Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Tek sada pogledao trejler za film, i ne mogu josh da se povratim od shoka i uzbudjenja! :wow: :drama: :wow:
Toliko chekanje se izgleda isplatilo u svaki minut! :yay:

Slika

Verujem da ce svi filmofili koji budu videli najavu za ovaj, ne mogu nikako drugachije da ga nazovem sem, PRVI, PRAVI SRPSKI SPEKTAKL, sa ogromnim nestrpljenjem ochekivati 30.januar, za kada je najavljena premijera.

Za one koji nisu videli trailer, evo i prilike da se navuku i pridruze histeriji! :D

''
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
... pa mozda bude nesto, ja dok ne vidim sve ... ne verujem...

... ali ovo obecava
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne znam shta da kazem.
Ja inache ne volim domaci film, i retko ga gledam, ali ovo me je navuklo samo tako!
By superfly
gledao trejler na enter tv i nisam imao pojma
da je to naš film sve dok nisam čuo da zbore
na srpskom...a onda sam širom raskolačio oči
i vrisnuo od uzbuđenja. :D

zbilja, film izgleda svetski i vidi se da je uloženo
puno energije i truda da izgleda kao uradak iz kujne
poznatih svetskih studija.
Korisnikov avatar
By svejedno
Jedan moj ortak je radio na filmu, kaze da ce stvarno iznenaditi ljude, posebno produkcijski.

Snimanje se zavrsilo vec pocetkom 2007, ili krajem 2006, nisam siguran.

Sto znaci da je zestoka i postprodukcija, svakako.

LM, ja mu verujem.
Korisnikov avatar
By gorilica
24.12.2007.
Izvor: PRESS
ČASKOM ZA OGNJENKU

Posle „samo" pet godina priprema i dve i po godine snimanja, premijera ambicioznog filmskog projekta Uroša Stojanovića „Čarlston za Ognjenku" zakazana za 30. januar 2008.

Premijera ambicioznog filmskog projekta „Čarlston za Ognjenku", pet godina posle prvog kastinga i dve i po godine od prve klape, zakazana je za 30. januar u beogradskom Sava centru! Dugo čekana vest obznanjena je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u beogradskom Medija centru, u kome su se novinarima obratili članovi ekipe filma - režiser Uroš Stojanović, glumice Katarina Radivojević, Sonja Kolačarić, Danica Maksimović i Olivera Katarina, kao i koscenarista Aleksandar Radivojević i producent Bata Nenezić.

Uroš Stojanović, režiser ove filmske bajke o devojkama iz fiktivnog sela Pokrp (u kome su svi muškarci poginuli u ratovima!), koje polaze na fantazmagorično putovanje na kome će pokušati da sebi „upecaju" muževe, uveren je u lepu budućnost filma.

- Film će imati uspešan život - rekao je.

Posle nezapamćene pauze od 33 godine tokom kojih nije snimila nijedan dugometražni bioskopski igrani film, Olivera Katarina vraća se na film, i to ulogom - duha. Ona je oduševljena filmom, koji je u krugovima srpskih sineasta, zbog duge neizvesnosti hoće li ikada biti završen, u dobronamernoj šali prozvan „Časkom za Ognjenku".

- Imala sam sreću da posle glumačke apstinencije od 30 godina igram u filmu mladog i genijalnog Uroša Stojanovića. Posle Aleksandra Petrovića, niko me nije, kao Uroš, tako duboko razumeo kao umetnika. Ovo je veliki film - nije štedela pohvale diva eksjugoslovenske kinematografije.

Film je, rečeno je na konferenciji za novinare, koštao više od četiri miliona evra, od kojih je lep deo potrošen na izradu 35 minuta specijalnih efekata, koje je radio tim od oko sto ljudi. Jedan deo postprodukcije radiće se u studiju čuvenog sineaste Lika Besona.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam već polovinom 2006te video trejler na oficijelnom sajtu filma ... čim film koji je tek počeo da se radi u post produkciji ima oficijelni sajt, zna se koliko je sati. Domaći filmovi retko imaju svoj sajt. Inače, ja sam prvi put čuo za film kada je jedna moja prijateljica bila u užem izboru za statiste za film .. tada je radni naziv bio isključivo na engleskom "CHARLESTON & VENDETTA" ... sećam se da se pričalo da su u to vreme filmadžije zakupile pola Bele Crkve ...

Muziku za film je radio neki stranac ... ne mogu da se setim imena, a fotografiju dasa koji je radio fotografiju za "Kuću letećih bodeža" za koje je nagrađen oskarom (nije proverena info) ... Sve u svemu, zvuči pompezno.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kad bude izašlo u dućanima neka mi neko kupi :kiss:
Korisnikov avatar
By Loni
Posto je moj poznanik radio scenario imam poverenja.
A i trajler obecava.
Konacno nesto netipicno, spektakularno...
Korisnikov avatar
By Adenim
Fina holivudska zabavica....tako mi se dojmi.
Korisnikov avatar
By Escobar
drugarica mi je radila na tome, verujem da ce biti ok stvar iz njene price... :jankovicka:
By Storm
Meni je ta priča koja ide uz film vrlo, vrlo sumnjiva.
:down:
Korisnikov avatar
By Marvin
Dobro, pobogu kome drug/drugarica nisu radili na ovom filmu?!?!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Marvin
evo meni ... moja drugarica je bila samo u užem izboru ... kažu, ima previše urbanu facu ... ili se bar ona sama tako teši. Tražili su neke devojke, ali onako seljački lepe ....
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa, biće...
Eto, ako ni u užem izboru nikog nemaš... onda si mnogo loš :kolo:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
:lol:

Meni nisu !!!!

ali su snimali film 200m od mog stana :lol:

:kralj:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam Uros Stojanovic! :predsednik:
Korisnikov avatar
By starky
mislim da ce biti extra film...i trailer je svetski...konacno nesto nase,a podseca na moulin roouge....
Korisnikov avatar
By greek_lover
Ja sa trailera ne mogu da se skinem ... wow lol

Ali, neverovatno dobro!!! :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Morgan Le Faye
Gledati str8 filmove? Zashto!?
Ako sam ne znaš, džabe ja da ti objašnjavam ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Napredujemo... ali jos uvek nedovoljno da mene natera da pogledam neki nash film... u bioskopu jos manje...

Spominju me... DRTINA :yay: !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!