Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Verujem da ste svi videli onu epizodu serije "Will & Grace" u kojoj Will igra uz "Faith" - George-a Michael-a...
Pre neki dan sam sredjivao police u sobi uz Madonnu kada je krenula pesma "Bye, bye, baby" koju nisam chuo bar jedno 3 godine. Malo po malo, pochem da poskakujem, ponese me beat i eto mene sa dezodoransom u ruci (improvizovani mikrofon) kako skachem po sobi uz koreografiju na kojoj bi mi pozavidele i profesionalne go-go igrachice, da bih nastavio da se, ponesen pesmom, uvijam oko stolice (poshto striptizersku shipku u sobi nemam) ledjima okrenut vratima sobe... Kad sam se okrenuo video sam dve prilike, jednu koja se odvaljuje od smeha (to je moj burazer) i drugu (burazerov ortak) koja je slozila facu kao da je videla...... pa... pedera koji djuska uz Madonnu...
:lol:

Meni ostalo samo da ih pitam da mi se pridruze u djuskanju... :blush:

Jeste li vi nekada bili uhvaceni u nekom od vashih... pa... "gay momenata"?
Korisnikov avatar
By dungoll
:)

:hyper: :hyper: :hyper:

nije mi se desilo nista slicno, :) ali... ovo je bilo mega smesno.
Korisnikov avatar
By monroefan
ovaj...ne bash...veshto krijem svoje plesachke sposobnosti,ali mi na njima ne bi pozadivele samo go go igrachice nego i svi striperi,striptizete i belly denseri ovog sveta... :roflmao:
p.s.shta ce ti shipka?...pa stolica bash odgovara uz Bye Bye Baby(seti se nastupa)...:D
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Swanheart
:lol:
x2
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by monroefan
ovaj...ne bash...veshto krijem svoje plesachke sposobnosti,ali mi na njima ne bi pozadivele samo go go igrachice nego i svi striperi,striptizete i belly denseri ovog sveta... :roflmao:
:yes:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Imao sam srece da me u nekoliko navrata samo uhvate u krevetu sa muskarcem, ali hvala bogu nikada dok sam u svojoj sobi izvodio piruete i arabeske.
Korisnikov avatar
By monroefan
a ti si kao sad ispao jebach zato shto si ovo podelio sa nama?... :lol: ...zashto si imao srece i zashto se zahvaljujesh Bogu shto te nisu uhvatili dok igrash?...zar je tako loshe... :lol:
p.s.arabeska je umetnichko pisanje u vidu dekoracije...:P
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
a ti si kao sad ispao jebach zato shto si ovo podelio sa nama?... :lol: ...zashto si imao srece i zashto se zahvaljujesh Bogu shto te nisu uhvatili dok igrash?...zar je tako loshe... :lol:
p.s.arabeska je umetnichko pisanje u vidu dekoracije... :P
Zasto tolika gorcina dete? Da, igram jaaaaako lose. U mojim nogama nema ritma na zalost. Ako me secanje dobro sluzi, BellyButton nije ogranicio temu samo na plesanje, nego je pitao dali je neko uhvacen u ispoljavanj svog pederluka, tako da ja jesam i to u krevetu sa muskarcem.

P.S. Arabeska je pozicija u baletu pri kojoj je jedna noga na podu i na nju se prebacuje tezina tela, dok je druga ispravljena i ispruzena prema nazad.:bye:
Korisnikov avatar
By monroefan
ah,my mistake ondak... :blush:
:P
nije gorchina,samo bitchiness...navici cesh se...;)
Korisnikov avatar
By monroefan
pa ne zanima me koga cu odviknuti u virtualnom svetu...;)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by BornEnchanter
Ako me secanje dobro sluzi, BellyButton nije ogranicio temu samo na plesanje, nego je pitao dali je neko uhvacen u ispoljavanj svog pederluka...
Upravo...
Mozda su nekoga uhvatili kako se shminka ili nosi mamin brushalter... :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma mene stalno hvataju kako duskam po sobi i pevam...To nikome vise nije ni cudno :blush:
Korisnikov avatar
By monroefan
@Belly:shminka?...jel to aludirash na moj avatar?...:lol:
Korisnikov avatar
By BellyButton
@Belly:shminka?...jel to aludirash na moj avatar?... :lol:
Ti reche da je to fotoshop :P
Znachi, ipak si dirao maminu shminku... :)
Korisnikov avatar
By monroefan
pa photoshop shminka...zamisli da me je neko uhvatio kako se shminkam na kompjuteru... :lol: ...to je isto gay momenat,zar ne?... :P
koja je bolja?... :lol:
Slika
Korisnikov avatar
By decko
Meni kad se tako nesto desi ja to potisnem iz secanja a i osoba koja me je u isto uhvatila ocigledno uradi to isto pa o tome i ne pricamo ili odmah pokrenemo novu temu... :lol:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
lokalni pop ulazi u kucu da obavi svoj posao pred slavu, okadi sta vec treba da okadi... a meni sa kompa tresti Lollobrigida - Moj decko je gay

posle kadjenja njegov znacajan pogled k meni uz komentar da bi trebali da dodjemo na ispovest

:jbg: but who cares :D
Korisnikov avatar
By Scorpy
:lol: Volim te trenutke sa popovima :D

Hm...nisam bash caught in the act, ali setjam se da sam bio neshto u depri, i zanimalo me je kako bi crne suze stajale mom svetlom licu. Zato sam uzeo maskaru, stavio je, i umio se, u nadi da tje se razmazati...posle sam i prstima razmazivao, i ekstra je ispalo [ne toliko ekstra koliko sam ochekivao, ali zadovoljavajutje ekstra].

E sad...poshto se priblizhavao mamin dolazak s posla, brzhe-bolje sam pocheo da skidam...dal' sam ja glup il' shta al' trepavice su mi ostale crne, i nije htelo da se skine! Dobro, to se i nije toliko primetjivalo, ali maskare je bilo svuda, malo u lavabou, malo na prstima, malo na obrazima. Mama je samo pitala: "Shta tje MOJA maskara na TVOM obrazu?"

Uh...posle sam smislio prichu kako sam trazhio neshto po njenoj torbici, pa maskara nije bila dobro zatvorena, posle sam sluchajno zakachio lice, i nije se moglo skinuti... HA! :klap:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mene su u kaficu u WCu vidjeli da popravljam puder:D
Ili kad sam jednom mrtav pijan uzeo ogledalce iz torbe, zinuo i poceo da "nanosim" labelo kao da je karmin:lol:

I, je l' se broji to sto su mi fluorescentno zute tange zasijale ispod bijelih pantalona u sred diskoteke?:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by bananica
I, je l' se broji to sto su mi fluorescentno zute tange zasijale ispod bijelih pantalona u sred diskoteke?
Wow... That's sooo gay! :rock:
Originally posted by blabla-baby
...posle kadjenja njegov znacajan pogled k meni uz komentar da bi trebali da dodjemo na ispovest...
I ponesete 100 eura za isterivanje djavola :lukavi:
Znachi, i popovima radi gaydar... :lol:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Au.. :lol:

Moje gay momente sam uvek uspeo da preokrenem na zajebanciju (svega me je par ljudi chulo kako imitiram Karleushu i svi su redom popucali od smeha), tako da sam bio poshtedjen neprijatnih situacija :D
Korisnikov avatar
By KiWi
nisam ufaćen jer obično pevam dok se tuširam ... to sa stolicom ionako numem, pa je šansa da me uvate mizerna :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Desilo mi se onog dana kada sam zavrsavao civilnu vojsku. Ugledao sam druga na ulici, dotrcao do njega, zagrlio ga i skakao sa njim da je zavrseno. Pored njega su bila njegova dva druga, koji su se, kako sam kasnije cuo, prenerazili kada su videli moje skakanje.

E, sad, svi oni su gej orijentacije, samo sto sam ja nekako najeksplozivniji. Znam da dvojica citaju forum. :lol:
Korisnikov avatar
By Suki
Ja uglavnom zakljucavam vrata kada sam sam u kuci,jednom prilikom sam isprobavao majcine stvari,ali sam zaboravio da zakljucam vrata.Majka mi je uletela u stan.Sva sreca ja sam bio u drugoj sobi.I munjevitom brzinom sam skinuo sve sa sebe i bacio na pod.Tako da me je zatekla golog kako cucim ispred televizora(sva sreca da nije prepoznala odecu na podu) i nastavila u kuhinju i rekla mi je da ako mi je vrucina da pustim klimu a ne da se skidam go... :blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!