Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
News of the World je objavio da će Madonna i Guy Ritchie obnoviti svoje bračne zavete negde na leto, kao dokaz svim zlicama koje non-stop komentarišu kako je njihov holivudski brak od 7 godina (rekord?) na klimavim nogama. Među zvanicama su navodno Gvinet Paltrou i Stela Makartni.
Korisnikov avatar
By Hton
Kako saznajemo, Madonnin dugo očekivani album sadržaće pesmu koja se naziva "Ring My Bell", ali to nije re-make disco hita Anite Ward iz 1979. godine.

Ovo je potpuno nova i originalna pesma!

Još jedna vest: nakon prvog singla, "4 Minutes To Save The World", koja je više urban, izaćiće drugi singl, "Give It To Me", za koju se nagađa da nosi ime samog albuma i koja u prevodu znači 'prebaci to na mene, daj to meni', a ne neko drugo značenje. Ova pesma je klasična Madonna pop pesma i za sada drugi singl s novog albuma.
Korisnikov avatar
By Hton
Kazu kao da jeste,ali nije 100% sigurno, a i ako jeste onda postoji verovatnoca da to nije konacna verzija... I meni se jako svidja
Korisnikov avatar
By Hton
Sinopsis Madonninog filma prvenca je objavljen, kao i spisak onih koji su na njemu radili, na sajtu berlinale.de.

Osamdesetjednominutni film Filth and Wisdom imaće svoju premijeru u sredu, 13. februara.

Filth and Wisdom prati Andriya Krystiyana, ili kraće A.K.-ja, koji je došao u Englesku iz Ukrajine, i njegove cimere, Holly i Juliette.

A. K. je filozof (ili bar tako kaže) , poeta, autoritet svim aspektima života. U isto vreme, želi da isprati svoj plan da postane velika internacionalna zvezda.

A. K. deli stan sa dve mlade žene, Juliette i Holly. Juliete sanja da postane neka vrsta firentinskog slavuje u svetu u razvoju. Trenutno radi iza šaltera u lokalnoj apoteci koju drži Sardeep, indijski hemičar.

Holly je profesionalna balerina. Njen veliki san je da nastupa sa Royal Ballet-om. Do sada nije uspela da zaradi nijedan peni svojim igranjem, ali nastavlja da doteruje svoja umeća kao striptizeta u Beechmanovom Exotic Gentleman's Club.

Ove tri potpuno različite ličnosti su u centru ove priče o svakodnevnom životu ljudi koji su obavezni da rade samo da bi zaradili, ali koji se nadaju da će jednog dana ispuniti svoje snove. Ali su putevi do njih nekad zaobilazni. Bilo da idemo putem mudrosti ili blatom, na kraju ćemo stići na isto mesto.

Filth And Wisdom
Great Britain, 2008
Lenght: 81 min
Format: 35 mm, 1:1:85
Colour

Cast
A. K.- Eugene Hutz
Holly- Holly Weston
Juliette- Vicky McClure
Professor Flynn- Richard E. Grant
Harry Beechman- Stephen Graham
Sardeep- Inder Manocha
Sardeeps Frau- Shobu Kapoor
Businessman- Elliot Levey
Francine- Francesca Kingdon
Chloe- Clare Wilkie
Businessman's wife- Hannah Walters
DJ- Ade
Lorcan O’Neill- Guy Henry
Nunzio- Nunzio Palmara

Written by Madonna and Dan Cadan
Cinematography by Tim Maurice-Jones
Camera operator: Peter Wignall
Edited by Simon Hayes
Choreographies: Stephanie Roos, Tiffany Olson
Production design: Gideon Ponte
Art Director Max Bellhouse
Costumes by B
Make up: Sinden Dean
First assistant director: Tony Fernandes
Casting: Dan Hubbard
Production director:. Sue Hiller
Unit Production manager: Gavin Milligan
Produced by Nicola Doring
Executive Producer: Madonna
Associate Producer: Angela Becker
Co-Production: HSI London
Korisnikov avatar
By V25
Album će sadržati 12 pesama, juče je potvrđeno. Izlazi 29.04. u USA i dan pre u Evropi. Samo da nekako Pharellove pesme nestanu sa albuma.
Korisnikov avatar
By Hton
Ovo su navodno pesme:

1 Candyshop
2 4min to save the World(feat Justin)
3 Give it to me
4 TheBeat goes on(feat KenyWest)
5 Miles Away
6 The devil wouldn't recognize you(trebalo da bude na Reinvention turneji)
7 She's not me
8 Feel it in my heartbeat
9 Dance tonight(feat Justin)
10 La La
11 Ring my Bell
12 Across the sky
Korisnikov avatar
By spliff
jedva chekam da izadje novi album :love:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Malo fotki sa sinosnjeg Madonninog i Guccijevog eventa...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Hton
Kako navode ovaj britanski medijski centar, najskuplja stvar prodata na sinoćnoj aukciji bila je ponuda od $600 000 (ili £307,400), koja je obuhvatala "Touring with Madonna". Pobednik će se pridružiti Madonni na turneji i imaće čas plesa kod nje i Gwyneth Paltrow.
Korisnikov avatar
By V25
Moram priznati da Nelly Furtado izgleda jezivo. A i Jennifer je nekako zastrašujuća.
Korisnikov avatar
By Hton
cini mi se da je janifer samo tu malo losije ispala,inace na osstalim fotografijama i snimcima koje sam video izgleda lepo za jednu tudnicu. Inace pobednik na aukciji koji ce se pridruziti madonni na turneji je, kako sam ja cuo,dita-bivsa zena m.mensona
Korisnikov avatar
By North
i ja sam tako cuo.Nelly zaista izgleda zastrasujuce dok tetka Madonna izgleda kao i uvek osvezavajuce :)
i ja sanjam nocima novi album.jedva cekam onaj osecaj kada podignem krov od auta i pustim tetku.i kada me zaustavi policija samo trepnem okicama i oni me puste da idem dalje.Inace to je scena koja se jako cesto desava.Policija jako voli da me zaustavlja i uvek me opominju da stisam muziku jer nikada ne prekoracim brzinu ili da vozim u alkoholisanom stanju.Interesanto je to da svaki put me zaustave kada slusam Madonnu...slucajnost ili nesto drugo...
Korisnikov avatar
By Stanwik
Marilyn Monroe, Shakira i Madonna u Sunsilk reklami.

''
Korisnikov avatar
By Stanwik
Here's what The Observer says about Madonna's upcoming album tentatively called "Give It To Me".

Last week there was an exclusive playback of Madonna's new album, where they played "4 Minutes To Save The World" and "Give It To Me", and The Observer attended the playback. And so BBC Radio, as they recenlty reported during a broadcast.

The Observer, which attended the exclusive playback, confirms what Drowned Madonna is reporting for SEVERAL months, even if every other website and Madonna's fansite denied the info: Madonna's new album will be released Late APRIL, which means April 29 in the United States, April 28 in the UK and April 25 in some selected European countries.

Recently also MTV received official confirmation by Madonna's rep that the album will be released on April 29.

Madonna
Title TBC
Warner Bros, 28 April

It doesn’t have a title yet, but the direction of Madonna’s new album, her last major release before she turns 50, seems clear: the Barbour-wearing Queen of Pop is hitting the street. Two of the three tracks we heard in an exclusive playback boast productions from the biggest beatmakers in hip hop. Timbaland evidently reserves his best work for the highest-paying customers because lead single ’4 Minutes to Save the World’ is a mighty effort, powered by superhero horns, ticking clocks and Justin Timberlake’s falsetto. On ’Candy Shop’, a sticky clutch of not-so-subtle innuendos (’Come into my store/ I’ve got candy galore’) is traded over a snappy Pharrell Williams beat. ’Give it to Me’ slinks into more familiar dance-pop territory, but the chatter behind this album suggests that R&B and hip hop will be its main flavours. Not a revolutionary move from Madonna, but at least she’s working with the right people.

Timbaland says: ’[The album is] kinda like ’Holiday’ with an R&B groove.’

Buy this if you liked: Blackout by Britney Spears, Loose by Nelly Furtado.KF
Korisnikov avatar
By Stanwik
Na MadonnaTribe Forumu, Tribersi su izglasali pesme koje bi M. izvodila na sledecoj turneji. Evo ih top 5:

Bad Girl
Hollywood
Love Profusion
Nothing Really Matters
Rescue Me
Korisnikov avatar
By Stanwik
Posle Blond Ambition Tour Videa, The Confessions Tour DVD (reziser Jonas Åkerlund) sinoc je osvojio Grammy u kategoriji Best Long Form Music Video. Ovo je Madonin sedmi Grammy.
Korisnikov avatar
By Hton
Sve karte za premijeru Madonninig filma na festivalu u Berlinu su zvanicno rasprodate. :)
Korisnikov avatar
By Hton
Britanske novine The Observer objavio je pregled triju pesama sa Madonninomg novog albuma u njihovoj listi najbitnijih albuma u 2008. godini, koji još nisu objavljeni.

Madonna
Ime albuma još neobjavljeno
Warner Bros., 28. april

"Još uvek nema ime, ali pravac Madonninog novog albuma, poslednjeg velikog projekta pre nego što nepuni pedesetu, daje jasnu poruku: novi stil kraljice popa uskoro pogađa svet.
Dve od tri pesme sa novog albuma čuli smo na 'hvalisanju' najvećih producenata u hip hopu.
Timbaland ima zasluge umnogome što će novi album zvučati drugačije nego predgodni. Prvi singl, "4 Minutes To Save The World" je 'moćna' pesmica, pominjući super heroje, kucajuće satove i Timberlakeov tanki glas. U pesmi "Candy Shop", pune ne tako skrivenih nagoveštaja ('Come into my store/ I've got candy galore'), obeležena je rukom producenta Pharrella Williamsa. "Give It To Me" već otkriva dobro poznatu pop-dance teritoriju, ali 'brbljivci' koji odaju informacije kažu da će glavni začin celog albuma ipak biti R&B i hip hop.
Ne baš revolucionarni potez od strane Madonne, ali makar je radila sa pravim ljudima."
Korisnikov avatar
By Hton
Kako ekskluzivno saznajemo, Madonna će u jednoj svojoj pesmi ponovo upotrebiti fraze na španskom jeziku, kao što je to učinila u pesmi "La Isla Bonita"
Korisnikov avatar
By Hton
7 Grammy Awards,won by Madonna:

-2007: 50th Annual Grammy Awards
Best longform video (The Confessions Tour)
-2006: 49th Annual Grammy Awards
Best electronic/dance album (Confessions on a Dance Floor)
-1999: 42nd Annual Grammy Awards
Best song from a motion picture (Beautiful Stranger)
-1998: 41st Annual Grammy Awards
Best pop album (Ray of Light)
Best short-form video (Ray of Light)
Best dance-recording single (Ray of Light)
-1991: 34th Grammy Awards
Best longform video (Blond Ambition World Tour Live)
Korisnikov avatar
By Hton
Madonnin fan sajt MadonnaTribe objavljuje nove detalje o pesmama koje su letos procurele, a za koje se kaže da će se naći na Madonninom novom albumu, a to su "Candy Shop" i "The Beat Goes On"

"I jedna i druga pesma se nalaze na albumu. Mada, mislim da ćete teško primetiti razliku izmešu ove i verzije koju ste možda već čuli i koja je kad-kad već puštana na radiju nakon što je procurela".

Kako su čuli, lista pesama novog albuma- čije je ime još uvek nepoznato- menjala se s vremena na vreme. Neke pesme su izbačene, neke dodate, ai njihov redosled se takođe menjao.

"'Beat Goes On' je takođe na albumu, ali je ova verzija potpuno drugačija od leaka i ni po čemu mu nije slična. Bržeg je tempa, sada je to klasična dance pesma sa rap delovima koje je izveo Kanye West na kraju".

Dakle, Kanye Westje sarađivao na Madonninom albumu, ali pukim slučajem, da tako kažem. Sve se dogodilo u losanđeleškim studijima RecordPlant, gde je Madonna snimala svoj, a Kanye završavao novi album Michaela Jacksona. Pharrell je pozvao Kanyea, koji se nalazio u susednoj sobi i Madonna je predložila da Kanye odrepuje nešto na njenom novom albumu tu, na licu mesta... i on je to učinio.

"Ne samo da su brzina i tempo pesme drugačiji, sve strofe su potpuno nove, samo je deo jednog prelaza ostao isti, kao i refren (pretpostavljamo "On and on The beat goes...").

Dakle, ovo je pesma velikog potencijala, jedna od najvažnijih pesama na albumu.
Korisnikov avatar
By Hton
new single "4 Minutes To Save The World" - featuring Justin Timberlake and Timbaland - will be premiered on radio on March 2008. Obviously, remixes have been commissioned and are ready.

As for the video, it's currently on post production and it will be ready for the end of February or the beginning of March. As you probably remember, on December the 2nd, 2007 Drowned Madonna exclusively reported that Madonna was looking for brand new directors and choreographers for her new video, and that she wanted a great video and the budget was huge. INDEED, the video for "4 Minutes To Save The World" has been directed by French duo Jonas & Francois, who never worked with Madonna before.

Finally, WORDS are that for her new live performances, Madonna could have recourse to Kevin
Antunes and even Pharrell Williams.
Korisnikov avatar
By V25
Jao, hoće li procureti ta njena pesma više, sunce joj jebem????
Korisnikov avatar
By Stanwik
First Interview On 'Filth & Wisdom'

''
By jackare
Danas, na konferenciji za stampu u Berlinu, jedan novinar (ocigledno sa ovih prostora) pitao Madonnu za koncert u Crnoj Gori. Odgovor je isao otprilike ovako:

"Is there a Starbucks in Montenegro? Coffee Bean? Could you get it there before I arrive?"

Kakav odjeb:)

Valjda je sada prica sa plazom Jaz i Madonnom na njoj -zatvorena.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!