Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By greek_lover
Olivera Katarina jeste poznata kao homofobicarka, srpski nacionalista i veliki vernik Srpske pravoslavne crkve, ali to tesko da moze da umanji njene glumacke kvalitete. Veliku boginju bi tesko ko mogao da odigra kao ona.

Pompezno najavljivanje njenog povratka jeste dobar marketinski potez, pogotovu za Zapad, ipak, posle 30 godina snima zena koja je bila nominovana za Zlatnu palmu u Kanu i Zlatni globus :)

Njeno ucestvovanje na kontra prideu je takodje sumljivo jer ona je pominjana tu, medjutim ona sama se nikada nije javno izjasnjavala o dogadjaju, koliko se ja secam.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by greek_lover
Pompezno najavljivanje njenog povratka jeste dobar marketinski potez, pogotovu za Zapad, ipak, posle 30 godina snima zena koja je bila nominovana za Zlatnu palmu u Kanu i Zlatni globus :)
'aj sad još jednom pročitaj tu rečenicu i razmisli šta stvarno govori ta potreba da određenu ulogu tumači neko koga tako izvlače iz naftalina.
Korisnikov avatar
By Zibro
Ja sam ostao odusevljen

konacno jedan film u kome nisu Dragan Bjelogrlic i Nikola Kojo
konacno nas film bez usiljenog humora
konacno dobra i originalna prica
inace najvise se hvale specijalni efekti , da zaista su odlicni ali meni je to nekako u drugom planu , postoji ne mali broj bljuvotina od filmova sa sjajnim specijalnim efektima
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni se taj film uopste ne dopada.
Od domacih filmova ocekujem plitak i pitak humor, a ovo mi je jako pretenciozno.
:mini:
Korisnikov avatar
By starky
bravo zibro...
sad si na pravom mestu...:fancyklap:
Korisnikov avatar
By djo
meni se ne sviđa film. mislim da je priča dobra i zanimljiva, ali potpuno upropaštena jako JAKO lošim scenariom. mislim da su prvih 10 minuta odlicni i sasvim dovoljni, sve ostalo je baš slabo... baš mi je krivo
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kao sto neko rece,
to je scenario za kratki film,
sa losim krajem..
pa su ga razvukli ko harmoniku
Korisnikov avatar
By shishmish
a koliko traje film?
posto sam videla da je razmak u bioskopima izmedju projekcija jako mali...sat vremena...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa traje vise od sat...

Lep na oko, divno uradjen,
a truo iznutra...

Jedino sto je vazno sto film nosi u svet
jaku antiratnu poruku...

:vestica:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by andjelat
Kao sto neko rece,
to je scenario za kratki film,
sa losim krajem..
pa su ga razvukli ko harmoniku
:lol: odličan komentar! :up:
Korisnikov avatar
By Zibro
ha ha ha sad citam da se mnogima ne dopada naravno da je to ok mozda se i meni ne bi dopao da nisam bas bio u elementu za film ali prosto mi krivo sto vam se ne svidja :spin:
Korisnikov avatar
By Adenim
Steta da tako, dovoljno, inventivnu i interesantnu perspektivu unakaze predosadnim dijalozima. Film je los.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam odusevljen :love: :love: :love:

Dopada mi se scenario, kao i izbor glumaca.

Na tim clipovima i insertima mi se cinilo da je gluma uzasna, ali na kraju i nije bila toliko losa.

Specijalni efekti su fascinantni.
Jedina zamerka mozda, sto su prenaglaseni i prenatrpani u gotovo svaku scenu... ali da im se oprostiti.

Omiljena scena je SCENA SEXA... mnogo dobro odradjena i napokon primamljiva.
E da, odusevio sam se Danijelom Vranjes... ne umem da objasnim ali njena mala uloga me je nekako raznezila.

P.S. Ne moze se odmah u Srbiji ocekivati 7. svetsko cudo... ali film je definitivno drugaciji i po meni bolji od svega do sada.

A ja pritom mrzim domacu kinematografiju i sve vezano za nju!
I mislio sam da jos 10 godina necu pozeleti, niti cu pogledati bilo koji domaci film...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Scena sexa je definitivno odradjena fantasticno ... konacno u srpskom filmu da sex ne lici na lose silovanje!!! :D
Za sve ostalo, prepisujem sa prethodnog posta! :D
Korisnikov avatar
By Myself
Ni meni se ne dopada film.
Cak sam se sa devojkom raspravljala o tome koja je poruka filma. Ne mislim da su hteli da se narugaju patrijarhalnoj Srbiji, sa tim preterivanjima 'potrebe za muskarcem'.
Valjda je poenta u ljubavi. Jel'? :puzzle:
Ma, kakav film, takav zakljucak (moj - znaci: pojma nemam).
Jedino je dobra muzika. Bas mi se dopala.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Neopisivo los.

Osim fancy produkcije, ne znam sta bih mogla da pohvalim...
Losa ideja, izvestacena gluma, radnja razvucena i dosadna.

:indijanac:

Odoh da sebi pustim neki film, a ne 'film'.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
"Čarlston za Ognjenku" na DVD-ju :love:

petak, 19 septembar 2008

BEOGRAD- Film "Čarlston za Ognjenku" pojaviće se 1. decembra na DVD-ju u Srbiji, a njegovom režiseru i scenaristi Urošu Stojanoviću predstoji u Los Anđelesu potpisivanje ugovora sa kompanijom "Sony Pictures" za snimanje filma "Night Fall".
Distributerska kuća "Tak" saopštila je u sredu da je producentska kompanija francuskog režisera Lika Besona "Evropakorp" dobila više ponuda za bioskopsku distribuciju "Čarlstona" u SAD, dok će preko njih u Evropi Stojanovićev film startovati na jesen u Parizu.
”Evropakorp” je zadržala pravo na distribuciju filma u Francuskoj tako da će Beson lično predstaviti film", navodi "Tak", koji najavljuje da će film biti prikazan od jeseni i na prostoru bivše Jugoslavije. (Beta)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!