Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Morpheus
Eh da.....upravo sam skinuo Hairspray

Gledao neko?Utisci?
Korisnikov avatar
By Morpheus
Upravo sam pogledao Hairspray

Ko voli mjuzikle,onda ce mu se svideti.

Svidja mi se i sama prica,jer ima elemenata borebe protiv rasne diskriminacije pocetkom 60-ih godina u Americi.....

A glavna junakinja Trejsi (Bucka) je so cute
Korisnikov avatar
By Baldy
The Mangler i The Mangler 2
Prvi je horor po kratkoj priči Stivena Kinga o podemonjenoj mašini za cedjenje i peglanje veša kojoj s vremena na vreme moraju da se prinose žrtve u vidu 16togodišnjih devica... Može da prođe...
Drugi nema veze sa prvim a ni sa životom i da se ne vodi kao horor verovatno bi bio komedija o pomahnitalom kompjuteru koji vidi sve, prati sve i, naravno, ubija sve što je ljudsko... Jedino što valja to je glavni macan, ali i on gine pred kraj filma... :sekirica:
...i zašto u svim hororima preživljavaju samo devojke a frajeri ginu?

Slika Slika

http://www.tlavideo.com/product/1-0-111 ... .html?sn=1
http://www.tlavideo.com/details/product ... 111689&v=1
Korisnikov avatar
By decko
Slika Slika

Girl Next Door

Na prvi pogled deluje kao ona been there-done that teen komedija ali je film zaista zanimljiv :) Malcice trash ali dovoljno da te oraspolozi ako imas sjeb dan :)

Speedway Junky

Gay themed drama o momku (Jesse Bradford) koji bezi od kuce i ide u Las Vegas kako bi zaradio novac ali stvari ne idu kako je planirao pa na kraju je prinudjen da zivi sa grupom muskih prostitutki od kojih se jedan zaljubljuje u njega...
Lep filmic, sto se zenskog dela tice, glumi i Daryl Hannah :)
Korisnikov avatar
By tea92
Zadnji film koji sam odgledala, paaa "Loving Annabelle" :love:
Mislim da nema potrebe da kazem, da je film VRH !!! :)
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by decko
Slika
Girl Next Door

Na prvi pogled deluje kao ona been there-done that teen komedija ali je film zaista zanimljiv :) Malcice trash ali dovoljno da te oraspolozi ako imas sjeb dan :)

Gledala sam taj. . .meni je film extra! :up: :)

Al sto mi je dobra ona scena, kad onaj lik umislja da mu cura pusi njegovom caletu!!! Aaaaaaaaaa!!! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Scorpy
Originally posted by tea92
Slika
Girl Next Door

Al sto mi je dobra ona scena, kad onaj lik umislja da mu cura pusi njegovom caletu!!! Aaaaaaaaaa!!! :roflmao:
:up:
apsolutno extra...gledao mnooogo mnogo puta, i gledao bih opet :manijak:
By rent_guy
Gledao sam ovaj film jednom ranije, i sada sam ga rado ponovo pogledao... Veoma je freaky, ali ja volim freaky! :bouncy:

Slika
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Scorpy
Originally posted by tea92
Slika
Girl Next Door

:up:
apsolutno extra...gledao mnooogo mnogo puta, i gledao bih opet :manijak:
Slazem se, ovo je jedan od onih filmova koje mozes da gledas milion puta i da ti uvek bude smesan :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Session 9

Dokaz da se i u 21. veku prave filmovi bez fancy specijalnih efekata, japanskih duhova, hordi zombija, hektolitara krvi i kilometara creva...

Ovaj film je jebeno jeziv... Od samog pocetka... od napustene mentalne bolnice oblozene azbestom koju treba renovirati... preko prica koje okruzuju mesto, pa likova, do samog kraja, tj. devete sesije...

Odavno mi se nije desilo da dve osobe koje su u isto vreme gledale film dobiju dve potpuno razlicite impresije o tome sta se desavalo. U tome pomalo podseca na The Shining, kao i u granioznosti lokacije (mada mi je Overlook hotel nenadjebiv).

Apsolutna preporuka za ljubitelje psycho horora....
By polarlicht4.1
Originally posted by rent_guy
Gledao sam ovaj film jednom ranije, i sada sam ga rado ponovo pogledao... Veoma je freaky, ali ja volim freaky! :bouncy:
Kako freaky?

Odgledao sam sinoć "Brève traversée" i ponovo me je Catherine Breillat oduševila. Moraću da potražim još njenih filmova definitivno. Genijalna je. :hail2:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by MinaHarker

Session 9
slazem se, vrlo dobar film. Brad Anderson je majstor zanra. njegov drugi psiholoski triler The Machinist (Nestajanje) mi je jos bolji. stavise jedan od mojih omiljenih filmova.
Korisnikov avatar
By *deni*
" Americki gangster ".
Nista narocito, ali moze da se pogleda...

A sad bih voleo da mi neko objasni kako je u filmu " I am legend " moguce da glavni junak i dalje ima struju, iako je od nestanka skoro svih ljudi na svetu proslo 3 godine ?
( Radnja filma se odigrava 3 godine posle izumiranja skoro svih ljudi na svetu od smrtonosnog mutiranog virusa ).
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Morpheus
Hostel 2
Ja imam ovaj omot za isti film

Slika

:uplasen:
Korisnikov avatar
By Hton
Sin City -jeste da sam musko,ali film je tupavo musko-macho-shovinisticko sranje. Tacno se vidi da je radjen po nekom sranju od stripa koji je pisao neki jadnik koj zensko u zivotu video nije. Da nije onako fantasticno sniman i svi ti(zali boze) efekti otislo bi mi dragoceno vreme u nepovrat. Jos sam vise ocekivao od njega kada sam saznao da ga je radio isti reditelj koji je rezirao 300.:alexis:
By rent_guy
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by rent_guy
Kako freaky?
Freaky fraky. Nicole ima fetis prema freakovima svake vrste, tako da ima scena gde se ona kao devojcica muva sa nekim deckom sa belegom preko celog lica, scena gde zena bez ruku pusi nogama, i slicno...

Ali je film super.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by *deni*
A sad bih voleo da mi neko objasni kako je u filmu " I am legend " moguce da glavni junak i dalje ima struju, iako je od nestanka skoro svih ljudi na svetu proslo 3 godine ?
prosto: generatori - rade na naftu :hvala:
Korisnikov avatar
By dungoll
the net 2.0 , sjajan film

i da, da, da lady in the water :) takodje
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Lady in the Water je ok skroz :elf:

Evo juce smo pogledali:

Ratatouille

Slika

Pixar. Lepo odradjeno. Zanimljivo svakako :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"Across the universe"

Film koji mi je razbio predrasudu da mjuzikl ne moze biti los.

Prvi mjuzikl koji sam odgledao (a vala sve sam ih skoro odgledao) koji me opako smorio.

Samo su poslednja dva songa bila vredna paznje.

Dzaba im i Joe Cocker i Bono i Selma

4/10

Slika

"Kinky boots"

SJAJAN JE! Bas me oraspolozio posle ovog prvog...

Thanx to andjelat! :love:

9/10
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Kinky Boots je super :D

Evo Lazar i ja smo malopre odgledali:

Naked Civil Servant

Slika

Ostao sam bez reci. 10/10
Zao mi je sto pre nisam odgledao ovaj film.
Zaista zadivljujuce.
Preporucujem!!!
Korisnikov avatar
By Frey
P.S. I love you

Ljubic, ali totalno je super i neobican:)
Korisnikov avatar
By V25
"Hadersfild" - odličan film
By polarlicht4.1
XXY - kakav film! Čitao sam jedan zbornik (na srpskom čak!) o intersex ljudima i problem operacije nije nimalo naivan. A tek ona scena sexa... :wow:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by polarlicht4.1
XXY - kakav film! Čitao sam jedan zbornik (na srpskom čak!) o intersex ljudima i problem operacije nije nimalo naivan. A tek ona scena sexa... :wow:
Ja sam ga gledala na festivalu autorskog filma,
prosle godine.. i ziva sam se rasplakala...
mnogo me je potresao film...

A poludela sam kad sam videla da je nekolicina napustila
salu, jer im se gadi...

Fantastican film i vrlo iskren i iskreno realizovan!
By polarlicht4.1
Meni se sviđa to što se Alex ne odlučuje na operaciju jer bi, po meni, to značilo prihvatanje normative podele na dva pola, a on/a se ne pronalazi ni u jednom. Da li možda znaš ima li još filmova koji se bave intersex ljudima?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!