Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Dragonite
Wings of a butterfly - SAVRŠENSTVO!!!:gitara:
Korisnikov avatar
By Insorcer
"...my heart's a graveyard baby,and to evil we make love..
on our passions killing floor...." la, la, la
:dance: :dancing: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Venus Doom :rock: :opatica:

..ceo album, bez bonusa:sweet:

..nadam se da tje vam se dopasti:sluske:

..Armand se vetj zaljubio u "Love in cold blood" pesmicu:senilko:
By Paranoid Androgynoid
uzasan novi album! sve su gori i gori... :hekla:
ionako su posle R.Romance pali u vodu.. nista me ovo ne cudi.. :hekla:
sreca pa sam ih videla live kada je trebalo i dok je jos vredelo.. i dok se jos moglo uzivati SVIM culima.. sada, jedino da se gleda i balavi na untouchable pevaca slomljenog srca.. aaah.. patetike li.. :lood:
By polarlicht4.1
Nedodirljiva, tebe i dalje drži opsesija iz dalekih nam tinejdžerskih dana? :boxer:
By polarlicht4.1
Ovu izjavu ću pripisati hroničnim bolovima u stomaku od kojih patiš te je i otpisati. Ništa nisam čuo, ništa nisam video. :ccn:
By Paranoid Androgynoid
ti si prokleta vestica! treba te pod stakleno zvono staviti i ne pustati odatle kad krenes da baljezgas svoja prorocanstva! :egzorcist:
oka nisam sklopila nocas od bolova u zelucu, popila zilion tableta za grceve i da ne pricam ovde sta sve jos radila i prezivela :rida:
..a onda kada sam zaspala, sanjala sam da sam propustila koncert ovdepomenute grupe u nasem gradu jer sam bila nesposobna od grceva da odem :egzorcist:
..a onda gledala taj isti koncert na tvu :egzorcist: u snu! tv! koncert! aaaaaa! :egzorcist:
kroz neki polumrak smutni :egzorcist: :elektro:

ne znas kako mi se psuje.. i zato ne smem da palim msn dok se malo ne rasanim i prodje me ovo stanje, prokletinjo!!! :egzorcist: :kosach:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by polarlicht4.1
Nedodirljiva, tebe i dalje drži opsesija iz dalekih nam tinejdžerskih dana? :boxer:
Neshto protivu imate? :andjela: :zavera:
By polarlicht4.1
Ma taman posla. Ne mogu biti ravnodušniji prema fenomenu o kome se diskutuje. Samo konstatujem činjenicu. :elvis:
Korisnikov avatar
By Horrribl Marquis
Sta vam je ljudi??
Muzika im je komercijala da svisnes...za decu, mahom zenskog pola. :)
A ville je sve ruzniji i ruzniji .... ima one svinjske obraze, faca mu sve vise ide u sirinu. Samo se tako ceslja .... to je trik.
Korisnikov avatar
By Horrribl Marquis
Originally posted by untouchable
nista nam nije.. :hekla:
ko je rekao da nam je nesto?
kak nista?
svi nesto otkidaju na him .... mis'iiim
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Pa muzika mi se ne svidja, ali Vile nije los, priznati se mora. Moja prva ljubav je izgledala bas kao on i to se desavalo u periodu kad su se tek pojavili na sceni sa Join Me. Eh kakva vremena... Eh kakav smo par bili...:deda:
Korisnikov avatar
By Insorcer
oni su se pojavili na evropskoj sceni sa "666 Ways to love: prologue" 3 godine pre nego se mogao chuti "Join me"...a odajem priznanje za na'vatavanje delije slichnog Ville-u :evilgrin:

..i da, moj jedini razlog zashto kuckah ovde (osim shto ih vetj 13 godina slusham) jeste da cimnem temu "napred" :zmija:
By Kragi
:lol: Kako je ja nisam video do sada???!!!!
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by KgCS3
:lol: Kako je ja nisam video do sada???!!!!
...a chemu bih ja ovde sluzhio?! :evilgrin:
By Kragi
Pa i to sto kazes, ko ce ako neces ti ........
Elem da se osvrnem na temu:
Him sam zavoleo onoga trenutka kad sam prvi put cuo pesmu i odgledao spot "Right Here in My Arms" (album Razorblade Romance)
i pomislih u sebi tad: "pa ovo i nije tako lose, ja bih mogao da se malo vise informisem o bendu!" :D I tako nabavim ja album i padnem na dupe koliko je dobar! :D Od tad ih pratim i eto da se pohvalim poslednji studijski album su izdali bas na moj rodjendan 2007. god, sto mi je bio jedan od najboljih rodjendanskih pokklona (Armand mi sad zavidi) :D
Slusao sam ih na Exitu inace :)
Korisnikov avatar
By Insorcer
..da ih nisam pre primetio , albumom "Razorblade romance" bih zasigurno te KgCS3-a apsolutno razumem..tome se nije moglo odoleti :D
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Paranoid Androgynoid
uzasan novi album! sve su gori i gori... :hekla:
ionako su posle R.Romance pali u vodu.. nista me ovo ne cudi.. :hekla:
sreca pa sam ih videla live kada je trebalo i dok je jos vredelo.. i dok se jos moglo uzivati SVIM culima.. sada, jedino da se gleda i balavi na untouchable pevaca slomljenog srca.. aaah.. patetike li.. :lood:
I couldn't agree more!
Originally posted by KgCS3

Slusao sam ih na Exitu inace :)
Takodje, nekih dvadesetak minuta i pobegla... Cula dve pesme koje volim, "Wicked game" i "Join me", ostalo je zvucalo isto, smorili su me.. Da ne pricam o klinkama (prvih deset redova VRTIC) u transu, koje su vristale i bacale bruseve! :doh:
Da nisu svirali pre Billy Idol-a, ne bih ni to odgledala, verovatno, ali zato je Billy bio FENOMENALAAAN! :love:
Korisnikov avatar
By Insorcer
jao i kada bih zaboravio razloge zashto :bale: kada ih chujem, pesme kao npr "Resurrection" koju upravo slusham, me podsete... :love:

:gotika:

Inache u toku je rad na novom albumu...chak mislim da tje neki od letnjih festivala biti pochastvovan premijernim izvodjenjima pesmica. A gospodjica Valo lenja, kakva je i inache, najavljuje novi album za kraj 2009-e ili pochetak 2010-e

:balerina:
Korisnikov avatar
By Li
Slatkis...
Slika
...:sweet:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ja bih se udala za njega.On je meni tako ..joooooooooj
pogotovo ovde

''
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Li
Slatkis...
Slika
... :sweet:
:gotika: iiiijjjjuuuuuuuuu
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by sleepingsun
ja bih se udala za njega.On je meni tako ..joooooooooj
pogotovo ovde
..odAbij! :giggle:

Slika

:bale: :love:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Novi album:"Screamworks: Love In Theory And Practice" izlazi u februaru 2010-e
...prvi singl "Heartkiller"..

meni se naravno dopao na prvo slushanje :dance:

Hajd' da chujem shta imate za retji vi koji volite, a i vi koji ne volite HIMtze..

:sarana:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!