Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Pojavljivanjem tv DUGA nastaje ekspaznija kvazi pevaca, kojekakvih dzibrusa izvadjenih iz kaca sa kupusom. Najgore od svega toga je sto se taj kanal eituje preko satelitia i vec zamisljam grimasu na licu nekog Nemca koji vidi sta se to proizvodi i emituje u Srbiji.....

Imam tv DUGA u ponudi TOTAL TV-a, a pre 2 meseca je iz ponude izbacena beogradska televizija ART zbog male gledanosti a ubacen kanal GQ ili tako nekako... Pitam se samo cime su svoje postojanje u ponudi TOTAL tv-a zasluzile televizije poput DUGE, Melosa iz Kraljeva, Panonije iz Novog Sada, cak i SUPER tv iz Subotice koja je jedina dobila dozvolu za emitovanje na podrucju cele Vojvodine , KTV iz Zrenjanica i ostalih televizija koje imaju povrsinu studija kao pola moje spavace sobe.... Trash trash i samo trash.... gde su nestale ideje, zelja za necim novim, svezijim.... ono sto ste gledali na KTV-u u 12h popodne, vec uvece mozete gledati i na Melosu, a sutradan na Super tv-u.....

Sto se tice satelitskih i kablovskih tv kanala, posebno bih izdvocio DM SAT, tv koje je u muzickom smislu definitivno bez konkurancije, tu iza nje je SVET PLUS i odskora tv "S" kao ektranizacija radijskog programa radija S....

u cemu je problem sa srpskim tv stanicama !?

Tv sa nacionalnom, pokrivenoscu su tek price za sebe... ugasena je BK tv-a koje je po mom misljenju bila prava dobra televizija, informativno-muzicko-edukativno-porodicna televizija dozvolu su dobile KOSAVA i AVALA ciji kvalitet program zajedno ne vredi kao pola programa jagodinske Palme Plus.....

Kod mene u Kragujevcu postoje 4 televizije, Kanal 9- Decja Televizija, tv IN i tv Kragujevac
niko od njih nema neki prepoznatvljiv program, sve se svodi na reprize, reciklazu necega sto je vec vidjeno uz male izmene.....

kuda to idu srpske televizije....?
Korisnikov avatar
By *deni*
*STATUSE*, priznaj da te je Sava Putnik sa TV "Duga" isprovocirala da otvoris ovu temu.
:lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Srpske televizije idu u polagano ali sigurno gašenje. Samo najjači i najbolji opstaju :bye:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Da se neko ne bi zeznuo pa pogledao sta zapravo vrte te 'kvalitetne' televizije DM SAT i Svet Plus, upozoravam da se radi o televizijama koje vecinu vremene vrte muzicke spotove necega sto neki zovu srpskim umetnicima, sa sve ispunjavanjem muzickih zelja pristiglih putem smsa (koji kosta 30+ dinara bez pdv) i komunikacijom na relaciji gledaoci-rezija. Tu idu i oglasi licne prirode, tipa mladic, 49, trazi lepu pametnu mladu damu do 65 god i slicno. A u kasnijim satima ide, pogodili ste, tarot ili tako nesto.

Generalno, od 70 kablovskih kanala koje nudi SBB, svega je desetak dobrih i od tih desetak nijedan nije domaci.

U moru gluposti pomalo odskace Fox koji je licencni, kao i MTV Adria, hrvatski RTL, b2 zbog kratkih informativnih emisija i to bi bilo to...
Namerno ne navodim Fox Life, Cinemaniu, Film plus jer oni nemaju ni sekund autorskog programa.
Korisnikov avatar
By Marvin
A Panonija veze nam sa tim treš televizijama.

Statuse, kao i obično, sedi- 1.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ali DM je televzija Dragane Mirković! Ona je art direktor! To nema šanse da bude lošo :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Uuuu... DM je hevi. Baš baš...
BN im nije ni prići.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja od domaćih gledam pomalo Avalu (Đorđe Vukadinović tako simpatično šršlja) i na Hepi TV gledam Elmov svet (dobro, to je prevedeno, ali je bar lepo sinhronizovano)
Korisnikov avatar
By Delete
Oh, kako mi je zao sto u ponudi svog kablovskog operatera nemam i tu famoznu Dugu. Osecam se tako...osiromaseno zbog toga. Srecom, jos uvek nisu ukinuli Eurosport :wink:
By ~ Le Saint X ~
Jako, jako malo gledam TV

a ako gledam, to su
NATIONAL GEOGRAPHIC
MTV
VH1

od domacih....

bas nista skoro...B92
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Marvin
A Panonija veze nam sa tim treš televizijama.

Statuse, kao i obično, sedi- 1.
Panonija je za nijansu bolja od trash televizija koje sam naveo... cinjenica jeste da ima nekih autorskih emisija i da se trude, ali sve je to malo... s obzirom da se televizija nalazi u drugom po velici gradu, tj Novom Sadu, mislim da bi trebalo sve to da izgleda mnogo bolje.... u Lapovu, koji je varosica i ima svega par hiljada stanovnika postoji tv STILL koji je jako gledan u Kragujevcu, zbog dobrih serija, filmova i muzike.....

sto se tice MUZICKIH ZELjA i toga da se komunikacija svodi na relaziju gledaoc-rezija, meni je to super... mnogo bolje nego kreveljenje u improvizovanom studiju od 5 kvadrata sa nekom tetkom od voditeljke i trash pozadinom....

DM SAT ima emisije "Trend Seter" "Vece sa..." "Prslook again"...
"Contra"
mislim da je Dragana Mirkovic napravila jednu kvalitetnu televiziju.....
malo mi se ne svidja sto u vecini emisija je DM SAT natpis obavezan u scenografiji... to je suvisno... dovoljan je logo u gornjem desnom uglu....

http://www.dmsat.tv/

Veceras sam se jako prijanto iznenadio kada sam listajuci kanale naisao na Nindza Kornjace, ito one prave, koje su se prikazivale na TV BEOGRAD, devedesetih godina gde je postojao Sekac a ne Sreder, i sinhonizacija je bila poverena Nikoli Simicu... to me je malo vratilo u detinjstvo.....a sve to na televiziiji "SAT" iz Pozarevca koji je ogranak DM SAT-a, tj predvidjen za Srbiju....

da se vratim na to gde je neko napisao da je DM SAT zapravo SMS televizija... gresite... imaju autorske emisije i priloge sa nastupa mnogih zvezda u inostranstvu...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Smore me ponakad ti domaci kanali pa cesto gledam TV "Maroko 2" tv "ALGERIE" , "Tunis 7"

SlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
By dungoll
zivim u blazenom svetu neznanja.

tv mi sluzi da gledam sa DVDja materijale koje imam na istima.

retko, jaaako retko i upalim tv, a i kad upalim stoji na NG, Discoveryjima, ili Historyju ili eventualno na nekom MTVju ako ne smaraju.

:)

:salut:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by *STATUS*
mislim da je Dragana Mirkovic napravila jednu kvalitetnu televiziju.....
ih, đe nije... pršti kvalitet na sve strane... kao "palma" u najboljim danima.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Lepa Krepa, znas neku bolju satelitsku televiziju iz Srbije ?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
bolju od čega?
čak i rts-ov satelitski program pruža veće mogućnosti za gledanje (namerno se pažljivo izražavam) od gagine 90's-folk-'round-the-clock džuboks televizije.
By superfly
dm sat, hmm.

poceli su da skidaju spotove i sa youtube-a. full hd.
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, na sbb su nam ukinuli bbc prime, tj. stavili ga u paket koji se plaća, a umesto njega stavili neku tzv. dečju televiziju. Moja mama je uključila i čekala svoju emisiju (aukcije starih vazi i džidžabidža) i kaže tamo samo neki film gde narkomani šmrču drogu; jaka mi dečja televizija
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam sta fali Avali, meni je to sasvim OK televizija, ima najbolje filmove.

U odnosu na RTS, za koji bi trebalo da placamo pretplatu, a ne emituje nista zanismljivo...
Korisnikov avatar
By EnRage
Avalu navodno konacno netko kupuje, spominje se Pink, vjerovali ili ne. Nazalost, svojom koncepcijom ni komercijalne ni javne TV, Avala tesko moze opstati na trzistu. Filmovi znaju biti OK, ali su niskobudzetni do zla Boga. Vizualno, izgledaju jako lose, ali svejedno, ipak su bolji od Pinka i Foxa, a Kosave da ne govorim.

Druga stvar se tice Duge, ta televizija NIJE u ponudi Total TV-a vec se samo emitira nekodirano na satelitu na kojem je i Total TV, ali oni s tom platformom nemaju veze. Sto se programa tice...dok nisam vidio....nisam vjerovao da tako nesto moze postojati.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni je FOX, posle B92, nasa najmanje losa televizija.

Ja tu gledam "Kesh taksi", one lude ovcice, vesti, "Ne daj se, Nina" :smeh: , "Naj od naj"... sto je mnogo vise nego na ostalim kanalima...
Korisnikov avatar
By EnRage
"Ne daj se Nina", ja to stvarno nisam imao snage pogledati :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!