Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Svedoci smo toga koliko postojanje emocija coveku zna da prija ali i da skodi.....

svedoci smo toga koliko patimo kada nam je ljubav neuzvracena, kada smo ostavljeni, povredjeni od strane prijatelja, partnera, drugih ljudi...

kako prevazici tu vrstu bola.....

meni se eto neretko desava da imam emotivne krize... nekada zbog nekog koga nisam smuvao, nekada zbog nekog ko odlazi na put, nekada zbog nekog sa kim raskidam....

kako se otarasiti tog cudnog osecaja koji se naziva "emocija" prema drugom coveku....

:misli:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
vrlo lako.

1. ubij se.

2. svakodnevno se izlazi sto vecim sokovima - posle njih neces osecati nista.

ukratko - nikako. :)

:snob:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Mr Dee
vrlo lako.

1. ubij se.
Haha:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Mislim da se ne mozemo osloboditi emocija...
Prosto,ili je imamo prema nekom ili ne...Samo je pitanje koliko to mozemo da kontrolisemo!
Ja sam neko ko je uzasno mnogo emotivan i ko se veze za ljude prebrzo(i ako ne bi trebalo)ali takva sam budala..I u 99% slucajeva budem povredjena...
U tim situacijama se povucem u sebe,distanciram od svih (par dana dok me ne prodje bes i ogorcenje i sve negativno i lose sto dolazi s' razocarenjem)...Dok se malo ne ohladim i trezveno rezimiram sta i kako (mislim na taj dogadjaj-vezano za razocarenje koje mi se desilo)..Sazvacem to nekako i idemo dalje...

Ne mogu reci da ne boli i da mi nije krivo,ali sta cu...Zivot ide dalje...Oprostila sam svima za sve,ali ne i zaboravila !!!

..."Veliki ljudi ostaju veliki a mali cekaju da porastu!"...
By Swanheart
pocni da se druzis sa mnom, ubicu ti svaku ideju o emocijama :smeh:

:alexis:
Korisnikov avatar
By Hys.
Zasto bi iko zeleo da ne poseduje emocije?
Uostalom, valjda je toliko jasno (i puno puta ponavljano) da bez tuge, bola, patnje covek ne moze da dozivi i ceni srecu...
Korisnikov avatar
By mne
:alikako:Nikako...
Korisnikov avatar
By 2kune
Postoji način... Kolinar... No tim putem mogu ići samo oni koji su u stanju upotrebljavati logiku... :vulkanac:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Renoir
Upotrebi emocije u kreativne svrhe...
sa ovim se apsolitno slazem...
ne vredi zakucavanje u 4 zida i kukanje. to je za slabice i mekusce. samo hrabri opstaju :D
Korisnikov avatar
By mrle
Le coeur a ses raisons que la raison ne connaît point - Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje.
Blaise Pascal
:)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by 2kune
Postoji način... Kolinar... No tim putem mogu ići samo oni koji su u stanju upotrebljavati logiku... :vulkanac:
ma, kad te uhvati pon farr resistance is futile. :sunce:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *STATUS*

kako se otarasiti tog cudnog osecaja koji se naziva "emocija" prema drugom coveku....

:misli:
Hej Status...to se zove zivot.
Zamisli da se otarasis emocija prema drugim ljudima.
Kakav bio onda tvoj zivot bio?
Ne bi osecao ni srecu ni radost ni tugu ni zaljubljenost ni nista...bio bi kao neki robot u cijem zivotu nema mesta ni za sta i ni za koga.
Emocije se mogu samo manje vise kontrolisati....>operisati< sebe od njih nemozes i netrebas :sudija:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne mozes se operisati od emocija....ali se zato mozes ograditi od mnogo toga i skoro i ne osetiti emocije koje ne zelis u svom zivotu.
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, ja umem prosto da izracionalizujem, iskljucim, postala sam uzasno dobra u tome, utisham ga dok ne postane skroz necujno.

Mada vise volim da se prepustim i jebiga, ima nekog bizarnog zadovoljsta u tome. Kad vec neko moze da u tebi izazove tako jake emocije i reakcije, onda nekako i treba da se prepustis...kad kazem na emocije mislim i na dobre i na loshe... Svejedno, to nekako uglavnom ide ruku pod ruku kod mene.
Anyway, ne razumem sto se ljudi toliko boje da ih boli, pa jebote ako te nikad ne boli kako ces ikada uzivati u tome kad ti je gotivno.
Iritiraju me ljudi koji bi da im ceo zivot bude prijatan i udoban.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
dzizs krajst, jedina emocija koje bih ja da se rijesim je ocaj pri spoznaji visoko neinteligentne pusikurke koja posle faze HIV aktiviste umisli da je na praksi za rilejsensip terapista.
:doh:
ma dajte, kako mozete i da pokusate da odgoworite ozbiljno na temu u kojoj postawljac pod emocijama podrazumijewa iskljuciwo nezadowoljstwo posle neuspjeha sa tipom.:roll:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Mr Dee
ma, kad te uhvati pon farr resistance is futile. :sunce:
jednom u 7 godina... i status je češće u vezi... :kafa:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by 2kune
ili u prevodu: Statuse ne pokusavaj... :zongler:
Korisnikov avatar
By 2kune
nemoj tako... daj mu malo vremena... ipak je tek jako nedavno dobio glavu... :hiphip:
Korisnikov avatar
By 2kune
hm... da... tu ssi u pravu...
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Svedoci smo toga koliko postojanje emocija coveku zna da prija ali i da skodi.....

svedoci smo toga koliko patimo kada nam je ljubav neuzvracena, kada smo ostavljeni, povredjeni od strane prijatelja, partnera, drugih ljudi...
Malo smo teatralni,jeli?! :lol:

Zasto se osecam kao da sam na nekom sudjenju...:smeh:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
u prevodu , das onoliko koliko ti se pruza ako mislis da to nije dovoljno, palis dalje , ima drugih....
Korisnikov avatar
By leobg
Tri puta na dan uzmes vitamin c, ali sumece tablete uz to dodas sok od paradaiza, najmanje litar dnevno. Ne moras da se operises, ova dva napitka lece sve, alternativna medicina. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako bese ide ona pesma grupe " Zana " ?.... " Sve sto prija njoj, to meni skodi..... na - na - na - na... U ljubavi sam ja bolesna jako, ona je u ljubavi zdrava.... "
:fist:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!