Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By pčelica
Originally posted by Deity Marduk
Khm ....mislim da ne bih preziveo ni prvu stavku....da ne idemo dalje.... :lol: :lol:
Da me je flesovala....znaci pao bih u nesvest.Mislim ja sam fina i nevina dayka.... :drama: :lol:

:povez:

:up:
Ja isto.
Mene u Udruzi za širenje kršćanskih
vrijednosti zovu Prudence McPrude.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by pčelica
Originally posted by Deity Marduk
Khm ....mislim da ne bih preziveo ni prvu stavku....da ne idemo dalje.... :lol: :lol:
Da me je flesovala....znaci pao bih u nesvest.Mislim ja sam fina i nevina dayka.... :drama: :lol:

:povez:

:up:
Ja isto.
Mene u Udruzi za širenje kršćanskih
vrijednosti zovu Prudence McPrude.
mRRnjaUU :D

znaCi da Cju vas 2 moRat odRAdiT zajedno :mljac:
dZasst sej ven enD ver :dude:

p.s. ubiVam 2 muFe jednim udarcem :sekirica:
Korisnikov avatar
By Calypso
1 .ako te Kittrie nije fleshovala - ne
2. ako nisi razmisljala o Tessio jedno mesec dana posto si je upoznala - jel se racuna ako sam razmisljala o njenoj muzici?
3. ako nisi komentarisala bar nechije mmmm - naravnoooo
4. ako nisi ostala bar jednom do fajronta u Alijansi - si
:dancing:
5. ako se nisi napila bar jednom od tekile - ufff jos boli
6. ako nisi bila ni na jednoj L&Q zuraji - si si
7. ako te Zbunjena nije izhejtovala - jos uvek ne, mozda zato sto me ne zna
8. ako nemas pedera za ortakinju - da
9. ako te nema na spisku kod Swan - nje nema na mom :bubblegum:
10. ako ti angelina777 nije pretila ili bar napljuvala, samo zato to nisi htela nista da imas sa njom - jos uvek ne
11. ako nisi bila kod Eye na gajbi - ne
12. ako te Amnizza barem jednom nije iskulirala - ne
13. ako nisi pripadnik bar jednog klana - nikad
14. za femmice - nisu na sceni ako ih Shmi nije muvala - ni ne znam je
15. za butchice – nisu na sceni ako ih DevokICA nije muvala - ne
16. ako tvoja bivsa nije bivsa tvoje bivse koja hejtuje tvoju sadasnju - ne
17. ako ne znas da "rupa" ( X ) ne treba da ti izazove stidljiv osmeh, vec osecaj straha i secanja na teska pijanstva - xixixi
18. ako ne znas da je "muz" najbolji drug peder koji te hejtuje sto neces da se profemishes i budes njegova live barbika - xex
19. ako ne znas u svako doba dana i noci imena likova iz L worda - mozda
20. ako te TKO nije naterala da instalirash Last.fm - ne
21. ako nisi nabavila majcu I Did ParisH. - nadam se, nikad
22. Ako te Adiktusha nije bar jednom moderirala - ne
(ti da moderiraš ESTROGEN, ti MENE da moderiraš!!!)
23.ako se ne sminkate kao Tinki - ne
24.ako nemate pivski stomacic - nestao ove godine
25.ako niste zaglavile bar jednom u Labrisu na "savetovanju" - neee
26.ako se niste povatali sa m.. i ako se niste ljubili sa radoznalom - ne
27.ako niste prošli psihološku analizu kod skyen - ne
28.ako ne posedujete japanske kuglice ili lisice ili dupli dildo - hm, da
29.ako se niste raspitivali o MK sceni i bezbedonosnim snagama tamo - neee
30.nisi na sceni ako te Shmi bar jednom nije izblamirala - ne
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Calypso

14. za femmice - nisu na sceni ako ih Shmi nije muvala - ni ne znam je
15. za butchice – nisu na sceni ako ih DevokICA nije muvala - ne
Jel to znaci da me znas za razliku od Shmi, ali te nisam muvala :smirk: ?
Mislim....da li to znaci da si butch :trep: ?
Korisnikov avatar
By Calypso
Xixixixi, ma nisam ni butch ni femm, a i ne znam ni jednu od vas dve, barem ne po nicku... Mrzelo me da tipkam isto...:blenta:
Korisnikov avatar
By m..
Ma, rule that overrides all rules:

Nisi na sceni ako, kad nacrtash chart (lol), ne dobijes bar 2 slozena geometrijska tela (govorim o tetraedrima, zarubljenim piramidama i ikosaedrima), geometrijske figure tipa trougla i kvadrata se ne racunaju, to svi imaju.
Korisnikov avatar
By Calypso
Ahahhahaha, ovako mladoj to je meni jos uvek nedostizno
:bicikl:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by m..

Nisi na sceni ako, kad nacrtash chart (lol), ne dobijes bar 2 slozena geometrijska tela (govorim o tetraedrima, zarubljenim piramidama i ikosaedrima), geometrijske figure tipa trougla i kvadrata se ne racunaju, to svi imaju.
:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..

:pucaodsmeha:
hmmm....ondak nisam na sceni :D (misim da mi je najveci domet trougao)
:tojesamozatostojurimstrankinje:
Korisnikov avatar
By anche

13. ako nisi pripadnik bar jednog klana - nikad
nikad ne reci nikad :lukavi:
21. ako nisi nabavila majcu I Did ParisH. - nadam se, nikad
pa nema sta da se nadas, trenutno je ogromna nestasica majica - jeste, majica se pise sa 'i' :trep:

ont: scena sucks :kafa:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Nanny Ogg

:pucaodsmeha:
hmmm....ondak nisam na sceni :D (misim da mi je najveci domet trougao)
to-je-samo-zato-sto-jurim-strankinje
Oh, so did I, i onda su sumanutosti krenule, ovo je pocelo da se preplice na regionalnom i internacionalnom planu. Sve nekako kontam, kada bi ovaj forum napravio chart, to bi vise licilo na shustiklu.

Ja sam negde uverena da ce vecina mojih bivsih u nekom momentu jednostavno napraviti orgiju, ovo lagano medjusobno sparivanje i sparivanje sa bivsim bivsih prosto nije u sodaplay.com fazonu.
Korisnikov avatar
By Hys.
I pazi sada na sta si me naterala/redosled misli ide ovako/:
hm...znaci sta ako je ona bila sa nekom koja je bila sa nekom koja je bila sa nekom (sad tu negde krece uplitanja balkanskih turistkinja u uk) koja je bila sa nekom koja je bila samnom :wow:
Mislim moguce je, jel.
Ako je igde moguce, moguce je u dajk svetu :giggle:
ps. bilo bi zabavno iscrtati forumsku sutiklu. ja bih bila samo omanji porub :saint2:
Korisnikov avatar
By m..
O da, pa ja bih bila vezana samo posredno, ali kontam da bi to pustilo pipke.
By Swanheart
-nisi na sceni ako te devojka nije prevarila sa istom osobom sa kojom si ti nju prevarila dok ste bile u vezi.

-nisi na sceni ako bar jednom nisi otisao do floyda, Vip-a ili nekog drugog trash kluba i igrao uz narodnjake mrtav pijan

-nisi na sceni ako bar jednom nisi video nekog da vuce lajn neceg na sred separea

-nisi na sceni ako bar jednom nisi igrao basket sa daykama pod mamurlukom

-nisi na sceni ako ne znas ko je Morrissey

bla bla bla
ima jos, samo sam zaboravila sta mi je sve palo na pamet nocas
By Paranoid Androgynoid
1 .ako te Kittrie nije fleshovala - noup, samo misli da sam dezurna apoteka :lol:

2. ako nisi razmisljala o Tessio jedno mesec dana posto si je upoznala - noup

3. ako nisi komentarisala bar nechije :dude: - a ko nije?! :trep: mada nije da je od bitnog znacaja....

4. ako nisi ostala bar jednom do fajronta u Alijansi :dance: - jes aj did, jednom se ne secam :giggle: ali pre toga jes aj did...

5. ako se nisi napila bar jednom od tekile :stopdrogi: - pfffff.. jednom?! :lol:

6. ako nisi bila ni na jednoj L&Q zuraji :tehno: - jes aj did

7. ako te Zbunjena nije izhejtovala :jbg: - uh, nije.. valjda

8. ako nemas pedera za ortakinju :tos: - jes aj du! i ne znam sta bih bez njega :mazi:

9. ako te nema na spisku kod Swan :swan: - swanimire jel me ima?! :trep:

10. ako ti angelina777 nije pretila ili bar napljuvala, samo zato to nisi htela nista da imas sa njom :bundeva: - jes shi did, ali davno bese.. nisam htela da joj posaljem slike a ona meni jeste :smeh:

11. ako nisi bila kod Eye na gajbi :eya: - noup

12. ako te Amnizza barem jednom nije iskulirala :canttouchthis: - noup

13. ako nisi pripadnik bar jednog klana :salut: - trudim se da ne budem ali poreklo je poreklo.. ma nisam!

14. za femmice - nisu na sceni ako ih Shmi nije muvala :shmi: - noup

15. za butchice – nisu na sceni ako ih DevokICA nije muvala :federi: - noup.. ne pronalazim sebe ni u jednoj od f/b kategorija :trep:

16. ako tvoja bivsa nije bivsa tvoje bivse koja hejtuje tvoju sadasnju :zongler: - oooo da, ima ih par

17. ako ne znas da "rupa" ( X ) ne treba da ti izazove stidljiv osmeh, vec osecaj straha i secanja na teska pijanstva :f5: - ne volem X i ne izaziva nista u meni osim secanja na smaranje od strane napaljenih posetiteljki i ocajne muzike :P

18. ako ne znas da je "muz" najbolji drug peder koji te hejtuje sto neces da se profemishes i budes njegova live barbika:vatroslava: - znaaaaaaam! i volim gaaaaa! :smeh:

19. ako ne znas u svako doba dana i noci imena likova iz L word-a :colorado: - ooo da, znam ih cak i onda kad se ne secam da sam bila u alijansi :smeh: :smeh: :smeh:

20. ako te TKO nije naterala da instalirash Last.fm :muzika: - nije ona, ali me neko jeste naterao

21. ako nisi nabavila majcu I Did ParisH. :fuckbed: - noup. nabavicu "i hate paris hilton"

22. Ako te Adiktusha nije bar jednom moderirala :adiktusha: - afkors
(ti da moderiraš ESTROGEN, ti MENE da moderiraš!!!)

23.ako se ne sminkate kao Tinki :mirnatetko: - ne sminkam se

24.ako nemate pivski stomacic :pivce: - noup, ne dam mu da mi to uradi posle toliko godina ljubavi :njam:

25.ako niste zaglavile bar jednom u Labrisu na "savetovanju" :right: - noup

26.ako se niste povatali sa m.. i ako se niste ljubili sa radoznalom :lezkiss: - ni jedno ni drugo

27.ako niste prošli psihološku analizu kod skyen :psiholog: - noup, samo dobila korisne stvarcice za ispit, danke skyen.. pomaze poprilicno :)

28.ako ne posedujete japanske kuglice ili lisice ili dupli dildo :fuck: - kah kah :trep:

29.ako se niste raspitivali o MK sceni i bezbedonosnim snagama tamo :ugriz: - ako se to sto sam radila zove raspitivanje, onda oke, jesam :smeh: vise puta.. puuuuuno puta :bale:

30.nisi na sceni ako te Shmi bar jednom nije izblamirala :evilgiggle: - noup

fifti fifti.. nisam znaci!!! :yay:

a sada dopuna, posto je swanimir imao dubokoumnu noc pa da joj ne propadne trud :smeh:

-nisi na sceni ako te devojka nije prevarila sa istom osobom sa kojom si ti nju prevarila dok ste bile u vezi. - noup, glavu bih joj odsekla! :giggle:

-nisi na sceni ako bar jednom nisi otisao do floyda, Vip-a ili nekog drugog trash kluba i igrao uz narodnjake mrtav pijan - noup, ni najpijaniju me na ovo neko ne moze naterati

-nisi na sceni ako bar jednom nisi video nekog da vuce lajn neceg na sred separea - nekog, sebe.. :D

-nisi na sceni ako bar jednom nisi igrao basket sa daykama pod mamurlukom - noup

-nisi na sceni ako ne znas ko je Morrissey - ofkors aj nou :love:

all in all - nisam! :yay:
Korisnikov avatar
By HappyHours
Od kako sam se vratila iz Beograda u Novi Sad, sve manje se krecem po gay mestima

:zeva:
By Swanheart
jedan dodatak :ahh:

niste na sceni
-ako Cimet ne zna nesto o vama sto drugi ne bi trebalo da znaju

-ako vas Mina Underworld nije muvala

:cowboy:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Swanheart

niste na sceni

Cimet zna stosta, al nista sto neko drugi vec ne zna, a sya bi ko trebalo da zna, time se ne bavim, to je stvar njihovog individualnog nahodjenja i shvatanja.

Mina je pre jedno 10 godina poljubila jednu moju ortakinju, koja je preslikana Brizit Bardo, i koja mi je do tog saznanja sluzila kao etalon za strejt zenu (dakle zena ne moze biti vise strejt od toga).
Korisnikov avatar
By m..
-nisi na sceni ako te devojka nije prevarila sa istom osobom sa kojom si ti nju prevarila dok ste bile u vezi.

-nisi na sceni ako bar jednom nisi otisao do floyda, Vip-a ili nekog drugog trash kluba i igrao uz narodnjake mrtav pijan

-nisi na sceni ako bar jednom nisi video nekog da vuce lajn neceg na sred separea

-nisi na sceni ako bar jednom nisi igrao basket sa daykama pod mamurlukom

-nisi na sceni ako ne znas ko je Morrissey

bla bla bla
ima jos, samo sam zaboravila sta mi je sve palo na pamet nocas
1. nesto slicno se dogodilo, ja medjutim nisam nikog prevarila, jer ne mozes prevariti neobaveznu semu, zar ne? mislim, mozes, ali to nikako nije prevara.

2. nisam bila, bila sam u rupi 2x. tad sam cula "volim zene lavice", sto je pose znj definisala kao lezbo folk.

3. pa mhm, svaceg sam se ja nagledala, sto u gay klubovima, sto van njih.

4. nisam! igrala sam badminton, i fudbal na gajbi, bilo je odlicno.

5. znam ko je morrisey
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam delimicno na sceni... ali ne znam kojoj Bgskoj nsskoj....
:whatever:
Korisnikov avatar
By Hys.

niste na sceni

hu d fak iz Cimet i sta zna o meni :smirk: ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne znam tu korisnicu, i nisam na last.fm-u :drama:

A za Minu, to je valjda zeni hronicno stanje (ja muvam, ja mina)

Znam ko je MoriSeJ-sta znam, slusam :verujem prvi susret sa smiTsima je bio sa 13 dina, kod shvece na gajbi:
By Çâðê_DUP
1 .ako te Kittrie nije fleshovala :flasher: - flashovanje u kaficu, a rukoljub u diskoteci :smug:

2. ako nisi razmisljala o Tessio jedno mesec dana posto si je upoznala- prispavalo mi se kad se upoznasmo, a nakon sto sam se probudila vise je se nisam secala :giggle:

3. ako nisi komentarisala bar nechije :dude: - jesam. ali su jedino moje slavne. :plavusho:

4. ako nisi ostala bar jednom do fajronta u Alijansi :dance: - nisam, osim ono jednom kad me swanheart nikako nije pustala da odem :lol:

5. ako se nisi napila bar jednom od tekile - :stopdrogi: - tu sam imala svasta :giggle:

6. ako nisi bila ni na jednoj L&Q zuraji - yup. veni, vidi, vinci..
7. ako te Zbunjena nije izhejtovala :jbg: - mislim da nisam imala tu cast :yes:

8. ako nemas pedera za ortakinju :tos: - femme tetke rule, uvek sam se druzila sa njima. cak sam i par devojaka tamo pronasla :blush:

9. ako te nema na spisku kod Swan :swan: - spiskovi su so last century :trep:

10. ako ti angelina777 nije pretila ili bar napljuvala, samo zato to nisi htela nista da imas sa njom - jeste, pretila mi je, kad sam je lose nasminkala, a jednom me je napljuvala kad joj frizura nije ispala kako treba! :kosa:

11. ako nisi bila kod Eye na gajbi :eya: - bila ona u mojoj, ali nisam imala tu cast da uzvratim posetu :sweet:

12. ako te Amnizza barem jednom nije iskulirala - ne secam se ni da jeste, ni da nije :zen:

13. ako nisi pripadnik bar jednog klana :salut: - ponosna autorka prvog i, za sada, jedinog autenticnog lezbo klana u swbiji :yes:

14. za femmice - nisu na sceni ako ih Shmi nije muvala :shmi: - nije :pop:

15. za butchice – nisu na sceni ako ih DevokICA nije muvala - nisam butch

16. ako tvoja bivsa nije bivsa tvoje bivse koja hejtuje tvoju sadasnju :zongler: nemam ovakvih slucajeva

17. ako ne znas da "rupa" ( X ) ne treba da ti izazove stidljiv osmeh, vec osecaj straha i secanja na teska pijanstva :f5: - vrlo dobro znam, ali pice nema veze sa tim

18. ako ne znas da je "muz" najbolji drug peder koji te hejtuje sto neces da se profemishes i budes njegova live barbika :vatroslava: - ja jesam barbika, s muzem i bez njega :cool:

19. ako ne znas u svako doba dana i noci imena likova iz L word-a :colorado: - ne znam. imam selektivno pamcenje :smirk:

20. ako te TKO nije naterala da instalirash Last.fm - ne znam ko je TKO, ali volim last.fm :muzika:

21. ako nisi nabavila majcu I Did ParisH. - :fuckbed: - ah... obecavala mi je i nudila kutiju majica samo da poigramo malo. medjutim, ja sam devojka koja ima ozbiljne sponzore. dakle, odgovor je :no: :neto:

22. Ako te Adiktusha nije bar jednom moderirala (ti da moderiraš ESTROGEN, ti MENE da moderiraš!!!) :adiktusha: - uplitala je svoje prste vise puta u moja pisanija :yes:

23.ako se ne sminkate kao Tinki - ne. ja se pametno sminkam. :gric:

24.ako nemate pivski stomacic :pivce: - nemam pivski. tu su samo plocice od kokakole :lol:

25.ako niste zaglavile bar jednom u Labrisu na "savetovanju" :right: - :hmm: a tamo ima nesto pametno da te posavetuju? :evilgiggle:

26.ako se niste povatali sa m.. i ako se niste ljubili sa radoznalom - :lezkiss: - mislim da nema potrebe na ovo odgovarati. a ne znam ko je radoznala.

27.ako niste prošli psihološku analizu kod skyen - ona moze da dodje kod mene na analizu, kad pozeli. mozda drugi utisak bude bolji :shake:

28.ako ne posedujete japanske kuglice ili lisice ili dupli dildo :fuck: - moja privatna kolekcija igracaka ostaje pazljivo cuvana jer sam vec obavestila javnost o tuznoj vesti kako su mi ukrali vibrator i uredno prijavila misteriozni nestanak kuglica :sigh:

29.ako se niste raspitivali o MK sceni i bezbedonosnim snagama tamo :ugriz: - volim da pevam vranjanske pesme i znam ih naizust. toliko juzno sam stigla. za sada :opatica:

30.nisi na sceni ako te Shmi bar jednom nije izblamirala :evilgiggle: - kako ona mene moze da izblamira!? :smeh:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!