Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By polarlicht4.1
Originally posted by Mr Dee
zapravo, deluje kao da je proslo neprimeceno. deluje kao da nema euforije, enma nerviranja, malo bolja komunikacija, pragmaticnost.. i to ej to. tresla se gora, rodio se mis. for now.
A baš sam hteo da priupitam kako se dalje situacija razvijala. Ovo je odlično. :mazi:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa mama me je odusevila, recimo. s njom sam i pricao. :)

tata ce verovatno sve precutati...
Korisnikov avatar
By 2kune
a predeš li? imaš li što krzna? :misli:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
imam ponesto krzna. a znam i da predem. ali zaista. uvezbao sam. :)

ontopic: slatko bilo jutros. mama spremila pola tablete neke za smirenje, a brat mi doneo u krevet. bas su slatki.
Korisnikov avatar
By Dina
Mr Dee,
Super! Bas mi je drago da je tako dobro proslo :zastava:
Korisnikov avatar
By bothways
Dee, a kako je proslo ono danas? Ono drugo...
Korisnikov avatar
By dungoll
hm, moja keva i dalje misli da je zajebavam :) a kad joj ja kazem da verovatno (like 99%) necu da jurim devojku nego decka, ona mi kaze, ajde mani da me zezas, ozbiljno te pitam, i ja jo kazem, ozbiljno ti kazem, te me onda ona pita o vremenu. :lol: tu ja umrem od smeha.

cale bi me se prvo odrekao, pa bi mi onda verovatno kupio kola da se iskupi, posto on to voli da radi.

burazeri, znaju, i jedan je u fazonu, dobro, tvoja stvar ... to je danas normalno, valjda (i onda pali cigaru i pije lozu) a drugi, ce, i ti meni to kazes tek sada, posle toliko godina od kada si raskrstio sa sobom(a bilo je proslo tipa tri godine... )

keva, a posle mi je i cale saznao, oni - meni nista ne veruju, sve sam se mislio da im dovedem odista nekoga sa sobom, nego, ne zive u BG pa il ne uspem da uskladim, il skontam u neko doba da nema zaista potrebe.

i tako oni misle da se zezam.

ali, Dee. svaka ti cast, i drago mi je da je za sada lepo proslo, mogu da slobodno kazem da si nekako najbolje iskoristio svoj ostanak solo, jer trenutak je tezak, a tvoji to ocigledno skontase, i onda te nece daviti samom materijom, nego nacinom da te izvuku iz emocionalnog bedaka. pametno je sto si tako uradio :)

sjajno.

ako treba nekoga da bijemo, ako te dira, reci :) dodjem i bijem. :mete:
Korisnikov avatar
By Deksi
Svaka cast...treba hrabrosti za tako nesto :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by dungoll
hm, moja keva i dalje misli da je zajebavam :) a kad joj ja kazem da verovatno (like 99%) necu da jurim devojku nego decka, ona mi kaze, ajde mani da me zezas, ozbiljno te pitam, i ja jo kazem, ozbiljno ti kazem, te me onda ona pita o vremenu. :lol: tu ja umrem od smeha.

cale bi me se prvo odrekao, pa bi mi onda verovatno kupio kola da se iskupi, posto on to voli da radi.

burazeri, znaju, i jedan je u fazonu, dobro, tvoja stvar ... to je danas normalno, valjda (i onda pali cigaru i pije lozu) a drugi, ce, i ti meni to kazes tek sada, posle toliko godina od kada si raskrstio sa sobom(a bilo je proslo tipa tri godine... )

keva, a posle mi je i cale saznao, oni - meni nista ne veruju, sve sam se mislio da im dovedem odista nekoga sa sobom, nego, ne zive u BG pa il ne uspem da uskladim, il skontam u neko doba da nema zaista potrebe.

i tako oni misle da se zezam.

ali, Dee. svaka ti cast, i drago mi je da je za sada lepo proslo, mogu da slobodno kazem da si nekako najbolje iskoristio svoj ostanak solo, jer trenutak je tezak, a tvoji to ocigledno skontase, i onda te nece daviti samom materijom, nego nacinom da te izvuku iz emocionalnog bedaka. pametno je sto si tako uradio :)

sjajno.

ako treba nekoga da bijemo, ako te dira, reci :) dodjem i bijem. :mete:

joj uzas. moj recept - probaj sa suzama. :) kod mene upalilo. i kod mame i kod tate. jebote, bas me odusevise, ali bas, bas. i tetka. :) ssa bratom nisam toliko rpicao.. ali.. ne znam. neprijatno mi je da sa njim pricam o tome. amoguce da je i njemu neprijatno. sta ja znam. eh.... krah najvece ljubavi/zaljubljenosti do sada i najbolji poklon za novu godinu, cini mi se. mada... dobro.. trenutno sam eugorican zbog super reakcija (bez ulazenja u njihove stavove o tome), videcemo da li ce nas ovo zbliziti.

nego, dungoll, meni sada treba pitty fuck. sto ce reci, kurac se kurcem iz glave izbija. pa ako volontiras za to.... ondak ok. :P a za tucu.. pa priznajem bio sam uzasno besan ovih dana. danas sam se po prvi put drao i psovao i bio otvoreno ljut prema bivsem, no to ej skroz dobro proslo. mozda sam trebao to i ranije. juce sam takodje zeleo na pola puta beograd-pancevo da izadjem iz kombiaj i vicem, i vrisitim. a posle sam se smirivao tako sto sam zveknuo na eks jedan jaggermeister. ali ipak, tuca ne resava nsita. ali simbolici najebi mu se keve i polomi mu vrat.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Deksi
Svaka cast...treba hrabrosti za tako nesto :)
sto nemam u harabrosti, nadoknadjujem u emocijama.

p.s. mislim da sam usput dobio i mesto za privodjenej. :smeh: :smeh: zivela tetka. :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by bothways
Dee, a kako je proslo ono danas? Ono drugo...
pa gotovo je. temeljno je gotovo. nema vise nicega. ne voli me. i to je to. a na menije da se ne raspuknem kako umum. ustvari andam se da sam zavrsio sa sizenjem. primetio sam da imam fobiju od nervnog sloma.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by dungoll
...
nego, dungoll, meni sada treba pitty fuck. sto ce reci, kurac se kurcem iz glave izbija. pa ako volontiras za to.... ondak ok. :P
...
:)

i do pity fucks only on pride days. :)

but since we have no pride, no pity fuck days available :)

a preziveces ti i bez toga.

a moja mama i ja smo danas opet pricali o vremenu, posto je pocela sa tim, kada cu ja naci devojku.

o dekarta mi :) napravicu im scenu tamo :) :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hajde, hajde, nemoj tako. pa to je cisto platonski pitty fuck., uostalom, platicu ti. :smeh:
Korisnikov avatar
By dungoll
hajde, hajde, nemoj tako. pa to je cisto platonski pitty fuck., uostalom, platicu ti. :smeh:
a vide li ti moj odgovor oko seksa za pare.

kratko jasno : Ne. :nokti:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
dobro. dozvolicu ti da ti platis meni. :smeh:

joj mnogo samnesto u veselom elementu veceras. to nece na dobro da izadje. :)
Korisnikov avatar
By dungoll
dobro. dozvolicu ti da ti platis meni. :smeh:

joj mnogo samnesto u veselom elementu veceras. to nece na dobro da izadje. :)
a to tek ne bu uradil :) :sudija:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
dobro. ne moramo da se sexamo onda. samo ti meni lepo daj pare. daj sta das. :smeh: : smeh:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
jao! moja mama je carica!

pita ona mene danas "gasho, moram da te pitam nesto"
ja kazem "pitaj"
ona "a ko ce tebi da pere i da sprema?"
ja: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
jao! moja mama je carica!

pita ona mene danas "gasho, moram da te pitam nesto"
ja kazem "pitaj"
ona "a ko ce tebi da pere i da sprema?"
ja: :smeh: :smeh:
lažeš ....!! :roflmao:
Korisnikov avatar
By .L O S T
sreco, mene je bivsi decko iz ciste zlobe outovao kod keve pa sam preziveo to, ti si jos i u dobroj situaciji i zato ne brini, ma bice to sve ok, razumece te oni :kiss:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hehe. pa ne brinem se ja uopste. u tome je i poenta. ovo je sve proslo super i vec je ok velikim delom. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Budi ipak spreman za naknadne negativne komentare, prilikom uobicajenih svadja i porodicnih nesporazuma.
Meni je mama svojevremeno u besu, kad sam joj slucajno razbio bocicu parfema, odbrusila : " Pedercino jedna ! " :lol:
No, veliki pos`o si obavio i na tome ti cestitam.
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!