Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

Torchwood is a science fiction drama television programme, created by Russell T Davies and starring John Barrowman and Eve Myles. It deals with the machinations and activities of the Cardiff branch of the fictional Torchwood Institute, who deal with supernatural occurrences. An initial 13-part series was commissioned by the BBC as a spin-off from the long-running science fiction programme Doctor Who with which it is closely interlinked. The programme is produced in-house by BBC Wales, whose Head of Drama Julie Gardner serves as executive producer alongside Davies. The first two episodes of Series 1 of Torchwood premiered on 22 October 2006 on BBC Three and BBC HD with all subsequent episodes of that series shown at 10 p.m. on Sunday evenings.

DA LI IMA JOS NEKOGA KO ZNA OVU SERIJU?
Spinoff od serije Dr.Who

Ja sam bas odusevljen, evo sad je krenula druga sezona :love:

Ukoliko niste, savetujem da je skinete sa neta, pored toga sto je dobar SF skoro svi su nekako biseksualni, ima puno LGB scena u seriji...

Takodje njihov zvanican sajt je jedan od najboljih sajtova koji prati neku seriju koji sam video.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Za sada niko, ali svaka informacija je dobrodosla ... Hvala Z :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Molim i drugi put...

Bas preporucujem :shmi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:yay: mocicu sa nekim da pricam o Jack-u i Gwen :lol:

Btw, zasto je PLURAL??
ko to VI? :lukavi:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Duso da li ti znas sta sam ja u horoskopu? ... najmanje sto mogu je da se obracam u pluralu sam sebi :smeh:
By Dragonite
Ova serija je 'ebeno dobra!

Ja sam stvarno tvrdokorni SF fan i teško mi je održati pažnju.

Torchwoodom sam fasciniran, oduševljen... znači, 'ladno nemam reči za opis ove serije.

Nešto najbolje što sam video u poslednjih 4-5 godina.

Svima toplo preporučujem.

Hint: da vidite dvanaestu epizodu... ja sam upravo odgledao i skoro zaplakao...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Did you know that "I told you so" goes with a special dance?

:dance: TOLD YA SO, TOLD YA SO, TOLD YA TOLD YA TOLD YA SO! :dance:
Korisnikov avatar
By Scorpy
Nisam ni pokushavao da skinem prvu sezonu jer sam mislio da netje biti druge, i da tju onda patiti... kao shto patim zbog nenastavljanja 4400 :(

...ali fala Vi na ovu znachajnu informaciju, tje se skida :)
Korisnikov avatar
By Scorpy
okej...navuk'o sam se :D

...dok mi nisu pushtali Brothers&Sisters i Desperate Housewives, gledah Torchwood [oh, I like the accent...], a i Mile High sam prestao da gledam zbog neochakivanog kraja :placko:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Joj kako me iznervirao kraj :rida:

Sledeca sezona tek 2009 godine
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Zonche
Niko?

thought so... :lol:

Imaš loš marketing. Sve što je trebalo da kažeš je, da je John Barrowman gej - i to best looking gej 40-godišnjak. Pa da onda vidiš gužvu na torrentima.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
nisam siguran za koliko, ali mislim da nije bilo vise od 10ak dana, ako i toliko sam odgledao citavu seriju.
i sad me boli kraj iste.
neocekivano.

neke epizode su bile prosto predivne.

toplo preporucujem.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Mene je treča sezona bacila u depresiju i odlučio da neču više da jih gledam (ako če biti četvrte sezone).
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ja sam, na nesrecu, prvo odgledao trecu sezonu,
pa onda prvu i drugu. kada se zavrsilo, samo mi je bilo jos gore.

ne znam da li cu gledati dalje ako bude.
pogotovo jer je stavljena tacka na jack/ianto pricu.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja gledao jednu epizodu i naložio se da skinem Children of Earth al nema niđe :sigh:

edit: dobio linkove, hvala :grouphug:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Mr Dee

pogotovo jer je stavljena tacka na jack/ianto pricu.

Pa to je glavni razlog da ču da jih bojkotiram. (neviđeno koliko sam se u mojim matorim godinama navukao na fiktivnog lika)
Korisnikov avatar
By bu
gledala sam na prvom kanalu..i prestalo da se emituje..gde se sad prikazuje?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa nigde, prikazali su sve sto su imali da prikazu. (valjda, ja sam uhvatio sam kraj na tv-u)
zavrsila se treca sezona, a cetvrte jos nema.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Četvrtu bi trebalo u junu da krenu da snimaju.... ako se dobro sećam pročitane vesti. :) U svakom slučaju, će se prikazivati negde krajem godine ili početkom iduće. Čekam i gledaću kad krenu s emitovanjem, mada bih radije da se Jack opet pojavi u Dr Whou - tu mi je nekako uvek bio draži... :grin:
Korisnikov avatar
By Dominion
meni su vec u drugoj sezoni krenuli da idu na kurac sa vanzemaljskom tehnologijom - umiresh? nema frke, imamo vanzemaljsku rukavicu za dizanje iz mrtvih....i sl. isto kao i star trek: voyager, cim neka pizdarija nastane, eto ti 7of9 sa borgovskim nano-sondama da podigne neelix-a iz mrtvih...i sl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!