... tako je i za mobilnu telefoniju...
jos + su me zajebali oko paketa... dali mi veci nego sto sam trazila-zajebali se
da li mogu da ih tuzim?
ako si potpisala ugovor, znaci da se slazes sa svim tackama ugovora, znaci da ces lose proci na sudu :)

ako ti u samom ugovoru pise jedan paket i dali su ti drugi paket trazi da te vrate na onaj na koji si potpisala ugovor + razliku novca neka odbijaju od sledecih pretplata.
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by andjela

ako ti u samom ugovoru pise jedan paket i dali su ti drugi paket trazi da te vrate na onaj na koji si potpisala ugovor + razliku novca neka odbijaju od sledecih pretplata.
ma ovo bwe!

ja potisala jedno a oni meni drugo..
jos sam ja gledala tamo ugovor i rasdpitivala se o nekim trackama...
npr. pise 'vako...

deo u "ODGOVORNOSTI I OGRANICENJA"

8.1 Telekom srbija odgovara za stvarnu stetu za koju korisnik dokaze da je nastala kao direktna posledica krajnje nepaznje ili namere ovlascenih lica telekom-a srbije do visine pretrpljene stete ali najvise do iznosa dinarske protivvrednosti 1.000.000,00 DEM po jednom slucaju ili nizu slucajeva proisteklih iz istog uzroka..

telekom srbija ne odgovara za stetu nastalu u vidu izgubljene dobiti

8.2 telekom srbija nece biti odgovoran za funkcionisanje mreze i pruzene usluge u slucaju da su kvalitet i raspolozivost usluga pod uticajem razloga koji izazivaju promene kojima je podlozan radio-mobilni sistem kao sto su fizicke smetnje, atmosferski uslovi, interferencija i drugo ili zbog tehnickih problema, neefikasnosti ili nepokrivenosti nekih podrucja drugih radio-mobilnih operatera na ciju mrezu je u odredjenim zonama eventualno povezana mreza telekom-a srbija.

8.3. telekom srbija nece biti odgovoran za bilo kakvu stetu u slucaju kada iz razloga koji su van njegove kontrole (kao sto su visa sila ili neizvrsavanje obaveza drugih telekomunikacionih mreza ili akti drzavnih organa ili prestanak prava po GSM licenci) ne bi bio u stanju da na valjan nacin ispuni preuzete obaveze prema korisniku ili pruzi ugovorene usluge ili nastupe posledice po drugu tehnicku opremu ili eventualne zdravstvene inplikacije...

u prevodu: nikada nismo mi krivi i nemamo pojma...

u mom slucaju ce samo da mi smanje racun ili cak ni to..
zato sto su jadnici!!!!!
Korisnikov avatar
By andjela
ma ovo bwe!

znaci ovako... ako dobro razumem...

potpisala si ugovor na recimo bel500, a oni tebi dali paket bel1000 i stizu ti racuni za bel1000 (pretplata+trosak recimo 1000 dinara, a da je bel500 bili bi 500) i ti placas 1000 din mesecno.

koliko dugo to placas? ako recimo placas 10 meseci onda je to 5000 dinara vise (10 x razlika 1000-500=500), onda nea ti sledecih 10 meseci recimo stize svaki racun sa 500 dinara manje od realnog iznosa.

ako si tek potpisala ugovor i stigao ti prvi racun, odneses racun i ugovor u telekom pa neka vide sta je to.

u svakom slucaju odes u telekom sa ugovorom i poslednjim mesecnim racunom pa neka resavaju.

ako ne zele da rese, raskini ugovor. pise tamo da se moze raskinuti ugovor ako jedna od strana ne ispostuje tacke ugovora.
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by andjela
ma ovo bwe!

znaci ovako... ako dobro razumem...

potpisala si ugovor na recimo bel500, a oni tebi dali paket bel1000 i stizu ti racuni za bel1000 (pretplata+trosak recimo 1000 dinara, a da je bel500 bili bi 500) i ti placas 1000 din mesecno.

ako ne zele da rese, raskini ugovor. pise tamo da se moze raskinuti ugovor ako jedna od strana ne ispostuje tacke ugovora.

e pa recimo tako nesto...
pre 3 meseca sam potpisala novi... nije velika razlika izmedju paketa ali me nerviraju jer su #$%##@
a problem je sto ne verujem da mogu bas lako da raskinem ugovor jer sam uzela telefon i potpisala na 2 godine a u ugovoru nema nista o raskidanju kad oni nesto zeznu... jer ako raskinem moram da platim pretplate do isteka ugovora :(
Korisnikov avatar
By andjela
ako ne postuju ugovor, a to je nepostovanje ugovora onda su oni krivi i mozes raskinuti ugovor. sta da su ti dali recimo neki jeftiniji paket... mislis da ne bi odmah ispravili. samo ti idi kod njih licno, to nikako nije uredu i treba li bi da isprave svoju gresku, ako nece raskini ugovor.

ugovor se potpisuje izmedju dve strane tebe kao korisnika usluge i njih kao davaoca usluge, ako oni ne postuju ugovor onda je njihova greska, a ne tvoja.
Korisnikov avatar
By andjela
“TELEKOM Srbije” želi da kupi slovenački “TUŠ Telekom”, trećeg operatera fiksne, ali i mobilne telefonije u Sloveniji - objavili su u sredu ljubljanski mediji. Međutim, nadležni u “Telekomu Srbija” ovu vest nisu potvrdili, ali ni demantovali. Kako nam je rečeno, “Telekom Srbija” nije kupio “TUŠ Telekom”, a navode slovenačkih medija u našem preduzeću ne žele da komentarišu. Ipak, prema rečima Branka Radujka, generalnog direktora, “Telekom Srbija” prati stanje na regionalnom tržištu telekomunikacija i neće propustiti eventualnu dobru priliku.
Srpsko koketiranje sa ovim slovenačkim preduzećem, čiji poseban deo čini “Tušmobil”, navodno traje još od prošle godine, a ceo posao preuzimanja većinskog udela “TUŠ Telekoma” mogao bi, tvrde Slovenci, da se okonča već za nekoliko meseci. “Gde ima dima ima i vatre” a to najbolje potvrđuje boravak Dragora Hibera, predsednika UO “Telekoma Srbija”, u Sloveniji pre mesec dana. Tom prilikom istakao je da “Telekom” beleži dobre rezultate u Republici Srpskoj i Crnoj Gori i da su mogući izlasci i na druga tržišta.
Čak i nezvanična najava širenja “Telekoma Srbije” i nove srpske kupovine neke firme iz Slovenije (naš “Komtrejd” je nedavno postao vlasnik “Hermes Softlaba”) izazvala je u sredu burne reakcije u bivšoj jugoslovenskoj republici. Ali, za razliku od nekih prethodnih slučajeva, komentari su mahom bili - pozitivni.
Slovenci podsećaju da “Telekom Srbije” odavno ne igra samo na domaćem tržištu, već je postao značajno ime i u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Sada je, kako kažu, srpski telekomunikacioni gigant spreman da pređe i granice Balkana, i da se proširi na tržište Evropske unije.Anton Mazelj, bivši prvi čovek slovenačkog “Mobitela”, izjavio je da bi Slovenci morali da budu zadovoljni ako srpsko “halo” stigne pod Alpe.
Sličnog su mišljenja i u konkurentskom “Telekomu Slovenije”. Podrška srpskom “Telekomu” stigla je i od slovenačkih privrednika u Beogradu.
Dnevni listovi u “deželi” u januaru su - doduše prilično bojažljivo - objavili da je delegacija “Telekoma” bila na razgovoru u “Tušu”, i da su posebno impresionirani bili uslugama “televizije preko Interneta”.

VLASNIK NAJBOGATIJI SLOVENAC
VLASNIK “TUŠ Telekoma” je Mirko Tuš, koji je, po listi časopisa “Menadžer”, najbogatiji Slovenac. Njegova imperija procenjuje se na 550 miliona evra. Najviše novca stekao je zahvaljujući svom maloprodajnom lancu, dok četvrtinu njegovih prihoda čini sektor nekretnina i telekomunikacija.

PROBOJ
PREDUZEĆE “TUŠ Telekom” osnovano je 2000. godine, i brzo je postalo inovator na polju telekomunikacija u Sloveniji. Leta 2005. prvi su ponudili IP-telefoniju, a potom su tržište osvojili brzim i jeftinim ADSL pristupom. Jesenas se u priču uključila i kćerka-firma “Tušmobil”, koja je postala treći mobilni operater u “deželi”. Generalni direktor je Ivica Kranjčević.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=120764

a korisnike u Srbiji jebite... puno nam je i 1.5mbit adsl, pa jos najjeftinija pretplata u evropi...

dokle vise...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Stvarno, mogli bi malo i nas da se sete...

Da imamo razlicite pakete u fiksnoj telefoniji, ko sav normalan svet...
Korisnikov avatar
By blenta
samo neka se telekom srbje lepo shiri
a ovde da se na mala vrata uvede josh koji operater
te oduzme mu se monopolistichki polozhaj
ako bude sretje i da ga isteramo iz srbije
a on neka svoje metastaze daje dalje gde god zheli
:testerica: :testerica: :testerica:
By Paranoid Androgynoid
nije da je vezano za adsl ali MRZIM Telekom od juce najstrasnije! :mad: :pljuje:
odjednom je krenuo broj da mi bude nedostupan oko 22h i od tada ne reaguje uopste! :cupakosu: nonstop od tada pise "searching" ili kada podignem slide "limited service"!!! :pljuje:
istripovala sam se da mi nije mozda okinuo telefon ali nije, ubacim drugi 063 broj koji imam i radi savrseno!!! sto je najgore, ne mogu ni korisnicki da pozovem da im se naj$)(%em svega sto imaju i ne znam sta da radim.. nece i nece i nece, mislila sam da je neki problem u mrezi trenutno i da ce do jutra biti ok ali guess what - nije! cujem da ljudima ovde oko mene normalno rade brojevi, dakle, sta su uradili ne znam.. ali ce lose proci :durenje: :pljuje:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
držite se teme o ADSL-u, mt:s s time nema veze.
Korisnikov avatar
By Pipin
I kako je završila priča?
Vidim, Blenta je živ, a i Telekom još postoji... what's going on?! :wtf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!