- 13 Jan 2008, 15:16
Jebote, pa meni se to redovno deshava. Uglavnom se ogrebem za neke poljupce i pipkanje, pa se suptilno izgubim iz slike. Mislim kad kazem redovno, tu racunam juce i prekjuce, i prosli vikend i...
Mislim, delimicno, ili mozda cak i vecim delom sam ja kriva. Jebiga, ja se nesvesno osmehujem lepim ribama. I kontam da im taj osmeh shtoshta sugerishe i sve to, al ja to stvarno ne radim namerno. I uglavnom toga uopste nisam svesna, mada se pokoji put uhvatim pa se iskuliram.
I tako mi se sinoc desilo da mi se riba koja se svidja jednom mom ortaku bukvalno obesi oko vrata i krene da me ljubi, riba strejt ko lenjir, jos prokomentarisem jednoj od 2 gay cice s kojima sam stajala nesto u stilu "nju bi neko trebalo da podseti da je strejt". I ne znam, kad sam skontala da stvar ide ka nekoj major nesreci, prvo sto ce taj ortak uzasno da se smori, drugo sta ce mi sve to, iako se cica stvarno dobro ljubi, ja sam samo krenula da djuskam s njom, prvo sam bila bas blizu i dodirivala je i sve to, pa sam se malo odmakla, a onda sam uhvatila maglu i pobegla na drugi kraj kluba.
I prekjuce, slican scenario, prodjem pored cice koja stoji sa tipom u jebenom plastiku, pogledi nam se sretnu, ja se osmehnem, odem dalje, ova se pojavljuje sve sa tipom i krljne mi zvaku, i nisam htela da joj kazem kako se zovem na kraju, ne bi imalo smisla. Posle sam pobegla u drugi klub gde me je spopala ortakova bivsa riba, i neki tip, al sam se izvukla, od tipa mislim.
E sad, ja to sve mogu da iskuliram, uvek mogu da napravim kiselu facu (ako je devojka grob), da se izmaknem da je poljubim u obraz, da joj samim pokretima tela dam do znanja da to nije pametn ideja, da okrenem stvar na zajebanciju i sve to, i takve stvari radim kad sam u vezi (ili na nekom mestu gde bi trebalo da se doimam ko strejt cica, mada takva mesta postoje u tragovima), i trudim se da ne gledam oko sebe. Medjutim, trenutno nisam u vezi, i te cice su po defaultu veoma slatke i jebote volim da se ljubim, i onda sto da kuliram kad mi je dobro? Prija mi da stavim ruke oko lepog tela, prijaju mi poljupci, a situacija totalno moze i mora da ostane na tome... i onda jebiga... Mislim, totalno mi ne pada na pamet da pokusavam ista vise sa strejt ribom, ma ni sa random gay ribom, ili sa bilo kim ko ne ispunjava minimum kriterijuma...
Inace ne volim navalentne ljude, tako da kad bi me neka cica navalentno spopadala na mestu gde je to skroz neprihvatljivo, ne da bih umela da je iskuliram bez reci nego i da joj nabijem guilt trip sto to radi, pa joj valjda ne bi palo na pamet, a ako bi se ispostavilo da ne pali, bacila bih je na ignore listu.