Originally posted by Super Mario
Telenor, jos uvek imam paket Junuior koji je povoljan.
Kada bi mi ga ukinuli, presao bih na 064 postpaid, Telenorovi paketi su veoma skupi.
mene cak i nepostojanje prenosivosti broja nije sprecilo da predjem na povoljniju ponudu. na telenoru sam koristio 3 godine junior, pa presao na onaj neki paket mobi 200 pa na prenesi 250. ocekivao sam bolje napredovanje u novim uslugama kako je telenor kupio mobtel, ali tada kada sam presao na mts telenor i dalje nije imao dovoljno naprednih usluga koje zelim da koristim. i stalno sam se zalio i stalno sam im pisao, i stalno me zvali neki menadzeri za brigu o korisnicima, i pricali smo super, ali dzabe kad mi nista konkretno nisu mogli reci.
naime, presao sam na mts bel 200. najvise jer imam toliko kontakata sa ljudima ciji su brojevi na 064, a i iskren da budem - overall iako je potrosnja ista kao i na telenor prenesi 250 paketu, cena je manja. nekih 300 dinara. to na godisnjem nivou znaci prosto 40 eura recimo. nije neka para, ali ima jos jedan razlog, kljucniji od cene, a to je sira rasprostranjenost 3G pokrivanja, sto mi jako znaci, manje zbog video poziva, vise zbog koriscenja neta u mobilnom maniru, sto sa telefonskog aparata, sto u kombinaciji sa laptopom i prisustvu potrebe za netom a nemanja wifi ili eth dostupnog brzog neta.
krajnja ocena, nisam veran nekome samo zbog broja, promenu broja obavio sam jako lako, obavestio sve koje sam trebao i toliko o tome. pristupam materiji krajnje korisnicki, a to je na duze staze bolja usluga i niza cena, i nema te sile koja ce me spreciti.
ali se nadam da ovaj broj kasnije zbog eventualno bolje ponude nekog drugog operatera necu morati da menjam, nadam se opciji zadrzavanja broja a prelaska kod drugog operatera, do tada...

telekom u mobilnoj telefoniji nastupa bolje od vipa i telenora.