Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By malac
Znachi ova verzija Widowsa me odusevila!

Ukratko: Dva lika,jedan 14 drugi 18 godina uzeli lepo Bilijev XP,razbili ga,sredili,krekovali,sredili rupe,popravili zakrpe,stavili Vista okruzenje(znaci ORIGINAL KAO KOD ULTIMATE),ne treba serijal,prilikom instalacije imate prilican broj krekovanih programa KOJI ZAISTA RADE tipa ACDSee Pro,Photoshop CS3,winrar, itd itd...Sto je najvaznije SISTEM JE STABILAN BRZ,I UPDATE ne vuce sa Microsft sajta vec "obradjene" sa Vortexovog servera!

Jedino sto priliiom instalacije dobijete i KUR AN na svim jezicima ali posle ladno izbrisete ako ga ne zelite na kompu.

Divota! PREPORUCUJEM!!! :wink:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
a sta ce biti kada ljudi cuju za to...mediji...mislim da ce klinci dobiti veselu novcanu kaznu, ako ne i zatvor...Ne daj boze, neka oni samo modifikuju sto se mene tice :zongler:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
mada taj kuran :nono: , eto nam prilike da se polako navikavamo na buducu veru... :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By malac
Taj windows se pojavio jos pre dve godine samo sam ga ja provalio tek nedavno.Koristi ga masa ljudi,prvenstveno zbog stabilnosti.A i Kuran mi ne smeta.Sto se mene tice mogu da stave i telefonski imenik Kine samo nek je sistem stabilan.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
pre dve godine, auuuu kako da nisam cula za to...ccc. Nema, navika ljudi je cudo, nece da se odreknu nekih starih navika pa to ti je.

A zanima me pod sta mislis kada kazes stabilan...i da li rade svi programi kao kod obicnog XP - a(service pack 2)? i koliku konfiguraciju zahteva (jer ako je okruzenje kao kod Viste, moguce da treba jaca graficka karta i Ram)
Korisnikov avatar
By andjela
vista i xp nisu isti operativni sistemi. i nemogu biti isti kada se u samom kernelu razlikuju.
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Originally posted by andjela
vista i xp nisu isti operativni sistemi. i nemogu biti isti kada se u samom kernelu razlikuju.
verovatno je samo nekako implementiran aero! Mada ko zna, mozda je kernel unapredjen! Mozda i vredi, pogledacemo:elvis:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by v.l.a.d.a
verovatno je samo nekako implementiran aero! Mada ko zna, mozda je kernel unapredjen! Mozda i vredi, pogledacemo:elvis:
ne moze da se implementira aero... kernel viste je pisan od nule. nema nikakve veze sa windowsom xp.
Korisnikov avatar
By andjela
ja preporucujem ovaj...

Slika

Slika

OSX Leopard XP Glass
Korisnikov avatar
By Abyss
[/quote]
ne moze da se implementira aero... kernel viste je pisan od nule. nema nikakve veze sa windowsom xp.
[/quote]

Ovo mi je totalno nejasno... Sta je ovde pisano od nule??? :cita:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kernel=jezgro. dakle, jezgro operativnog sistema (od kojeg posle zavisi sve ostalo) je pisano od početka i različito je od onoga na kojem se zasniva XP.
Korisnikov avatar
By andjela
kernel, iliti jezgro operativnog sistema.

kernel xp je upgrade od win 2000 koji je opet upgrade od windowsa nt

vista nema nikakve veze sa njima. gui je implementiran u kernel na mnogo nizem nivou, tako su i drajveri za grafiku totalno drugaciji od drajvera za xp. takodje dx10 je vista only i nece nikada biti verzija za xp bas zbog totalno drugacijeg kernela.
Korisnikov avatar
By malac
Slusaj nemoj da me pravite ludim kad to nisam!!
Instalirao sam to o cemu sam pisao i valjda znam da ralike izmedju VISTE i XP na Vortexu NEMA!Sem naravno u brzini jer je Vortex brzi cak i od Microsoftofog XP-a a od Viste da i ne govorim!Inace ima sve sto i taj tvoj Mc. a to je:

1.Aero okruzenje
2.Glass transparent funkciju
3.Wallpapere,Screensavere,Log On,Log Off,Sound SVE PREKOPIRANO iz Viste!

Ja ne znam kakve nule i kerneli su obde primenjeni,ali Vi ako ne verujete izvolite skinite,instalirajte pa se uverite.Ima ga na skoro svim vaznijim Torrent sajtovima. Velicine 702MB
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Originally posted by malac
Slusaj nemoj da me pravite ludim kad to nisam!!
Instalirao sam to o cemu sam pisao i valjda znam da ralike izmedju VISTE i XP na Vortexu NEMA!Sem naravno u brzini jer je Vortex brzi cak i od Microsoftofog XP-a a od Viste da i ne govorim!Inace ima sve sto i taj tvoj Mc. a to je:

1.Aero okruzenje
2.Glass transparent funkciju
3.Wallpapere,Screensavere,Log On,Log Off,Sound SVE PREKOPIRANO iz Viste!
To sto nesto izgleda kao aero ne znaci da jeste!? Takvih tema imas mali milion, koje xp "pretvaraju" u vistu, al nisu aero vec nesto sto lici na njega.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne instaliram nista sto mi preporucuje str8 intruder na gay forumu.
Pogotovu ako Oracle ne odobri!
:durenje:
Korisnikov avatar
By andjela
aero je ustvari window blinds tema

evo uzmi obican windows xp i instaliraj vista transformation pack i imaces sve kao sto ima vista, ali to je samo look.

nemas vista search engine, nemas aero (onaj pravi) probaj da pustis video wallpaper na tvom windowsu, nemas directx 10, probaj da instaliras drajvere za graficku koji su za vista operativni sistem, nemas gomilu stvari koje su ispod haube.

probaj da ides u add/remove programs i uninstall window blinds pa javi da li i dalje imas "aero"

ako hoces da se kladimo da to sto imas nije isto sto i vista, moze u recimo 1000€.

inace moj windows je windows 2003 enterprise server a mozes videti u temi desktop kako izgleda.
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
ja preporucujem ovaj...

Slika

Slika

OSX Leopard XP Glass
Jedan off: trazim vec neko vreme os x za amd cpu! Al nisam nasao ni jednu pravu instalaciju! Znam da postoji i ta verzija os x, pa me interesuje da ga nisi pronasla negde!??:cobanica:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
macos x 10.4.6 znam da sigurno radi (trebalo bi i 10.4.8 i noviji tigrovi)

novi leopard radi samo na intel_u (10.5)

kako i sta vidi ovde http://www.osx86project.org/
hvala! :shake:
Korisnikov avatar
By andjela
samo bitno je i koji je amd. mora imati SSE2 set instrukcija
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Znam to! mislio sam da ga testiram na drugom hardu, a koliko sam citao stvarno retko kome radi kako treba, i koji hardver podrzava!
Korisnikov avatar
By ns.happy

To sto nesto izgleda kao aero ne znaci da jeste!? Takvih tema imas mali milion, koje xp "pretvaraju" u vistu, al nisu aero vec nesto sto lici na njega.
to ti najbolje znas :oklagija: samo da mi dodjes!
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Originally posted by ns.happy

:zev2:
Korisnikov avatar
By Abyss
kernel, iliti jezgro operativnog sistema.

kernel xp je upgrade od win 2000 koji je opet upgrade od windowsa nt

vista nema nikakve veze sa njima. gui je implementiran u kernel na mnogo nizem nivou, tako su i drajveri za grafiku totalno drugaciji od drajvera za xp. takodje dx10 je vista only i nece nikada biti verzija za xp bas zbog totalno drugacijeg kernela.
Koliko su mene učili na MCSA kursevima, kao i na Visti, koju trenutno pohađam, kernel je kernel zajedno sa IRQ, drajverima, i ostalim komponentama koje su, naravno, izmenjene u svakom OS-u i koje komuniciraju sa GUI. Windows NT, 2000, XP, Server 2003, 2008 su NT OS, a znate li zašto? :) ))))

Dakle da se razumemo, ništa nije ovde "pisano od nule" izmena ima, negde drastičnih, negde manje drastičnih.
Korisnikov avatar
By ns.happy

bice tebi :rida: kad dodjes...
Korisnikov avatar
By andjela
Znam to! mislio sam da ga testiram na drugom hardu, a koliko sam citao stvarno retko kome radi kako treba, i koji hardver podrzava!
imas tamo na onom linku koji hardware je podrzan. takodje bitno je da imas ps2 i mis i tastaturu ili usb mis i tastaturu, ako je usb mis i ps2 tastatura nece raditi tastatura :)
Korisnikov avatar
By webSTAR

:kuvar: alo.. eee.. deco, deco!! :grebanje: DOSTA JE BILO!!! :egzorcist: imate vi svoje mobilne telefone, pa se tamo dzapajte!!
a inace ava ava ava, valda niko nije krava :friends:

a inace, pitanje andjelko, dakle da li moze leopard da se instalira na amd athlon64 x2 koji podrzava te instrukcije, valda cak i sse3, ako sad nisam lupio. :tamoamo: i da li je to IKO uspeo da instalira? kazes mora intel, al zasto sam onda citao o amd varijantama..? hm? hm? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!