Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Tresh-grl
Pa ako mi se svidja osoba i ako nisam u nekoj kombinaciji sa nekim drugim prepustim se ako ne onda oteram u picku materinu ili jednostavno pustim osobu da uvidi da nema nikakve shanse kod mene ni za kres,vezu or whatever....
Korisnikov avatar
By Galateja
Kao profi mafijaši jasno neverbalnim znacima emitujem stav, tako da bi trebalo da je osoba poprilično sklona mazohizmu pa da mi priđe, a da ja to ne želim.
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, pa meni se to redovno deshava. Uglavnom se ogrebem za neke poljupce i pipkanje, pa se suptilno izgubim iz slike. Mislim kad kazem redovno, tu racunam juce i prekjuce, i prosli vikend i...

Mislim, delimicno, ili mozda cak i vecim delom sam ja kriva. Jebiga, ja se nesvesno osmehujem lepim ribama. I kontam da im taj osmeh shtoshta sugerishe i sve to, al ja to stvarno ne radim namerno. I uglavnom toga uopste nisam svesna, mada se pokoji put uhvatim pa se iskuliram.

I tako mi se sinoc desilo da mi se riba koja se svidja jednom mom ortaku bukvalno obesi oko vrata i krene da me ljubi, riba strejt ko lenjir, jos prokomentarisem jednoj od 2 gay cice s kojima sam stajala nesto u stilu "nju bi neko trebalo da podseti da je strejt". I ne znam, kad sam skontala da stvar ide ka nekoj major nesreci, prvo sto ce taj ortak uzasno da se smori, drugo sta ce mi sve to, iako se cica stvarno dobro ljubi, ja sam samo krenula da djuskam s njom, prvo sam bila bas blizu i dodirivala je i sve to, pa sam se malo odmakla, a onda sam uhvatila maglu i pobegla na drugi kraj kluba.

I prekjuce, slican scenario, prodjem pored cice koja stoji sa tipom u jebenom plastiku, pogledi nam se sretnu, ja se osmehnem, odem dalje, ova se pojavljuje sve sa tipom i krljne mi zvaku, i nisam htela da joj kazem kako se zovem na kraju, ne bi imalo smisla. Posle sam pobegla u drugi klub gde me je spopala ortakova bivsa riba, i neki tip, al sam se izvukla, od tipa mislim.

E sad, ja to sve mogu da iskuliram, uvek mogu da napravim kiselu facu (ako je devojka grob), da se izmaknem da je poljubim u obraz, da joj samim pokretima tela dam do znanja da to nije pametn ideja, da okrenem stvar na zajebanciju i sve to, i takve stvari radim kad sam u vezi (ili na nekom mestu gde bi trebalo da se doimam ko strejt cica, mada takva mesta postoje u tragovima), i trudim se da ne gledam oko sebe. Medjutim, trenutno nisam u vezi, i te cice su po defaultu veoma slatke i jebote volim da se ljubim, i onda sto da kuliram kad mi je dobro? Prija mi da stavim ruke oko lepog tela, prijaju mi poljupci, a situacija totalno moze i mora da ostane na tome... i onda jebiga... Mislim, totalno mi ne pada na pamet da pokusavam ista vise sa strejt ribom, ma ni sa random gay ribom, ili sa bilo kim ko ne ispunjava minimum kriterijuma...

Inace ne volim navalentne ljude, tako da kad bi me neka cica navalentno spopadala na mestu gde je to skroz neprihvatljivo, ne da bih umela da je iskuliram bez reci nego i da joj nabijem guilt trip sto to radi, pa joj valjda ne bi palo na pamet, a ako bi se ispostavilo da ne pali, bacila bih je na ignore listu.
Korisnikov avatar
By colorado
Da je samo malo jaca, a ja malo sitniji, mene bi jedna sinoc silovala na sred KSTa. Doslo je do toga da sam posle sat vremena morao da je GURAM od sebe!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by colorado
Da je samo malo jaca, a ja malo sitniji, mene bi jedna sinoc silovala na sred KSTa. Doslo je do toga da sam posle sat vremena morao da je GURAM od sebe!!
MOLIM?!?!?!?
Korisnikov avatar
By colorado
Ma da. Pitaj tramp. Posle odredjenog vremena nije vise bilo smesno. Hajde da zna da igra, pa da sam kroz ples mogao da joj priustim neki lak peting.... nego se sva nesto batrga da je u nekim momentima bila nasilna. U jednom momentu je okrenula dupe i pocela iz sve snage da ga nasadjuje na moj kurac. hahaha
Sve bi to bilo ok, nego zbog nje nisam primetio da je neki lik hteo da mi pridje i da mi je pruzio ruku. Tramp mi posle rekla. Ali sam je ja razumeo da je NJOJ hteo da pridje, pa sam ga opet iskulirao. hahaha!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kako li si samo izvukao zivu glavu iz te strasne situacije? :lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
:evilgrin:
vec citam naslov u nocinama
Umro od prejakog udarca navalentnog dupeta
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Galadriel
pobegnem :hekla:
nisam tajlandski take out ili tako neka egzoticna klopa pa bih zaobisla neciju fazu eksperimentisanja :murkan:

ali opet to sve zavisi od okolnosti pod kojima upoznash nekoga
i od pristupa devojke
nisam iskljuciva ako mi se neko dopadne i mirishe mi na nesto vishe i ozbiljnije
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Jasno joj stavim do znanja da ne zelim nista sa njom... :lukavi:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by sleepingsun
:evilgrin:
vec citam naslov u nocinama
Umro od prejakog udarca navalentnog dupeta
:roflmao: :lol:

neke su nedokazne...ja imam jednu za vratom vec godinu dana...i jos uvek mi pise kako joj nije dobro kad me vidi i ocekuje da cu je poljubiti :doh: :roll:
Korisnikov avatar
By Neve
Velim joj da se mani ćorava posla (ak se mene svezala).. :nerd:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
muvam :lizalica:

jednu preobratila, jedna je i dalje sa deckaom, kao zezale smo se :pokazuje: yeah right
Korisnikov avatar
By Zwezdica
To se meni ne desava, posto i za mene misle da sam str8.. :oklagija: :kletva:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Pa i dalje ostajem ono sto jesam :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Odlepim je obema rukama ako je potrebno od sebe, saopstim joj najjasnije i najodsecnije moguce da me APSOLUTNO ne zanima, niti ce me zanimati, da to sto radi je VRLO VRRRLLLOOOO ruzno, bezobrazno i odbojno i da je bolje da se ne ponovi NIKADA VISE!

To, naravno, radim kada zamislim "SBBKBB" u idealnom slucaju! :lol:

Ovako, verovatno se kresnemo ako mi se svidja, ili uradim sve ono gore, samo sa mnogo manje pristojnosti i strpljenja.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zavisi kako sam raspolozena...nekad budem sa tim zenama, nekad ih smo ignorisem...

mene redovno startuju strejt zene u svojim eksperimentalnim fazama.

dosadilo mi da isterujem pravdu i objasnjavam im stvari za koje je meni samoj trebalo sto godina da ih definisem...

jednostavno, ako mi se jebe-jebemo se, ako ne-ne.

mos misliti.
Korisnikov avatar
By daša
Originally posted by Galateja

Kao profi mafijaši jasno neverbalnim znacima emitujem stav, tako da bi trebalo da je osoba poprilično sklona mazohizmu pa da mi priđe, a da ja to ne želim.
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :hail2: :hail2: :hail2:
Korisnikov avatar
By badu
Zavisi šta mi se da raditi. Uglavnom je to komentar tipa "Proći će te".
By dukkehjem
kad se svidim devojci koja je strejt trudim se da je kuliram ali i da formiram neki drugarski odnos trudeci se da je ne povredim, sto se onda meni obije o glavu u najvecem broju slucajeva jer misli da je to uzvracanje paznje i da sam i sam zainteresovan za nju... a non stop me devojke savatavaju, i sto je najcrnje - do sada mi se cini da su 15 puta navalentije od muskaraca ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!