Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SunceOriginally posted by MachkodlakOsoba koja je vise u mislima i snovima nego na zemlji, govore i o tvojoj decjoj prirodi, naivnosti i lebdenju.
ko ce da procita mene???
Originally posted by *deni*Svasta bih mogao da napisem. Prvo, imaju nesto leprsavo nezno pomesano sa osecajem dosade (kao da je osoba svesna nekih svojim emotivnih jacina pa joj je dosadno jer ne nailazi na prave akcije, interakcije), zatim uocavam nekakav dualizam: s jedne strane preosetljivost i paperjasta emotivnost, sa druge strane stroga crta i ozbiljna racionalost). Sve u svemu, veoma kompleksno i lepo.
@ XerYuS
Ti si jedna stalozena osoba, zar ne ?
Evo i mojih...
![]()
Originally posted by *deni*Na osnovu očiju ti deluješ tako melanholično. Zamišljam osobu svu usporenu koja je nekad slušala koncert u podne. Osnovna zanimacija: izučavanje odnosa Platona i Aristotela.
![]()
Originally posted by Euro31U pravu si!
Koje sranje bez uvrede. Oci su ogledalo duse, sranje preko krova...
Da je to istina ne bi bilo serijskih ubica na ovoj jebenoj planeti...Kao Robert Pickton U Vancouveru koji je ubio preko 40 zena, sto mozda znaci da su one gledale njemu u nos. Ili Ted Bundy koji je kasapio zene kao pilice, sto bi znacilo da su one gledale u ruku da ih nahrani...
Ili da povezemo sa nama homicima jednog koji je imao samo tako OCI KOJE GOVORE, John Wayne Gacy, koji je privukao momke, zaposlio ih da rade u tzv kompaniji, isekao ih kao dzigericu...
Da, oci zaista govore toliko toga....narocito kad sve romantizujemo
Originally posted by vanillapuffTesko mi je da pisem jer vas poznajem
Evo smo moja ljubav (desno)i ja (levo)...
![]()
Sunasce, sta kazes za ove 4 okice???![]()
![]()
![]()
Originally posted by SunceTo je to, Sunasce!!!!Originally posted by vanillapuffTesko mi je da pisem jer vas poznajem
Evo smo moja ljubav (desno)i ja (levo)...
![]()
Sunasce, sta kazes za ove 4 okice???![]()
![]()
![]()
iz kafica. Pokusacu:
Pored toga sto pokazuju sveprisutnost, ostroumnost i pojacanu budnost, tvoje oke (leve)imaju tihu zabrinutost, oprez i misli o buducim vremenima. Desne oke ukazuju na nekakvu dvoslojnost: preosetljivost sa jedne i jacinu koja je nekada tu samo kao jedna vrsta zastite, poput dobrocudnog decaka
.
Nisam preterao?![]()
Originally posted by ZaljubljenaTotalno 'opasno', u hard fazonu. Rekla bih da su to oči namćora koji se smeje jednom godišnje. Uglavnom, nikako ne bih rekla da se iza tih očiju krije osoba koja piše postove kakve ti pišeš. Suprotno, kao i Denijeve oči.
Evo mojih ociju....slika je dosta starija...al ochi se ne menjaju...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!