Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by EYASlazem se u potpunosti!
veza zasnovana na ljubavi daje svu slobodu.
dakle, nije mi nista zabranjeno, a ja svojom slobodnom voljom biram da budem ˝vezana˝- dok me to cini srecnom.
nema zrtve, nema odricanja ni kalkulacija... sve sto radimo, radimo zbog sebe - onaj ko to ne uvidja, laze prvo sebe, pa zatim i druge
Originally posted by ljikiA sta podrazumevas pod tim?
sloboda u vezi....![]()
Originally posted by *STATUS* napisana 17-10-2007 u 20:52
Ja sam ovih dana u nekoj krizi.. muci mi pomisao da sam peder i da se mnogo razlikujem od drugih....valjda razmisljam racionalnije, zrelije, pametnije.... trazim decka za vezu i tacka...
Originally posted by 4NY K3Y
Originally posted by spliffOriginally posted by blabla-baby
Slobodna veza!![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Vanilje_jenta
Pa ja pod slobodom ne smatram 'sloboda u izboru drugih partnera, sto u vezi nije dozvoljeno...' Kad sam slobodna, odnosno sama, ondaK nekako zelim da se posvetim sama sebi i to je to. Ako me neko zainteresuje i dopadne mi se na vise nivoa, onda zelim vezu. I u toj vezi me ne zanima niko sem osobe sa kojom sam.
*STATUS* napisao:VEZA ili SLOBODA ?Ovo zvuči kao kada ulaziš u vezu da zapravo ulaziš u Guantanamo Bay.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!