Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
ZA četiri dana turisti mogu da obiđu šest rimskih gradova, piju rimsko vino i jedu dardanski sir, jure rimskim dvokolicama i voze galiju, obuku rimske toge i traže izlaz iz rimskog lavirinta.
Vlada Srbije će uskoro, prema najavama Ministarstva ekonomije, usvojiti master plan "Put rimskih careva" posle čega će se izgraditi prilazi i parkinzi pored ostataka rimskih gradova i utvrđenja, biće postavljeni putokazi i obučiti interpretatori (specijalni vodiči). Napraviće se lift do Trajanove table, "izgraditi" laserski Trajanov most, pripremiti specijalan meni i napraviti suveniri.

- Najvažnije je da turiste dočekaju interpretatori koji neće obavezno biti vodiči, već obučeni da priču prilagode deci, strancima ili stručnjacima. Njih će obučavati britanski treneri, koji su postigli vrhunac u ovom poslu. Takođe, svaki lokalitet će biti opremljen parkingom, toaletima, zanimljivim postavkama, a svi će, na početku, kupiti "Imperatorski pasoš i na svakom lokalitetu će dobijati poseban pečat.

Sajt Novosti
Korisnikov avatar
By Adenim
Dodao bih cinjenicu da ce stranci biti odusevljeni time sto ce na svratistima auto-puta moci da vide i originalne chuchavce sa sve rimskim govnima.
Korisnikov avatar
By 2kune
e pun mi je kurac jebenog rimskog carstva! da je što valjalo nebi se rastočilo od par barbara... :odbij:
osobno, preferiram srednji vijek... :protest:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!