Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8yap. mada, za to i nije bilo neophodno pogledati trailer, imena su dovoljna. šteta tih para i očitog truda, stvarno su ga glacnuli... al jbga nema filma bez glume.
šta još reći kad se iz TREJLERA vidi da one ženske nemaju veze s glumom
Originally posted by ancheOlivera Katarina ... zašto se ježiš od nje? Strah od starih ljudi?
jao ja kad samo vidim ovu oliveru katarinu - najezim se![]()
a biranje zoneta zamfirskog za glavnu zensku ulogu je vise nego problematicno![]()
Originally posted by StripiZnam da ovo nije tema, ali me interesuje. Nista ne znam o tom Prajdu osim sto su letele batine koje sam video na nekom 15minutnom video zapisu. Sta je O.K. radila?
Možda zbog Oliverinog sudjelovanja u kontraPrideu, za vrijeme onog prvog i jedinog Pridea u Beogradu?
Originally posted by 2Q2Bstr8Darling, 'ajde što je homofobična, to mu dođe nekako socijalno prihvatljivo. Ali, ne deluje li ona tebi malo paranoidno shizofreno? Mislim, jesam ja antipsihijatrijski nastrojen, ali od onog Olivericinog "svi me proganjaju jer sam Srpkinja umetnica" me malo podilazi jeza. Niz kičmu. A nije od orgazma.
Olivera Katarina je odavno poznata kao homofobičarka.
Originally posted by anche
a to sto u trejleru trista puta kazu 'dajte musko, ocemo musko, pravo musko!' je verovatno privlacno gej populaciji, pa zbog toga i sve odusevljenje
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!