Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Crtani uz koje ste odrastali ?

Da,gledam i dalje svoje crtace
15
56%
Ne,ne gledam - odrastao sam :lol:
Nema glasova
0%
Nisam odrastao uz crtace
Nema glasova
0%
Izgoreli su sa RTS-om
7
26%
Ne,ali bih voleo
4
15%
Ostalo
1
4%
Korisnikov avatar
By dungoll
Da li se secate i da li i dalje volite da pogledate svoje stare crtace, one pre dnevnika u 19.30 :) ili one subotom i nedeljom u 9-12h.

Koji su to ?

Sve ovo pocelo mojim gledanjem transformersa, ponovo, po stohiljaditi put.

weee... transformers, more than meets the eye... :klap:

Slika
Korisnikov avatar
By dungoll
a glasovanje ?
a da, late refresh... ok. izgorelo sa RTSom, znao sam. :seljache:

majku im NATOvsku, unistise gomilu dobrog crtanog kino materijala.
Korisnikov avatar
By Paki
'Bem ti bombardovanje! :rida:
Korisnikov avatar
By carpe diem
ja sam uzivala u kadishonu, isao je ns + kada sam bila klinka. simpaticna prica o magaretu...naratoor je imao hipnotizujuce smiren glas.... pokusala sam da pronadjem taj crtac kada ali nisam imala uspeha...
Korisnikov avatar
By dungoll
a da nije taj crtac malo gej ? :P

ajoj, da secam se tog crtica sa NS+ ... upravo tako kako si opisao.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Strumpfovi,Bonbonchitji,Hi Men,Transformersi (kako neki od ovih naslova zvuce seksistichki).Pink Panter,La Linea :love: ..........
Korisnikov avatar
By erkondisn
Tom&Jerry, Strumpfovi, Snorkijevci, Sport Billy, Bipsici, Warner Brothers ekipa, Disney tim, Jem, Pollon i jedan japanski koji su talijani preveli kao Occhi di gatto :)

nije da mi se bas gledaju sada, eventualno naletim na neki trajanja do 10 min :) (mozda bi strumpfove i pogledao, ali s hr sinkronizacijom)
Korisnikov avatar
By jukie
Ne znam.. meni je recimo onaj crtani film sa nojevim jajetom izašao na nos koliko su ga često prikazivali, i ne bih se baš gurao da ga gledam ako ima ijedan drugi...
Korisnikov avatar
By blenta
ferdinande, zashto se ne igrash sa ostalim bikovima i ne oshtrish rogove?

neeeee, vishe volim da sedim u hladu ovog drveta i mirishem cvetjee :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne gledam...ali sam kao mala obozavala strumfove i cipelice :D
Korisnikov avatar
By malac
jbt,posle kazu da pederaj ne vuce korene iz detinjstva :-))
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by blenta
ferdinande, zashto se ne igrash sa ostalim bikovima i ne oshtrish rogove?

neeeee, vishe volim da sedim u hladu ovog drveta i mirishem cvetjee :)
Ferdinand je jedini crtani koga se sećam da znam da sam ga gledao sa tatom i da smo imali različito mišljenje o naravoučeniju... Dakle, ja taman zaključim "dakle, uvek treba biti ono što jesi a ne ono što drugi kažu da treba da budeš, jer je to tvoj život a ne njihov" i radujem se hepiendu, kad se javlja moj tata da kaže "vidiš, sine, treba ići i biti sa ljudima i raditi šta oni rade, da ne ostaneš sam-svoj kao ova krava pod drvetom"... tj. to je i jedina situacija da sam od njega čuo neko mišljenje o naravoučeniju.
Korisnikov avatar
By blenta
jukie jukie
da znash kad sam video da si me citiraao
da sam ochekivao neko tvoje videnje
krava, bikova, cvetja evolucije
itd

eto
Korisnikov avatar
By Dina
Ja volim one crtane uz koje sam odrastala, ali ih ne gledam, jer inace slabo gledam tv. Ali kad naletim ili ukoliko naletim pogledala bih. Volela sam Snupija (taj najvise), Kremenka i Kamenka, Peru Detlica, Popaja, Kalimero (njega vec dugo nema tako da ga ne gledam a njega sam mozda najvise volela, mislim da je uticao na mene da se uvek borim za neku pravdu i uzvikujem "pa to je nepravda" ). Ove moderne crtace sa kojekakvim robotima i cudima ne volim - nije to bilo u moje vreme :durenje: Jedino ponekad sa Lonijem gledam neke vile. One su mnoooogooo slatke, ali smo ih gledali iz ugla odraslih, bar se nadam :smeh: jer smo komentarisali kako prikazuju zene (dobre i zle), muskarce (svi srednji, a neki mudri itd).
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Dina
Ja volim one crtane uz koje sam odrastala, ali ih ne gledam, jer inace slabo gledam tv. Ali kad naletim ili ukoliko naletim pogledala bih. Volela sam Snupija (taj najvise), Kremenka i Kamenka, Peru Detlica, Popaja, Kalimero (njega vec dugo nema tako da ga ne gledam a njega sam mozda najvise volela, mislim da je uticao na mene da se uvek borim za neku pravdu i uzvikujem "pa to je nepravda" ). Ove moderne crtace sa kojekakvim robotima i cudima ne volim - nije to bilo u moje vreme :durenje: Jedino ponekad sa Lonijem gledam neke vile. One su mnoooogooo slatke, ali smo ih gledali iz ugla odraslih, bar se nadam :smeh: jer smo komentarisali kako prikazuju zene (dobre i zle), muskarce (svi srednji, a neki mudri itd).
hah, a sto ne poskidas crtace sa neta, mislim, ni ja ne gledam cesto televizijski program, ali u tv na kome jasi dvd gledam :) imam skoro sve moje omiljene crtace, pa cak i one koji su sa rtsom izgoreli, ali avaj ne na domacoj sinkronizaciji. :luda:
By rent_guy
Meni je omiljeni crtani bio o siromasnom bratu i sestri, koji zive sa mamom, pa ih ona pokriva cebetom na rupe, pa onda oni, onako gladni, odu u zemlju slatkisa, gde ima svega, a izmedju ostalog i KOKICA, gde ima i sirupa, pa decko kaze "umocicu". :andjelak:

A voleo sam i Kadisona, Klementinu, itd. i naravno Nindza Kornjace.
Korisnikov avatar
By Dina
Dungoll,
pa sta znam, mozda nekad hocu... Sada uglavnom imam hronicni nedostatak vremena. Za boravak na netu imam izgovor pred samom sobom da je to ipak druzenje sa ljudima, a za gledanje crtaca bas nikakav ;)
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
He-Man i She-Ra, Jem and the Holograms, x-men. tyransformersi od seriskih, a i oni svakodnevni kao sto su Tom & Jerry i Dusko Dugousko. Volim i danas da pogledam te crtace, ali najvise volim one brutalne sa Cartoon Networka ala Billy & Mandy i Courage the cowardly dog.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Dina
Dungoll,
pa sta znam, mozda nekad hocu... Sada uglavnom imam hronicni nedostatak vremena. Za boravak na netu imam izgovor pred samom sobom da je to ipak druzenje sa ljudima, a za gledanje crtaca bas nikakav ;)
daj, pa ja vise imam izgovor da gledam svoje crtane filmove. to je bre deo mene. moji crtaci

cek da dopunim listu :

-snorkijevci
-evoksi
-rakuni(tvsa ili tvz je ovo radio, sjajan prevod bese)
-bomboncici
-he-man (hiiiit, ako nekoga zanima, imam dvd sve serijale, jbg na engleskom)
-transformers(isto imam koga zanima...)
-robotech(imam, bla... mnogo sam voleo ovaj crtac, isao je na 3K nedeljom, subotom, nesto ujutro, takodje i svakakve neke mange koje su isle na 3K su bile kul, ali nisu me toliko zanimale... )
Korisnikov avatar
By DarkAngel
e ja pravim moju kolekciju RTS-ovaca, trazim po netu...a omiljeni su mi Disney: Lepotica i zver, Aladin, Kralj lavova i Mala sirena :meda:
Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by rent_guy
Meni je omiljeni crtani bio o siromasnom bratu i sestri, koji zive sa mamom, pa ih ona pokriva cebetom na rupe, pa onda oni, onako gladni, odu u zemlju slatkisa, gde ima svega, a izmedju ostalog i KOKICA, gde ima i sirupa, pa decko kaze "umocicu". :andjelak:
nasla ga ja skoro na youtube :)
tuzan bre mnogo bio i tada a i sada

meni je omiljeni bio i ostao frigid hare :-)
dusko sa malim pingvinom koji place kockice
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
warner brosovi, ali sa nasom sinhronizacijom
(Nikola Simic, Ljubisa Bacic... )

Cula sam da su te kasete ukrali iz RTSa i da ih
ima negde po Srbiji.. pa ako neko naleti neka snima..

Inace...

-Kalimero
-Deco Ivica se zovem
-Tata brada
-La Linea
-Lolek i Bolek

Bilo je tu jos gomila nekih crtaca..

Meni i danas kada hoce da kazu da nisam normalna,
a da to urade na finiji nacin, kazu da sam lik iz
crtanog filma...

A tako se i osecam!!
By rent_guy
Mislim da postoji jedan forum, gde sam se jednom verovatno i uclanio, gde posle 5 postova mogu da se skidaju epizode transformersa, nindza kornjaca, itd - sa tim sinhronizacijama... Ako nekom treba, mogu se pomuciti i pronaci taj forum negde.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!