Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Zoepa kod penetracije, (ukoliko je zahtevnija penetracija u pitanju
Ne znam, ali meni je taj lubrikant nepotreban uvek bio.....ja sad u glavi pokusavam da mu nadjem primenu.....Nikad ga nisam koristila, nije trebalo.....malo pljuvacke je bilo skroz ok![]()
Originally posted by ForeverYoungKupio ga juce
Durex-ov Play 2in1 lubrikant je bez premca! Najbolji koji sam koristio do sada...toplo preporučujem. U apoteci košta oko 630 din
Originally posted by ::fy::To uopste nije pravi lubrikant to je gel za masazu koji se moze koristiti i kao lubrikant....nisam ga probao verujem da je dobar ali mislim da su Durex play lubrikanti koji su bas za podmazivanje intimnih delova bolji
Durex-ov Play 2in1 lubrikant je bez premca! Najbolji koji sam koristio do sada...toplo preporučujem. U apoteci košta oko 630 din
Originally posted by mili86Imas plavi u apotekama a ima i u DM mada ne uvek razgrabi se brzo izgleda iako kosta skoro 500 din.
upravo tako
plavi je najbolji, ali ga ne vidjam kod nas...
ova sa slike i nije nesto ... dobar ali plavi je bolji i laksi za upotrebu (ima pumpicu)
Originally posted by ns.happyIsuseeeeOriginally posted by Lakiboy_nsovo je zlo! izbegavati u sirokom luku! em te boli zbog kite, em pece kao da je posuo paprikom. zlo!
neki plavi sa heat efektom (navodno kada duvas u mesto koje je namazano osetis val toplote)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!