Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Be the change you want to see!

Mahatma Gandhi
Korisnikov avatar
By shishmish
odvratni su...

ne svadjaju se medjusobno (sve do trenutka kad cale odbije poslusnost)...

odvratni!
i pre nekoliko minuta se ponovo uverila u to!
:(

(pocinjem da se pitam sto sam cesto bolesna u poslednje vreme)
Korisnikov avatar
By Sutekh
u ovoj kucji su davno letele kristalne chinije, tanjiri i slichno. onda je jednog jutra poleteo i metak u pravcu ledja moje majke od strane dotichnog. prestale su tek pre 2 god kad je ona umrla, a on se odselio.

nadam se da nikad necju biti roditelj :zid:
By Pending-For-A-Bending
Moji su bili cak i previse fini i nikad se nisu svadjali. Dok sam bio klinac i ziveo u Nemackoj svima su roditelji bili razvedeni pa sam i ja moje smarao da se razvedu. Ali nisu se dali.
Mislim da su bas srecni i dan danas zaljubljeni. Cak su mi dok sam bio srednja skola davali kintu i kao "Ajde izadji malo u grad" kako bi ostali malo sami.

Sve mi je to bilo jako sumnjivo (tripovao sam da garant prave orgije), ali eno ih zive i dalje srecno i zadovoljno
By Dragonite
Sve video, sve proživeo i preživeo. Sve najgore što možete da zamislite.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sutekh
u ovoj kucji su davno letele kristalne chinije, tanjiri i slichno. onda je jednog jutra poleteo i metak u pravcu ledja moje majke od strane dotichnog. prestale su tek pre 2 god kad je ona umrla, a on se odselio.

u jebote! jel' ti ozbiljno? ja bih ga ubio...
Korisnikov avatar
By Sutekh
mojne mi tu prichu..

ja sam takodje hteo da ga ubijem, ali ga je branila pod nekim debilnim izgovorima.. da bih par dana pred njenu smrt saznao da je on pretio kako cje neki xyz likovi (necjem ih imenujem) da izreshetaju mene i moju sestru.

dakle, da.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Sutekh

u jebote! jel' ti ozbiljno? ja bih ga ubio...
Ovo je bas heavy :up:

Pa kako si se nosio s tim?Bio si svestan situacije i svega tad?

:(
Korisnikov avatar
By Sutekh
nisam ja bio bash tako mali. upucana je kad sam imao 14 god. inache, nosio sam se jako loshe sa tim.. ne znam shta drugo da ti kazhem :) zanimljivo je da su ti xyz likovi zavrshili izreshetani u raznim crnim automobilima od strane drugih xyz likova. kompletno ludilo od priche :)

sad mogu da pricham o tome, jer sam uspeo da se distanciram od cele te situacije, mada sam pomalo oshtecjen izashao iz chitave te priche. gledam to kao na neki film, ili kao na dogadjaj koji se desio nekom drugom, valjda mi je to i pomoglo da se unormalim od tog stresa. tokom tih godina sam se opasno gudrirao i zavrshio na dopu od kog sam se skinuo pre 2 god (bez recidiva trenutno), sa jachom deprom i anksioznoshcju koju nisam uspeo da saniram.
By Tresh-grl
Umro mi je otac pre par dana,setila sam svega.
Nema ga a ja ga mrzim jos vise.Srecna sam otisla na sahranu,nashmrkala se posle u pogrebnim kolima i otisla na zurku.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Po prvi put sam sinoc usla u kucu, sela za isti sto sa njima (kada kazem "njima", mislim na mamu i ocuha), slusala svadju i

smesila se u neverici. :neznam: Koliko potrosene energije. :wtf:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mogao bih roman da napisem, ali necu sad da mislim o tome. :(
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Deksi

Sad ce uskoro 10 meseci od kako sam ja poceo da imam femili sranja i te odvratne tripove da jedva cekam da izletim iz kuce pa se setio svega....
Jedno vreme je i kod mene bilo tako, ali sve se na srecu dobro zavrsilo, koliko toliko znam kako ti je :mazi:

Originally posted by Tresh-grl

Pocev od oca koji je teski alkos i koji me mlatio od moje 7-e do 14-e godine odnosno do razvoda mojih roditelja...pa do keve koja me i dan danas dozivljava kao mucnu obavezu i konkurenciju na neki nacin.
Od nje nedostak paznje a od caleta oziljci od kopci kaisha.
Bedak :( :mazi:
Korisnikov avatar
By LittleRed
srecom pa je bilo davno, a mehanizam potiskivanja funkcionisao izvrsno kada je trebalo...
sada mi se nekako cini da sam bar svoje unutrasnje konflikte vezane za njihove medjusobne konflikte razresila i "zakopala sekiru"...
cak mi se cini da sam potpuno uspela da umaknem i zamki "grize savesti" u koju sam nekada upadala vezano za ocev alkoholizam...
Korisnikov avatar
By Scorpy
Kod mene u kutji je poprilichno mirno. Fino. Prosto savrshenstvo. Kad je mama kod kutje, tata je u gradu, ili negde. Kad je mama na poslu, tata je kod kutje. Poklopi se i da su oboje kod kutje, onda se mama zabije pred televizor, tata pred komp, i nastupa harmonija! I tako bude dok tjale ne ode na posao...e onda kad se vrati krenu svadje... [al' samo taj dan] I to najcheshtje kad kevi dodje tetka iz Crvenke. Jednog dana je nastala rupa na vratima, drugog su razne stvari lomljene, tretjeg sam dobijao batine, jer sam se jednostavno nashao tu, pa dobro... Sretjom, retkom se poklopi da isti dan tjale dodje, i keva dobije. Ovako inache, vidi se da nije to ta ljubav, samo spavaju zajedno. On ima svoj zhivot, a ona je svoj posvetila meni, i josh se osetja odgovornom, i zato ne zheli natji nekog ko bi joj pruzhio ono bez chega vetj dugo zhivi: ljubav, pazhnja, osoba koja tje se setiti godishnjice [at least]...
Korisnikov avatar
By h2o

... jednom sam pobegao od kuce... jednom sam ...
Nisam nijednom, ali :zavera:

... uglavnom, moji su sada ostarili.. sada su samo dzangrizavi starci koji ne mogu jedno bez drugog... ipak... ali i pored svega toga ja zelim da odem i da ih ne vidjam cesto... ok su oni... ja nisam... ;)

:vezan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!