Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Slika

Prvi put sam ih cuo, tacnije video spot na MTV adria dok sam djuskao u Alijansi pre ~ godinu dana :) Wikipedia kaze da postoje vec 16 godina, dolaze iz Kalifornije, znacajniji uspeh su imali tek sa poslednjim albumom Decemberground....

Da li je jos neko cuo za njih?

p.s. pogledajte spotic za pesmu Love Like Winter, pevach je bas :sweet:

''
Korisnikov avatar
By Insorcer
colonia...trebao si samo pitati na pravom mestu :evilgrin:

Meni jedan od najdrazih americhkih bendova :D
..pesmu "Love like Winter" obozavam, drago mi je da si postavio njihov spot :hail2:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ne smem da kazem koliko puta sam slusao Love Like Winter u poslednjih 5 dana, hospitalizovace me :D
Korisnikov avatar
By starsailor
joj prvi put vidim ovu temu...pa ja obozavam AFI , divne textove, a i Davey Havok je vegan i sXe- straight edge :trep:
Korisnikov avatar
By decko
I ja tek sad vidim temu :) Imam jedan njihov album, ok su mi, a njihova naj pesma mi je "37mm" i mogu je slusati dan i noc :love:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Amadeo
..pesmu "Love like Winter" obozavam, drago mi je da si postavio njihov spot :hail2:
:giggle: nego sta! :kolo:
Korisnikov avatar
By bothways
Prvi put sam cuo za njih u jednoj epizodi Smolvila (pesma Prelude 12-21 :love: ). I Love Like Winter je ok.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
najstrasnije sam se navukao na album Sing The Sorrow, posebno pesme Miseria Cantare i Girl's Not Grey :leviathan:
By Lovex-Angel
caos svima samo da se javim i da porucim konecno neko da znam za afi fala dragom bogu
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Novi album Crash Love izasao jos krajem septembra a ja nikako da ga preslusam. Prvi single Beautiful Thieves je extra :D

''
Korisnikov avatar
By Mars
AFI = Ameican Film Instiute
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!