Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Ok, koja je vama obavezna karakterna osobina koju mora da poseduje neka osoba da bi sa njom stupili u vezu?

Meni je to smisao za humor. 'Bes to ti ako ne mozes sa nekim da sednes i da se dobro iznasmejes.
Korisnikov avatar
By Schveca
ne bih mogla to da ogranichim na jednu osobinu... a ne bih mogla da ogranichim ni samo na osobine... meni je najbitnije da se ja zaljubim, i onda mi je lepo... al' opet.. nema shanse da cu se zaljubiti u nekog ko nije duhovit, nije tolerantan, deli ljude na ove i one po raznim kategorijama, ko je lenj, ko voli da moralishe, ko voli da se svadja i prepire itd.... sve ostalo, moz' da dodje u obzir :D
By vaga-strelac
intelekt...i to da je deset puta bolji "covek" od mene.
jeste,bolji je i inteligentan je,pa i sarmantan i lep i sexipilan i ...
super sam odabrao...
Korisnikov avatar
By Schveca
o da, kako sam to zaboravila.... lozim se samo na ineligentne frajere... :eureka:
Korisnikov avatar
By m..
kompatibilnost? nemam jednu presudnu osobinu...
jbt treba tu dosta toga od toga da bi osoba trebalo da me uvek iznova fascinira do kompatibilne senzualnosti i intelekta i seta vrednosti i svacega...
Korisnikov avatar
By m..
odgovarajuci senzibilitet, ipak ako moram da se odlucim za jedno.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Zaista mi ne pada na pamet ni jedna osobina kod devojke,koja bi bila presudna da bi mi se dopala...

Jednostavno mora energija da nam se poklopi,i to je to...

Ququuu,sto sam komplikovana :ubise:
Korisnikov avatar
By Dina
Da mozemo da otvoreno pricamo, da mozemo da se smejemo, da razumemo i ono neizreceno, podudarnost u sustinskim stavovima...

Sve to, a i pojedine stvari koje sam navela, ja jako retko srecem... Mada sa mojim partnerom imam sve od navedenog :leviathan:
Korisnikov avatar
By mmiki
Mora biti iskren i nezan. Za pocetak toliko. :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Mora da bude zabavna....tj da nam bude zabavno...ako se ja smaram sa devojkom i foliram smeh kad god je vidim, to nece potrajati....:hand:
Korisnikov avatar
By decko
Postoji vise od samo jedne, mada ne bih rekao da su presudne...zavisi.
Korisnikov avatar
By ns.happy
uh. kompilacija osobina je u pitanju. npr, mogu da volim i neznog i grubijana ako je iskren. mogu i nekog ko mulja ako je zabavan... ne mogu da odredim samo jednu osobinu, znaci bitno je kako sve to u paketu izgleda.
Korisnikov avatar
By foolish
ma nema jedne osobine, vazno je da se sve kockice poklope da bi veza uspela
Korisnikov avatar
By ::fy::
Emotivnost, privrženost i saosećanje....
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by m..
odgovarajuci senzibilitet, ipak ako moram da se odlucim za jedno.
apsolutno se slazhem sa ovim.
Korisnikov avatar
By leobg
Iskrenost, vernost, pozrtvovanost,osecajnost,harizmu,emotivnu zrelost, uzajamno postovanje,....
Uglavnom, pre svega treba da bude covek, u pravom smislu te reci.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by BornEnchanter
Ok, koja je vama obavezna karakterna osobina koju mora da poseduje neka osoba da bi sa njom stupili u vezu?

Meni je to smisao za humor. 'Bes to ti ako ne mozes sa nekim da sednes i da se dobro iznasmejes.
Tako nekako, s tim sto bih rekao vedar duh. Volim ljude koji su raspolozeni, nasmejani i (ovo je malo teze) prihvataju moje wicked shale :budilnik:

To da bi stupili u vezu... za trajanje mislim da je najbitnija privrzenost.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e pa vidi ovako...mogu ja sad da izmislim ovde sta bi to neko navodno morao da ima pa da ja pristanem na vezu...istina je da kad mi se vec desi da se zaljubim, a ja odlepim skroz i to vremenom na plodnom tlu preraste u ljubav...i ne zavisi uopste toliko od nekih osobina, nego hm...."klika"....
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige
e pa vidi ovako...mogu ja sad da izmislim ovde sta bi to neko navodno morao da ima pa da ja pristanem na vezu...istina je da kad mi se vec desi da se zaljubim, a ja odlepim skroz i to vremenom na plodnom tlu preraste u ljubav...i ne zavisi uopste toliko od nekih osobina, nego hm...."klika"....
Taj klik je posledica odgovarajuceg senzibiliteta :D
Korisnikov avatar
By m..
jbt sta je to odanost?
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by m..
jbt sta je to odanost?
odanost je ljubav.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Kao i svi prethodni,ne mogu da se odllucim za jednu osobinu,i ne bih sad ni nabrajao sve te osobine jer biste mi rekli da cu osedeti sam . :smilegrin:

ali ona bez koje ne bih mogao da budem sa nekim u vezi je vernost. :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!